Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Nidulia, pasakyk tu man, ar dirbtiniai saldikliai yra blogis pūstažandžiams? Žinau, kad chemikalai, bet kcal tai turi mažai. Su viena forumiete jį geriam su kava. Vadinam "Ace". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 21:46)
Taigi rašau,ne cukru,o saldumynus smile.gif du skirtingi dalykai  biggrin.gif tortasVSmedus ? biggrin.gif kas naudingiau jūsų manymu ?  smile.gif

Tas pats š kaloriju atzvilgiu o kad gausi koki tai vitamina tai jis ten tam cukruje vistiek paskęs.
Atsakyti
Nu aš kai bais` nerimauju, tai beveik neėdu. Bet tai po to, matyt, atsigriebiu. Dėl medaus, nesuprantu, kodėl tiki jo gydomosiom galiom peršalus. Karlsono pasakos.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:55)
Nu aš kai bais` nerimauju, tai beveik neėdu. Bet tai po to, matyt, atsigriebiu. Dėl medaus, nesuprantu, kodėl tiki jo gydomosiom galiom peršalus. Karlsono pasakos.

Stebuklu tai tikrai nedaro. Bet kazka naudingiau gal nei siaip cukrus. As geriu kava su medum. Vaikams i arbata tik medu dedu. Buteny del to kad tas pats cukrus su vienu vitaminu. Vienu procentu geriau nei cukrus.
Man kai buna stiprus nerimas as irgi needu. Bet kadangi aciu dievui toks buna retai tai ta amzina fonini nerima uzmusineju maistu.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 21, 20:52)
Tas pats š kaloriju atzvilgiu o kad gausi koki tai vitamina tai jis ten tam cukruje vistiek paskęs.

Sintetika ir naturalius saldumynus nemanau,kad reiktu greta statyti.

Kaip gali vitaminas cukruje paskesti ? biggrin.gif jei naturaliam meduje yra vitaminas tai jis į organizma pateks,ar vartosiu aš cukraus ar ne,pvz suesiu su medum ta torto gabaliuką,vistiek tie vitaminai iš medaus įsisiurbs,jei organizmui tų vitaminų šiuo metu reikia smile.gif

Bandžiau kava su medum,vemiau rolleyes.gif aš tik arbata rolleyes.gif kaip nekenčiu šaltos kavos brr,man šlykčiau gerimelio turbut nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 21 balandžio 2015 - 21:02
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 21:46)
Taigi rašau,ne cukru,o saldumynus smile.gif du skirtingi dalykai  biggrin.gif tortasVSmedus ? biggrin.gif kas naudingiau jūsų manymu ?  smile.gif

Praieta karta kiaušinius,piena mėsą išbraukiau,o dabar net nežinau  biggrin.gif noriu išbraukti viską bet pasistoja klausimas,ką valgyti..  rolleyes.gif drastiškai mesti nenoriu  smile.gif

Nedurniuok, neisbraukinek kiausu ir mesos, nuo ju netunkama, tai gero baltymo ir aminorugsciu saltinis, to reikia organizmui. Klausyk tetos Nidules ir busi liekna kaip stirna biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:50)
Nidulia, pasakyk tu man, ar dirbtiniai saldikliai yra blogis pūstažandžiams? Žinau, kad chemikalai, bet kcal tai turi mažai. Su viena forumiete jį geriam su kava. Vadinam "Ace".  biggrin.gif

Kam tau tas sudas saldiklis?
Tunkama tik nuo angliavaneniu pertekliaus o ne uo riebios mesos, avokadu ar gero aliejaus. As neisivaizduoju liesos mesos, fuij.
O del medaus, tai ispustos tos jo galios. Tai tas pats cukrus tik is kitos cukrines:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 balandžio 2015 - 21:05
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 22:03)
Nedurniuok, neisbraukinek kiausu ir mesos, nuo ju netunkama, tai gero baltymo ir aminorugsciu saltinis, to reikia organizmui. Klausyk tetos Nidules ir busi liekna kaip stirna  biggrin.gif

Pasakyk, kad namie gamintųsi dar. Turbūt, čia irgi esmė. Nes aš to nedarau.
Kaip tai kam š??? Taigi, kad žandai susiplotų. Galvos ir *iknos. Nesaldintos kavos negaliu gert.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 22:00)
Sintetika ir naturalius saldumynus nemanau,kad reiktu greta statyti.

