Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Neras namų ta mažutėlė,niekas nenori invalido kačiuko verysad.gif čia tik mes ,truputį paplaukę galim ryžtis verysad.gif ...o "normalūs" žmonės nori sveiko,gražaus ir kad šerti mažiau reiktų ir kraiko nenaudotų verysad.gif
Atsakyti
Nepulk į paniką, dar ne tokie namus atranda. Kreta tokia buvo, kretanti visa, ir ta namus atrado, taip kad aukščiau nosį
Atsakyti
Pas mus namie pogromas. Remontai vonios. Meistrai dirba diena, o mes kraupstam vakare. Ta prasme meistrai saunuoliai, labai gerai dirba, bet namai "balti", viskas nevietoje, neturim vonios, o ryt neturesim ir tuliko...
Taigi Vosylijus vietoj to, kad bijotu, rauna tiesiai prie meistru. Jie ji paglosto, paniurko, ir liepia Vasilkai nezdintis nes kojukes susiteps savo baltas. Ir ka...ir nieko, meistras ziuri pro vamzdi ar gerai istate ji (is vonios i koridoriu) o Vaska ziuri is kitos puses. Aisku meistras nemato skyles, mato tik zalia Vaskos aki....Na taip ir gyvenam blink.gif As vakare isplaunu grindis, Vaska pareina man is paskos, atsisuku - baltos pedukes per visa koridoriu...na ir vel is pradziu...
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 19:56)
Neras namų ta mažutėlė,niekas nenori invalido kačiuko verysad.gif čia tik mes ,truputį paplaukę galim ryžtis verysad.gif  ...o "normalūs" žmonės nori sveiko,gražaus

Kad ir paplaukusios, bet kažkodėl visos norim ir auginam sveikus augintinius...vienintelis Kuzia buvo su viena akimi. Tai ko norėti iš eilinių žmonių...o be to busy teisi ir tarp tų "normalių" žmonių atsiranda tokių, kad paima invalidukus. Taip kad viešpaties keliai nežinomi, gal priglaus kas, o gal ir liks kokiuose globos namuose gyventi...ne kiekvienas gali ryžtis tokiam žingsniui , pavz aš negaliu nei globoti nei auginti, nes verkčiau kasdien...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 liepos 2014 - 19:16
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 19:56)
Neras namų ta mažutėlė,niekas nenori invalido kačiuko verysad.gif čia tik mes ,truputį paplaukę galim ryžtis verysad.gif  ...o "normalūs" žmonės nori sveiko,gražaus ir kad šerti mažiau reiktų ir kraiko  nenaudotų verysad.gif

Ne tiesa schmoll.gif schmoll.gif - ji ras namus 4u.gif Kreta rado, Kuzia rado.. Paskaičius daugiau istorijų - ne tokie luošiukai suranda... 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Negaliu ziuret i toki bardaka... wacko.gif
user posted image
Papildyta:
Zundyte, as irgi noriu tiketi, kad ras katukas namucius. Te, imk balioniuka - 4u.gif
Atsakyti
Blogos naujienos verysad.gif ,juodulis nepaimtas ,nes atiduodant dar grybelį rado verysad.gif ,vėl gydymas ,vėl pinigai ,ir dar du mėnesius sėdės tam rusyje tamsiam,ir vaiva nebelabai nori jį imti ,nes namie kiti gyvūnai ,vienu žodžiu,linksma....tik klausimas ,ar nors vienas vetas ten pasižiūrėėjo į jį per 10 dienų,matyt, tik savanoriai prižiūrėjo,kaip klinikoje 10 dienų prabuvus,niekas nematė ,kad ausis nuplikusi?gal kas žinote kur pinigų spausdinimo mašinėlę nusipirkti,nes matau ,kad jau prisidirbau iki kaklo,kai tuos kačiukus prie konteinerio radau ir dar ne galas verysad.gif
Atsakyti
Ir aš Kretą prisiminiau smile.gif aišku labiau likimo nuskriaustiems gal ilgiau reikia ieškoti namų, bet užtat jeigu žmogus ryžtasi tokį katinėlį įsileisti į savo namus tai jau tikrai būna viską apgalvojęs ir tai ne akimirkos užgaida.
Vasylius šaunuolis, prižiūri, kad remontas vyktų pagal planą thumbup.gif
Zundyte - ale tikrai kaip gi taip katinėlis tiek laiko buvo klinykoje o veterinarai nepastebėjo grybelio doh.gif Nu ką, į balą puolęs, sausa nekelsi. Prisidėsiu pinigėliais kiek galėsiu. Jeigu pavyko mažyliui akytes išsaugoti tai negi dabar pamesim likimo valiai
QUOTE(Lietava @ 2014 07 17, 19:16)
Magnuna, gal galit įdėt mažos Kruopos nuotrauką? Įdomu būtų su Čile palygint  rolleyes.gif

Prašom smile.gif Tik neturiu Kruopos nuotraukų kai buvo kokių 2-3 mėn.
Štai čia kokių 4 savaičių dar visai kruopiukas su vaikišku pūkeliu
user posted image
user posted image
user posted image
o čia jau 5 mėn smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 20:28)
...juodulis nepaimtas ,nes atiduodant dar grybelį rado verysad.gif ,vėl gydymas ,vėl pinigai
...ar nors vienas vetas ten pasižiūrėėjo į jį per 10 dienų,matyt, tik savanoriai prižiūrėjo,kaip klinikoje 10 dienų prabuvus,niekas nematė ,kad ausis nuplikusi?

Tai tegu dabar gydo veltui, kai pinigus paimti, tai gudrūs, kiek atsimenu ne pirmas atvejis, kai pėmus randama ligų . Tegu biškį atsakingiau apžiūri...
Atsakyti
Vidam ,drambliuko svajonės,kad veltui gydys,čia gi mano bėda ,kad užliuvo mano akys už to konteinerio...matyt,toks likimas mano... nu ką ..paliko Vaiva tuos pinigėlius,jūsų suaukotus,kur buvau palikusi išlaikymui,tai savaitei pakaks,o paskui reikės teirautis ,kas ir kaip,dabar nebegaliu nieko galvoti ,galva sprogsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 17, 20:46)
Tai tegu dabar gydo veltui, kai pinigus paimti, tai gudrūs, kiek atsimenu ne pirmas atvejis, kai pėmus  randama ligų . Tegu biškį atsakingiau apžiūri...

Vaje. Bet tai tikrai nepažiūrėjo, kaip čia taip?
verysad.gif
Bet vėl - jau bent pamatė.
Atsakyti
Zundyte, įkvėpk, iškvėpk ir eik pailsėt, viskas susitvarkys, taip kaip reikia. Svarbu neprarasti galvos 4u.gif
Atsakyti