Vakarykštis irgi su pagerintais pavakariais:
PUSRYČIAI: v+m+c, bananas, jogurtukas su sėlenom. Darbe - b. kava, gab. kokoso riešuto (melejoną metų nevalgiau - kolegė užfundijo mmmm).
PRIEŠPIEČIAI: riekutė benus duonos su tep. v. sūriu ir 3 r. Bariūnų sūrio (pagalia tą duoną damušiau...)
PIETŪS: pupelių sriuba su išgraibyta grietine, vištienos krūtinėlės kepsniukas su 1 v.š ryžių, grybų padažu ir 1,5 v.š. saldžiaruščių morkų be majonezo.
PAVAKARIAI: 2 gab. kokoso, 200 ml. jogurto su sėlenom, m. bobuoliukas, 2 ruginės-kvietinės duonelės su uogienės 1,5 a.š. (suvartota pora valandų bėgyje).
VAKARIENĖ: dubenukas rūgštynių sriubos, riekelė rūk. mėsytės ir riekelė sūrio, daržovėmis apkepto menkės pora gabaliukų.
Labai rekomenduočiau šį žuvies paruošimo receptuką. Į lengvus receptus nekeliu, nes ten jau reikalauja kalorijas surašyti, o jų neskaičiuoju, tai surašau čia. Originale turėtų eiti ešerys (labai labai skanu), bet šįkart dariau su menke. Žuvį pagardinau žuvies žolelėmis, šlakeliu druskos ir citrinos sultimis, palikau pastovėti. O daržovės paruošiamos taip: pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas, česnakas, dedamos gabaliukais supjaustytos paprikos ir kvadratukais supjaustyti kokie 3-4 nulupti pomidorai. Duodama pasitroškinti, kad šiek tiek nugaruotų sultys. Tada įdėjau Viduržiemio jūros prieskonių, žiupsnelį druskytės. Tada įdėjau kokias 10 rutuliukais pjaustytas j. alyfkes ir kelias kons. r. čili. Dar kelias min patroškinau. Į skardelę įpyliau aliejaus, dėjau žuvelioką, ją apdėjau daržovėmis ir šoviau orkaitėn. Ešeriui reiktų kepti apie valandą, menkės filė kepiau 20 min. Man labai labai patiko