Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Irmutse jau matosi ar bus gauruočiai. Jeigu katukai išaugtų kudliais tai jau dabar plaukiukas būtų ilgesnis smile.gif o dėl lyties - teks tau fotografuoti pauodegius ir dėti mums čia išaiškinimui biggrin.gif
Atsakyti
tai turbut gauriai nebus, o uodegytes gal reiks veterinarui nuvezti gal ir nukirminuos tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 17, 13:13)
Nesikėsinkit nei viena į Bosą, jis yra maaaano numylėtinis wub.gif  wub.gif  wub.gif

O.. supratot??? hihihi.gif taip kad ni ni, į Ryžą nesikėsint thumbup.gif

bet...vienas ėdrūnas ir vėmūnas

uoj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 17, 18:09)
O.. supratot??? hihihi.gif taip kad ni ni, į Ryžą nesikėsint thumbup.gif
uoj laugh.gif

Uj, mergicos, prisijuokiau fainiai čia su Azu eileraščiai ir Boso, Toro ir Vinco fotkėm. Kuris ten išsižiojęs? Toras ar Vincas?
Vėmaliūnas ir ėdrūnas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 17 liepos 2014 - 18:01
QUOTE(Erode @ 2014 07 17, 18:56)
Kuris ten išsižiojęs? Toras ar Vincas?

Išsižiojęs Toras thumbup.gif Jis yra su strazdanėlėmis ir šviesesnis, toks biškį blondinas. O Vincas yra ryžesnis ir jis yra ėdrūnas ir vėmaliūnas biggrin.gif

O Bosas yra toks didelis vaikas, gerietis wub.gif busy mamyčiukas...jį vadina ir Ryžu, nors to ryžumo beveik nematyti, toks blondinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 liepos 2014 - 18:04
Ne tas žodis koks mamyčiukas thumbup.gif

Vidam, žino visus kaip nuluptus thumbup.gif Turbūt užvedusi kiekvienam katinui po bylą atminties stalčiukuose hihihi.gif
Atsakyti
Visi ryži gražuooooliai 4u.gif jaučiu ir aš jiems simpatiją ax.gif

Magnuna, gal galit įdėt mažos Kruopos nuotrauką? Įdomu būtų su Čile palygint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 07 17, 19:07)
Vidam, žino visus kaip nuluptus  thumbup.gif  Turbūt užvedusi kiekvienam katinui po bylą atminties stalčiukuose hihihi.gif

Aha, apie katinus viską žinau biggrin.gif kurie retai lankosi, tai nepažįstu, o apie senbuvius viską kažkaip atsimenu. Nes patinka visokios istorijos apie katinus, apie jų išdaigas ir t.t
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Buvau klinikoje pasižiūrėt mažiuko,toks atsigavęs ir judrus mažiukas ,turėtų šiandien pasiimti Vaiva ,likusius pinigėlius palikau tai mažytei katytei ,kur triss kojeles teturi,dieve ,koks mielas padarėlis,tokia graži rainiukė,kailiukas kaip aksominis,paėmiau ant rankų iš karto motoriuką įjungė,o laksto po tą narvelį su savo trim kojytėm...Aš iš karto apie Vilkrą pagalvojau ,ar nenorėtum tokios ypatingos draugės 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 19:28)
..Aš iš karto apie Vilkrą pagalvojau ,ar nenorėtum tokios ypatingos draugės 4u.gif  4u.gif  wub.gif

"ne sipte solj na ranu"

Oi, merginos- imčiau visus ir visas bedales ir bedalius... . Imsim rudeniop. Kai baigsis savaitgalių ne namuose maratonas. Nes nagalima juk naujo padariuko palikti porai nakčių be priežiūros. Tai pirma. O atra- visgi linkstam prie suaugusio gyvūno. 4u.gif

O šiaip šiandien turėjau gerų emocijų... Su laputaite Nr.1 buvom pas odos gydytoją. lapė tai kvatojo visu balsu. Gydytojas koks pasitaikė bigsmile.gif

Auksinės frazės :- "Norėjai šuniuko, o tėvai nupirko sesę?" ,"sesė viską laužo, gadina, o kalta lieki Tu?" "Po operacijos- draudžiu mėnesį nors ką namuose dirbti...", ir "privaloma kas savaitę lankytis mac Donalde, ar bent jau picerijoj" ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 17 liepos 2014 - 18:40
QUOTE(vilkra @ 2014 07 17, 19:32)
"ne sipte solj na ranu"

Oi, merginos- imčiau visus ir visas bedales ir bedalius... . Imsim rudeniop. Kai baigsis savaitgalių ne namuose maratonas. Nes nagalima juk naujo padariuko palikti porai nakčių be priežiūros. Tai pirma. O atra- visgi linkstam prie suaugusio gyvūno. 4u.gif
O šiaip šiandien turėjau gerų emocijų... Su laputaite Nr.1 buvom pas odos gydytoją. lapė tai kvatojo visu balsu. Gydytojas koks pasitaikė bigsmile.gif

Auksinės frazės :- "Norėjai šuniuko, o tėvai nupirko sesę?" ,"sesė viską laužo, gadina, o kalta lieki Tu?" "Po operacijos- draudžiu mėnesį nors ką namuose dirbti...", ir "privaloma kas savaitę lankytis mac Donalde, ar bent jau picerijoj" ..

Smagumėlis.
Bet Vilkra.
O mažiukai? Tokie kaip Pampliukas? Aš norėčiau mažiuko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 07 17, 19:43)
Smagumėlis.
Bet Vilkra.
O mažiukai? Tokie kaip Pampliukas? Aš norėčiau mažiuko.  verysad.gif

Aš irgi norėčiau- bet-reikia pagalvoti ir apie kitus šeimos narius. Pirma- mažoji partizanė- potencialus pavojus mažam išdykusiam gyvūnėliui. Antra- mūsų namai- jie jau "prisitaikė" prie suaugusio gyvūno- tiek visokių pakampių pakampėlių- kad mažius pasiklys, o mes pervargsim jo beiškodami unsure.gif

Na dabar tokie planai- o kaip žinia- žmogus planuoja- Dievas juokiasi. Gal iš to juoko "padės"prie durų krepšį "su mažais pūkuočiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 17 liepos 2014 - 18:51