Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Amarrile, o kas Jums iš to, kaip kiti vertina. Jei Jums padeda, tai padeda, jei ne - tai ne. Prie ko čia kiti? unsure.gif
Aš, kai lyg ir turėčiau būt darbingo ir vislaus amžiaus, tai kaip ir būdas pailsėt nuo nuolatinio streso, sustot. Gal skaitos, kad vertinu teigiamai. Nors gulėjimui nesu pasirašius, tik dienos stacionarui. O tai, ko gero, visai kas kita.

Nuvažiavau pas mamą JAU pavargus kaip šuo. Pamiegojau. Atėjo vakaras. Paėdžiau garsiųjų mamos kotletų (pirmąkart po ilgo laiko nužvelgus pasakė, kad lyg apkūdau. Bet tai netiesa). Ir vėl nuėjau miegot. 10 ryte prikėlė, kad eičiau valgyt. doh.gif Paėdžiau. Patąsiau katinus. Dar paėdžiau (nu gerai. Užkandau). Pasiskundžiau dėl nerimų. Ir išvažiavau. Mane tikrai yra už ką mylėt. wacko.gif Aš nepakartojama dukra. Kitos tokios nėra.
Nors. Bent pasimatėm. Niekad nežinom, kada bus paskutinis kartas. Aj. ir dovanų jos mėgstamų kvepalų nuvežiau už kotletus (tiesa, sugebėjau paklaust, kad gal nenori. doh.gif ). Žinokit, žmonės... Iš manęs mėsos kalnas beliko. Kotletų išeitų daug ir riebių. Be sarkazmo tai sakau - jokios dvasios many. Kaip posaky - miriau, bet pamiršo užkast.
Ir žiauuuuuriai pavargau. Einu numigsiu.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2015 05 10, 19:27)
Laba diena.Norejau paklausti,ar vertinant gydyma ligoninej.KAI dadejo viena geriama tablete pries tris menesius,tai visu keliu galas lova.Nuo ryto iki vakaroNei laikra6cio,nei televizoriaus,nei kompiuterio nereikia,Gydo FLUX,kad nestorciau daugiau,bet zadu prašyt,kad keistų siomis dienomis.Tik tarpas turi buti iki kitų vaistu skyrimo

Daug kas dziaugiasi, kad pagulejo ligononeje, kad pritaiko/atitaiko vaistus.
Atsakyti
Neužmigau. Ir va. Pas mamą šiandien nužvelgiau vienintelę savo foto (iki 21nebėr 1 mano fitigrafijos, nors ir kam man reik). Į tą temą apie kūdinimusis. Kadais buvau kūda. Ir tik dabar pirmąkart pasibaisėjau anuo vaizdu. Niekada sau neatrodžiau liekna. Db žabtai tikrai per dideli. O tada jų nebuvo. doh.gif Tiksliau, jie buvo pūsti į vidų. *ikną, matyt, šiokią tokią turėjau, bet visa galva... Kaip kaukolė oda aptempta. blink.gif
Nu, ir kai pagalvoji. Nei nepastebėjau to virsmo iš vieno baisaus vaizdo į kitą. Nors anyway, baikė tie lašiniai. Geriau pasakykit, iš kur gaut sveiką galvą. Ar jums nebūna jausmo, kad kūnas kaip sulaužytas ar sudaužytas? T.y., man tas jausmas visai aiškus, kad jis ne fizinis.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 10, 19:27)

Nuvažiavau pas mamą JAU pavargus kaip šuo. Pamiegojau. Atėjo vakaras. Paėdžiau garsiųjų mamos kotletų (pirmąkart po ilgo laiko nužvelgus pasakė, kad lyg apkūdau. Bet tai netiesa). Ir vėl nuėjau miegot. 10 ryte prikėlė, kad eičiau valgyt.  doh.gif Paėdžiau. Patąsiau katinus. Dar paėdžiau (nu gerai. Užkandau). Pasiskundžiau dėl nerimų. Ir išvažiavau. Mane tikrai yra už ką mylėt.  wacko.gif Aš nepakartojama dukra. Kitos tokios nėra.
Nors. Bent pasimatėm. Niekad nežinom, kada bus paskutinis kartas. Aj. ir dovanų jos mėgstamų kvepalų nuvežiau už kotletus (tiesa, sugebėjau paklaust, kad gal nenori.  doh.gif ). Žinokit, žmonės... Iš manęs mėsos kalnas beliko. Kotletų išeitų daug ir riebių. Be sarkazmo tai sakau - jokios dvasios many. Kaip posaky - miriau, bet pamiršo užkast.
Ir žiauuuuuriai pavargau. Einu numigsiu.

