Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Yra 2 variantai. Jei norit gražaus romano, ieškokit darbo toje srityje kur dirbot. Darbas vadybos srityje garantuotų gerus pinigus, materialinį saugumą ir laisvą ,pakankamai linksmą gyvenimą.

Ačiū labai jums, regium.pasinaudosiu jūsų patarimu ir pabandysiu sėkme vadyboje. Romano nenoriu tikrai :-)
Atsakyti
QUOTE(Mielasirminkštas @ 2015 04 18, 16:34)
Mano klausima praleidot todel kaip suprantu tai buvo skirta man. Tuomet perfrazuoju klausima: ar isvaziavus ir pradejus kartu gyventi perspektyvos seimai atsirastu? Siuo metu jis isvykes dirbti i uzsieni ir neuzilgo tureciau isvaziuoti pas ji todel siuo metu gali buti, kad atrodo jam jog santykiai ner tvirti. Taciau galbut pradejus gyventi kartu yra sansu? Nes jei perspektyvos seimai nera ir tokiu atveju tai ner ko man ten vaziuot palikus lietuvoj tiek artimus zmones tiek viska kad dar kuri laika pabut kartu ir vistiek pasukt skirtingais keliais.

Perspektyvos atsirastų su viena sąlyga - jei Jis taptų tėvu. Kitu atveju, nelabai.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 18, 14:02)
Perspektyvos atsirastų su viena sąlyga - jei Jis taptų tėvu. Kitu atveju, nelabai.

Kazkaip panasiai ir nujauciau nors pasijutau tarp kujo ir priekalo. Jis nori vaiku as ju nenoriu nors kuola ant galvos tasyk taciau sb myliu begalinai. Vadinas vienintelis budas issaugot sb yra vaikas. Supratau. Dekoju Jums labai uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mielasirminkštas: 18 balandžio 2015 - 16:47
Sveikos.
Amariliai, jei nesunku, prašau atsakymo. Kada baigsis mūsų finansinės bėdos? Dirbam, dirbam, taupom, o viskas vos ne veltui, vis su skolom neatsiskaitom.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Regium, man taip patinka Jūsų tiesūs šviesūs ir aiškūs atsakymai thumbup.gif
Kankinuosi beveik savaitę nepaklausus dėl karjeros, nors tas klausimas iš esmės jau keletą mėnesių aktualus - vis nesiseka rasti to patinkančio ir tinkančio darbo...
Esmė ta, kad pažįstami mane rekomendavo į valstybinę įstaigą, kur ne taip paprasta pakliūti - bet va visą savaitę nesulaukiu jokių žinių - ir nežinau, ar dar ne laikas ten priimti naują žmogų, ar tiesiog kažką kitą pasirinko... Esu pasimetime, nes nesėkmingai bandžiau grįžti į verslą po vaiko auginimo atostogų, bet vyras norėtų matyti mane arčiau namų, valstybiniame sektoriuje (nežinau, ar čia svarbu, bet dar turiu hobį, kuris šiltuoju sezonu šiek tiek pajamų duoda)

Tai klausimas, kokios perspektyvos pakliūti į rekomenduotą vietą greitu metu? (Nors pati nesu tikra, ar ten mano rogės g.gif )
Atsakyti
QUOTE(neringushka @ 2015 04 18, 19:46)
Sveikos smile.gif

Regium, man taip patinka Jūsų tiesūs šviesūs ir aiškūs atsakymai  thumbup.gif 
Kankinuosi beveik savaitę nepaklausus dėl karjeros, nors tas klausimas iš esmės jau keletą mėnesių aktualus - vis nesiseka rasti to patinkančio ir tinkančio darbo...
Esmė ta, kad pažįstami mane rekomendavo į valstybinę įstaigą, kur ne taip paprasta pakliūti - bet va visą savaitę nesulaukiu jokių žinių - ir nežinau, ar dar ne laikas ten priimti naują žmogų, ar tiesiog kažką kitą pasirinko... Esu pasimetime, nes nesėkmingai bandžiau grįžti į verslą po vaiko auginimo atostogų, bet vyras norėtų matyti mane arčiau namų, valstybiniame sektoriuje (nežinau, ar čia svarbu, bet dar turiu hobį, kuris šiltuoju sezonu šiek tiek pajamų duoda)

