QUOTE(Virdzinija @ 2005 06 11, 00:19)
Valgiau kazkada kavineje pikantiskas salotas..
Konservuotu persiku puseles
cesnaku
konservuoto tuno
majonezo
atrodo, viskas..
I kiekviena persiko pusele ideti sauksteli (arba sauksta - kaip aks megsta) konservuoto tuno, uzpilti majonezu, kuriame sutrinti cesnakai (arba uzbarstyti smulkintu cesnaku ant virsaus).
O kai vyrui Meksikoje pagaminau, jis buvo pakraupes - sako, nesamone.... Zuvis su saldziais persikais.... O pats tai kiausiniene su medum valgo
Konservuotu persiku puseles
cesnaku
konservuoto tuno
majonezo
atrodo, viskas..
I kiekviena persiko pusele ideti sauksteli (arba sauksta - kaip aks megsta) konservuoto tuno, uzpilti majonezu, kuriame sutrinti cesnakai (arba uzbarstyti smulkintu cesnaku ant virsaus).
O kai vyrui Meksikoje pagaminau, jis buvo pakraupes - sako, nesamone.... Zuvis su saldziais persikais.... O pats tai kiausiniene su medum valgo
apsivemciau nuo abieju variantu, jej bogu...