Mano mama poryt isskrenda,tai liudna biski...o ir prisidirbau,zinau kad taip geriau,bet drauges durna isvadino.nepasinaudojau proga...
Ir priaugau 9kg,nuo ko neaisku,maistas garuose...
Atsakyti
Mėja, tai su sveikata kažkas vėl blogai, minėjai, kad buvai daug numetus.

Visaip bandau nukreipt dėmesį, neišeina. Apsivemsiu nuo nerimo.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 11, 08:51)
Apsivemsiu nuo nerimo.

va šita būklė man gerai pažįstama...

ir dar piko metu dažnai apima jausmas toks kaip filme rodo - stovi centre, o aplink pasaulis sukasi ir tu jautiesi toks ne savo vietoje, toks padėtas dirbtinai į tą aplinką, toks ne į temą. eini ir nežinai ko, kam.
Atsakyti
ačiu atsiliepusioms.Gal reiktų į ta dienos stacionarą pasiprasyt,bet provincijoj vargu ar yra....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man irgi taip buna,kaip kazkuri cia rase,kai filmuose buna sukasi viskas aplinkuje,o tu stovi toks pasiklydes,atrodo kalba visi.. o is ju zodziu girdi tik makalyne ,nes ju nesiklausai ir tau visiskai neidomu. smile.gif
As vakar masciau ir supratau,kad buvau apturejusi psihoze..tik dabar tai suvokiau,seniai tas buvo ,bet visgi. unsure.gif
Atsidare salia tokai istaiga apie kuria keli artimieji sake,kad ten turbut zmogais prekiauja,nu blem ir dabar mastant biski panasu lotuliukas.gif ,bet tada ju zodziais rimtai patikejusi buvau..ir jau galvojau kazin kiek jie zmoniu pardave jau net buvau sugalvojus kas is ju yra pagrindinis prekiautojas,kaip juos isveza lotuliukas.gif
Bet kaip sunku pripazinti,kad esi psihas biggrin.gif ir as negaliu su praeitim susidraugauti,kad buvo tas psihozinis periudas..nes suvokiu,kad tai tikrai jis.
Man sunku pripazinti,kad esu ligonis (nors niekas apie tai nesako,siaip drauge yra sakiusi,gerai dabar atrodai ne taip kai seniau,kai depresija sirgai,sakau,o ka matesi?Sako jo labai net baisiai buvo..jai is sono ziurint,o dabar jau as jai seniai pasveikusi esu..nu ka as zinau.
Nezinau,kaip prisiversti bendrauti,atrodo nori su manim zmones bendrauti,o as uzdarau ta bendravimo kanala..nors istikruju noriu to bendravimo. smile.gif
As labai noriu buti sveika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jei Dievas girdi tegu uzsiraso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 05 11, 09:08)
va šita būklė man gerai pažįstama...

ir dar piko metu dažnai apima jausmas toks kaip filme rodo - stovi centre, o aplink pasaulis sukasi ir tu jautiesi toks ne savo vietoje, toks padėtas dirbtinai į tą aplinką, toks ne į temą. eini ir nežinai ko, kam.

Va, labai tiksliai nupasakojai... Diena iš dienos, daug metų taip. Ypač lauke. Tik man tas buvimas toje vietoje, kur viskas sukasi, labiau asocijuojasi ne su tuo, kad aš ne į temą (aiškiai įsivaizduoju, kad nieks nepastebi, kad aš ne į temą, tik aš pati), o su tuo, kad MANĘS IