panos, rytoj ir as kepsiu
laikykit kumscius uz mane
Sveikos,
na, as jau kepiau karką netgi keletą :lotuliukas:kartų, ir galiu pasakyti, kad nedariau nieko sudėtingo, o išėjo labai skaniai...manasis lapsėjo, net ausys linksėjo :)para šaldytuve su sauja kiaulienos prieskonių ant viršaus, verdu kol im lengvai mesa atsiskirt su šakute palaupius:), ištraukiu, dar šiek tiek prieskonių ir kepu 1.5 val:) Ir nieks nesmirda, nors jau laukiau kada gi tas kvapas pasklis
na, as jau kepiau karką netgi keletą :lotuliukas:kartų, ir galiu pasakyti, kad nedariau nieko sudėtingo, o išėjo labai skaniai...manasis lapsėjo, net ausys linksėjo :)para šaldytuve su sauja kiaulienos prieskonių ant viršaus, verdu kol im lengvai mesa atsiskirt su šakute palaupius:), ištraukiu, dar šiek tiek prieskonių ir kepu 1.5 val:) Ir nieks nesmirda, nors jau laukiau kada gi tas kvapas pasklis
O kodėl turėtų pradėt smirdėt?
Jei pradeda smirdėti ,tuomet reikia prisiminti iš kur gavote tą karką ir kokio ji amžiaus
Jei pradeda smirdėti ,tuomet reikia prisiminti iš kur gavote tą karką ir kokio ji amžiaus
vakar gardziavomes kavinej siuo skanestu , tai galvoju - reikia ir man galu gale prisiruosti namie pasigaminti. bet vat pas mane orkaites nera - kolkas tik kaitlente, tai gal dar kas turi patarimu is patirties kaip apsiet be orkaites
Na merginos ir aš šiandien kepsiu karką, pagal jūsų receptus eisiu pamarinuosiu pora valandų, po to pavirsiu ir tada į orkaitę vakare parašysiu kaip MB įvertino
Papildyta:
O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
Papildyta:
O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 24, 10:44)
Na merginos ir aš šiandien kepsiu karką, pagal jūsų receptus eisiu pamarinuosiu pora valandų, po to pavirsiu ir tada į orkaitę vakare parašysiu kaip MB įvertino
Papildyta:
O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
Papildyta:
O kaži jeigu dar šalia bulvyčių pakepčiau
bus dar skaniau
O as karka kepu taip: Cia pas mus yra tokiu prieskoniu misinys "Style in Chainys" (Kinieciai beveik viska daro saldziai arba saldziaruksciai), tai va suberiu ji ant karkos, dar idedu truputi cukraus, druskos , soju padazo, alyvuogiu aliejaus. Viska gerai itrinu ir palieku parai. Tada dedu i skarda, kokius tris sluoksnius uzdedu folijos, bet neyvynioju karkos , o uzdedu ant skardos ir karkos, aplankstau ja ant skardos krasteliu. Kepu ziurint pagal kg. kilui dedu apie 40min ir dar dadedu + 30 min. na pvz. karka sveria 2 kg, tai kepu apie 1val 20min + 30min. viso gaunasi 1val.50min. orkaites temperatura apie 170, 160.
Gaunasi labai skani, minksta ir sultinga.
Gaunasi labai skani, minksta ir sultinga.
[Turėtų būti labai skanu
Paskaičiau ir man seilės varvėt pradėjo, tai ryt vakare sumarinuosiu, o šeštadienį kepsiu...tikiuos vyrui patiks, nes aš tai labai noriu...
Oi paskaičiau ir aš užsinorėjau. Kaip tik važiuoju apsipirkti maisto, tai nupirksiu ir porą karkučių
O ką patartumėt prie karkos garnyrui?