Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Busy,taip ir darau,labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Apie nepastebėtas ligas aš patylėsiu doh.gif vien dėl to Tarzanas vaivorykštės šaly, Ufo vaivorikštės šaly. Torai irgi ne viskas buvo pastebėta, tik nuvežus į kitą kliniką buvo paskirtas gydymas ausims, pūlių pilnos buvo, o kitoj klinikoj niekas nepastebėjo schmoll.gif (ji ten buvo laikoma stacionare )
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 17, 21:49)
  doh.gif  vien dėl to Tarzanas vaivorykštės šaly, Ufo vaivorikštės šaly. Torai irgi ne viskas buvo pastebėta, tik nuvežus į kitą kliniką buvo paskirtas gydymas ausims, pūlių pilnos buvo, o kitoj klinikoj niekas nepastebėjo  schmoll.gif (ji ten buvo laikoma stacionare )

Tai va tas ir pikčiausia...už parą 30 litų nėra mažai, o negali tinkamai nuo galvos iki kojų apžiūrėti:oh va tau ir stacionaras...paskui visa našta gula ant globėjos pečių.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 17, 20:43)
Prašom  smile.gif  Tik neturiu Kruopos nuotraukų kai buvo kokių 2-3 mėn.

tikrai panaši - ir uodega, ir pėdutės, ir pilvas. tik maniškė šiek tiek tamsesnė, atrodo. smile.gif
išaugs va netikėtai Kruopos klonas biggrin.gif tik bėda, šezlongo neturim biggrin.gif

zundyte 4u.gif

tiesa, kokiose vet. klinikose vilnietės lankotės?
Atsakyti
Kruopciukas mano meilius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai labai istrigus buvo viena tokia sena istorija apie trikojuke, balta katyte su nutraukta kojyte (berods i spastus pakliuvus). Tokia vargana buvo rasta...Labai man ji buvo istrigus, irgi pinigeliais remiau, sekiau visa istorija. Ir pasidovanojo ji smile.gif naujieji seimininkai net video buvo ideje kaip ji naujuos namuos su suniu zaidzia...Gražu iki ašarų buvo wub.gif

O del grybelio tai jo, bjauru kad nepastebejo ir isvis bjauri liga...juk uzsidaro praktiskai visų namų durys kur yra daugiau katineliu... Bet tikrai tikiu kad sios istorijos pabaiga tikrai bus laiminga 4u.gif pagalvok kaip butu susiklostę tam katinėliui jei tu būtum jo neradus...kiek jam butu reikeje prisikankint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 18 liepos 2014 - 06:43
QUOTE(Lietava @ 2014 07 17, 22:22)

Mes lankomės TOTO, Karoliniškėse 4u.gif
Labas rytas smile.gif
Mažas Kruopiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 18 liepos 2014 - 07:20
Miegat a? Ko miegat a? Miegoti galiū tik aš

user posted image

Labas rytas 4u.gif

Kruopa 5 mėnesių, tokia naglybė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

na, pagaliau prie normalaus kompiuterio biggrin.gif

Zundyte, 4u.gif prisidėsiu prie mažiuko gydymo galus susivedusi 4u.gif

oi, nereikia negatyvo, randa namus luošiukai... pati norėjau Pūkės bkojėlės, bet ta norėjo būt viena namuose karalienė...
Ir netiesa, kad žmonės renkasi tik sveikus gyvius - va Runcelis pas mus su susiraičiusiomis ausimis ir varvančia akyte, jau nekalbu apie šlapimo pūslę, o pats geriausias thumbup.gif Bižū irgi buvo šuns perkąsta koja...

Vakar Dono Pedro norėtoja taip ir nepasirodė ir tel nekėlė, nors susitarėm dar dieną... na, vadinasi, nelemta. Bus rimtesnių žmonių (nors visai normali atrodė iš kalbos)....

Pamplėsius per tas kelias dienos kol nemačiau, stipriai išaugęs wub.gif Bet vistiek, toks jau suskis - kūdas, plaukų mažai... bet labai brangus wub.gif

Apie klinikas... pačiai ma pikta, kad Runcelio gydė pikčiausiais antibiotikais, neapžiūrėję nuodugniai... bet jau esam švekėję, kad veterinarija - diidžiulis verslas, bet ir ten gali rasti darbui atsdavusių žmonuų, tik reikia kažkaip juos atskirti biggrin.gif

Mes dabar lankomės N, Vilnios gydykloje - yra ten pora mielų ir dėmesingų gydytojų, yra ir abejingesnių, kaip ir visur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 liepos 2014 - 07:51
Vaje Kiara koks gulintis balionelis biggrin.gif gal sakau gana jau damai miegot ir gulinet biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Lietava @ 2014 07 17, 22:22)
tikrai panaši - ir uodega, ir pėdutės, ir pilvas. tik maniškė šiek tiek tamsesnė, atrodo.  smile.gif
išaugs va netikėtai Kruopos klonas  biggrin.gif tik bėda, šezlongo neturim biggrin.gif

biggrin.gif na tuomet ir šezlongą teks įsigyti, kaip gi kitaip biggrin.gif
Šiuo metu mes lankomės mažytėje klynikoje Riešėje. Man iki ten ir nuvažiuoti patogu ir gydytojai ten nuoširdūs. Ten beje yra ir du ūsuoti personalo nariai - du bengališki katinėliai, visus atėjusius pasitinka ir su visais pabendrauja. Ačiū D iki šiol mums neprireikė kokios tai rimtos pagalbos, nes klynika nedidukė ir rimtų tyrimų padaryti negalėtų. Su timtesnėm problemom anksčiau yra tekę lankytis Jeruzalės klinikoje ir Jakovo klinikoje taip pat teko lankytis.
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 07 17, 23:07)
Kruopciukas mano meilius wub.gif  wub.gif  wub.gif

ui ačiū ax.gif

Weronica - tokios istorijos su laiminga pabaiga suteikia noro ką nors toliau daryti ir nenuleisti rankų smile.gif Prieš keletą metų Vilniuje prei Ogmijos parduotuvės buvo rastas jaunas katinėlis, išsekęs, nušašęs, akutės buvo tiek užburbėjusios kad jis jau nieko nebematė. Buvo ir straipsniukas Delfyje su pagalbos jam prašymu. Katinėliui buvo ir žaisdos giliai gerklėje ir jis stipriai kraujavo - atrodė beveik nėra vilties išgyventi. Aš irgi jam pinigėlių pervedžiau, sekiau jo istoriją. Kai katinėlis susveiko, buvo įdėtas skelbimas dėl namų paieškos.Kai aš tą skelbimą perskaičiau jau buvo įdėta žinutė, kad jam atsirado namai. Ir ką jūs manot - užbėgau pas bendradarbę arbatos išgerti (ji irgi gyvūnų mylėtoja), papasakojau to katinėlio istoriją o ji ir sako man, kad tai ji paima tą nabagėlį pas save į namus smile.gif Ir štai jau keletas metų jis gyvena tuose namuose laimingas. Viena akim nemato, viena akis irgi varva, iš pradžių truputį sunkiau orientavosi - bet murklus ir laimingas katinas biggrin.gif
Kiara wub.gif wub.gif wub.gif
O Kruopa tai jooo, iki kol pas mane apsigyveno bailiukė buvo, o vos tik į namus įžengė, iškart iš kišeniuko išsitraukė naglumo kaukę biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kruopciukas tikra kruopute wub.gif
Kiara!!!!!!! Če tū??????
user posted image
Kiara žėk aš tau liūpdažį padovanosiu....
user posted image
Atsakyti