Tai klausimas, kokios perspektyvos pakliūti į rekomenduotą vietą greitu metu? (Nors pati nesu tikra, ar ten mano rogės  g.gif )

Perspektyvos yra. Ir darbas jums tinkantis labai. Ten geras mikroklimatas, galimybės tobulėti, savirealizuotis. Yra dar vienas kandidatas, vyksta svarstymai. Turėtumėt patekti Jūs. Tik saugokite save nuo negatyvių minčių ir nepasitikėjimo, tai gali pakišti koją. Laukite ramiai.Kortos labai geros.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 18, 19:47)
Perspektyvos yra. Ir darbas jums tinkantis labai. Ten geras mikroklimatas, galimybės tobulėti, savirealizuotis. Yra dar vienas kandidatas, vyksta svarstymai. Turėtumėt patekti Jūs. Tik saugokite save nuo negatyvių minčių ir nepasitikėjimo, tai gali pakišti koją. Laukite ramiai.Kortos labai geros.

Ačiū labai, Regium! Suteikėt šansą teigiamoms mintims ir saviįtaigai smile.gif Būtinai parašysiu, kaip viskas baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringushka @ 2015 04 18, 21:05)
Ačiū labai, Regium! Suteikėt šansą teigiamoms mintims ir saviįtaigai smile.gif Būtinai parašysiu, kaip viskas baigsis smile.gif

Gerai.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 04 18, 17:37)
Sveikos.
Amariliai, jei nesunku, prašau atsakymo. Kada baigsis mūsų finansinės bėdos? Dirbam, dirbam, taupom, o viskas vos ne veltui, vis su skolom neatsiskaitom.

Atsigavineju po truputi, daug ilsiuosi, gydausi visas nesamones. Na, ir noriu is leto grizti, po truputi. PSitikrinau - kortos kalbasi.

TAigi. I klausima "kada" atsakymas yr ametu laikotarpis, bet kaip jau minejau anksciau, kortomis nustatineti laika nera labai prasminga, kada gla vel pasakysiu kodel, dabar nenoriu bereikalingai energijos isleist. Tai prie tu metu neprisiriskite, tjie itk is siandien dienos, jei nieks nesikeis.

Perspektyva finansines padeties pagerejimo yra, bet ji tokia, kad darbas ir daug darbo, daug jegu skiriama jam - kazkas ten yra ne taip, tie darbai ribojantuys arba Jus ne savo vietoj, ar vyras ne savo vietoj dirba. Kazkas tokio. Galimybes tas riboja butent finansines, nes yra toks kaip "stogas", kiek galite uzdirbti ir jis ner aukstai (pagal poreikius). ICa reikalinga kova uz buvi, palaikymas vienas kito jusu abieju, pasitikejimas tarpusavy, kiti zmones cia nepades, tik Jus su vyru vienas ktam. Emociskai ypatingai reikia savitarpio supratimo. Ir tikrai apmastyti, ar dirbate ten ir ta, ka turite ir galite. Kas kliudo: neryztingumas is esmes keisti padeti (darbine, zinoa), nesuvaldymas pinigu srautu, jie kazkaip ne taip vaiksto, neteisingai, t.p. neviltis, ji tokia skaudi, kad aptemdo galimybes matyti geresnius variantus. KAs padetu: Kova, kaip ir minejau, visos priemones teisingos dabar. Susitaikyti su tuo, kad pridaryta klaidu ir nebekaltint nieko, iskaitant save ir visa pasauli del to. Ir optimizmas, dvi kortos, kurios sako, jog reik mastyt ne "kaip isbristi is nesekmiu liuno", bet "viskas juda gera linkme, ka cia dar padarius, kad sekme augtu". Tikejimas ir viltis. Amzinai taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(regium @ 2015 04 17, 07:32)

Įvyks tas stebuklas. Tavo gyvenime jų pilna. Kaupk energijos atsargas, nes išsidalinai. O aš pabandysiu išlaikyti temą, nors ir nepažadu visoms atsakyti, nes pačios matom į ką nuveda savęs netaupymas. Rezervuotai.