Jokio skirtumo ar cukrus naturalus, ar sintetinis, vistiek tai cukrus.
Kas netingi, perskaitykit
http://www.homosanit...lizaciju_maista

Kaip sveikai suliekneti
http://www.homosanit...is_ir_nutukimas
http://www.homosanit...sa_visam_laikui

Cia jumi namu darbai biggrin.gif
Atsakyti

Kaip gali vitaminas cukruje paskesti ?  biggrin.gif jei naturaliam meduje yra vitaminas tai jis į organizma pateks,ar vartosiu aš cukraus ar ne,pvz suesiu su medum ta torto gabaliuką,vistiek tie vitaminai iš medaus įsisiurbs,jei organizmui tų vitaminų šiuo metu reikia  smile.gif

Bandžiau kava su medum,vemiau  rolleyes.gif aš tik arbata  rolleyes.gif kaip nekenčiu šaltos kavos brr,man šlykčiau gerimelio turbut nėra

Nu aš vaizdžiai bandžiau kokia nauda iš to vieno vitamino jei užviršuoji ji dideliu kiekiu cukraus kuris atneša nenaudą

Storejama nuo labai daug ko. Nereikia pasakot kad gali vartoti kiek nori riebalu ir nestoresi. Nors aisku dabar tu teoriju tai kokiu tik nori. Buvau jauna nestorejau nuo nieko. Absoliuciai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:03)
Nedurniuok, neisbraukinek kiausu ir mesos, nuo ju netunkama, tai gero baltymo ir aminorugsciu saltinis, to reikia organizmui. Klausyk tetos Nidules ir busi liekna kaip stirna  biggrin.gif
Tunkama tik nuo angliavaneniu pertekliaus o ne uo riebios mesos, avokadu ar gero aliejaus. As neisivaizduoju liesos mesos, fuij.
O del medaus, tai ispustos tos jo galios. Tai tas pats cukrus tik is kitos cukrines:)

Man nuo tų kiaušiuku kvapelis nekoks biggrin.gif tai 4 punkto iš norų sarašo tikrai neturėsiu,jei juos valgysiu lotuliukas.gif
Edala ir taip namuose gaminuosi,pusfabrikačių neperku smile.gif
Sedžiu dabar ir skaičiuoju valandas kiek aš jau nevalgiau, 4,5 val .
Nuo 18 val nevalgau taip taip lotuliukas.gif

Kaip ten anekdotas skamba,laikausi dvieju dietu,nes nuo vienos nepavalgau.
O aš laikauši dviejų režimų mažiau esk,nakti neeski ir išvis negalvok apie maista,tenkink save kitais įmanomais būdais smile.gif eh patinka man tas žodis tenkintis,tenkti.. lotuliukas.gif blush2.gif

Nidulia,busi asmenyne dietologė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 21 balandžio 2015 - 21:14
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 22:08)
Jokio skirtumo ar cukrus naturalus, ar sintetinis, vistiek tai cukrus.
Kas netingi, perskaitykit
http://www.homosanit...lizaciju_maista

Kaip sveikai suliekneti
http://www.homosanit...is_ir_nutukimas
http://www.homosanit...sa_visam_laikui

Cia jumi namu darbai  biggrin.gif

Ojergau, kiek daug parašyta. wacko.gif Bet ačiū, paskaitysiu savaitgalį.
Ryt pas psichę. Nu ir nžn ko iš jos norėt... Man rodos, greit vėl mesiu pas ją vaikščiot. Ne todėl, kad ji bloga, todėl, kad nežinau ko ten vaikščiot...
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 21, 22:09)

Storejama nuo labai daug ko. Nereikia pasakot kad gali vartoti kiek nori riebalu ir nestoresi. .

Galima valgyti riebalu kiek tik nori ir nestoresi, tik naudos turesi, bet su viena salyga - neturi buti angliavandeniu pertekliaus. Tada organizmas energija gaminasi ir riebalu ir ant bambos jie nesivynioja. Bet jei valgoma ir riebalu nemazas kiekis ir kruvele angliavandeniu, be abejo kaupsis riebalai ant sonu. As valgau labia daug riebalu ir nestoreju, bet tik pavalgau daugiau vaisiu, jau keli kilai + yra.Riebalai labia reikalingi organizmui, bet geri ir teisingi riebalai.
Jei angliavandenius gausi tik is kruvos darzoviu ir kokio 1 ar 2 vaisiu - nesustoresi niekaip, tik kris svoris. Cia ne tik teorija, cia mano praktika smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:16)
Ojergau, kiek daug parašyta.  wacko.gif Bet ačiū, paskaitysiu savaitgalį.
Ryt pas psichę. Nu ir nžn ko iš jos norėt... Man rodos, greit vėl mesiu pas ją vaikščiot. Ne todėl, kad ji bloga, todėl, kad nežinau ko ten vaikščiot...

O kas tau vaistu israsys, jei neisi pas psyche?
Sakau gi namu darbai, skaitom ir nesispardom:D
Atsakyti