Vyksta, Regium, po truputeli, bet vyksta is esmes. Pradejo vykt, kai galutinai pameciau vilti.

QUOTE(Baružėlė @ 2015 04 17, 08:09)
Sveikos. Amariliai kada turėsit laiko,pažiūrėkit kaip man seksis su buvusiu vyru, vaiko tėvu spręsti piniginius klausimus. Po ilgų metų nusprendžiau surizikuoti paprašyti pinigų vaiko išlaikymui, bet bijau prisidirbti, nes jis ne lietuvis. Ačiū 4u.gif

Baruzele, as ziurejau anoj temoj dar ir rasiau Tau, kad jis jokiu pinigu Tau duot nenori viwsai, bet per grubias priemones gali juos gaut, na, pvz iremus jam sautuva i gerkle gal ir duotu truputeli viena karta. Dabar parasei, kad uzsienietis, tai dar uzmesiu aki. A tai toks faktorius gan svarbus.

Zodziu, seksis sunkiai, prisidirbti tikimybe yra nemaza. Zmogiskais budais gauti is jo vaiko islaikyma yra tiesiog laimes dalykas, nes jis tikrai nenori to daryti. Suks uodega, kaip imanydamas. Rezulatus gali gauti tokius, kad pazadu gal ir bus, bet realiu finansiniu rezultatu ne kazkas. Ir visai nesvarbu kaip Tu su juo, ar graziai, ar piktuoju, tas neturi itakos. Teisminis budas paimt is jo kas vaikui priklauso, yra kaip variantas, bet jis tiek rizikingas, kad galu gale daug tikimybes likti prie suskilusios geldos. Jeigu to imsies, visus imanomus ir neimanomus niuansus turi zinoti taip gerai, kad nakti prikelta ir paklausta atsakytum teisingai. Padeti Tau nera kam siuo metu. Nei teisiniu budu isieskant, nei paciai zmogisku keliu prasant. Zodziu, ji turi aplankyti pranasiskos vizijos ar kokie tai nusvitimai. Tu tam itakos neturi. sad.gif deja.

QUOTE(Jolirta @ 2015 04 18, 00:50)
Amariliai, tik dabar tavo žinutę pastebėjau. Manau, nesvarbu kuo daugiau šššš, tai reikia dau daug pozityvo, tik kartais pasimeta samtis jį semti smile.gif

Man reikejo issimiegot ir visiskai atjungt smegenis, kad galva kuri laika atliktu tik viena funkcija - kad i kakla neprilytu. Ir dar reikia, tai cia po truputeli pajudesiu, ne per daug. Nes taip norisi smile.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžus, Amariliai. Pastebėjau, kad be jūsų apmiršta šita tema, nebelieka jokių pokalbių tik taro klausimai ir taro atsakymai. Smagu, kad grįžot. Patinka man čia bendrauti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 19 balandžio 2015 - 11:50
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 04 19, 11:46)
Sveika sugrįžus, Amariliai. Pastebėjau, kad be jūsų apmiršta šita tema, nebelieka jokių pokalbių tik taro klausimai ir taro atsakymai. Smagu, kad grįžot. Patinka man čia bendrauti. 4u.gif

Laba, Saulute. Grizau taip truputeli, viena koja kol kas. Zinau, kad be manes visi pokalbiai mirsta, tai toks jau senas reiskinys, ne tik cia (kur nueinu pasiriet, tas nesiskaito, zinomja biggrin.gif ) smile.gif Maniau ilgai gaivaliosiuos, bet va, ne taip jau ilgai. Tik taupysiuos dabar. Kaip Tau Jarmuchas? nepritrenke keistumu? smile.gif As dar nepagavau, kokius Tu filmus supranti gerai smile.gif
Atsakyti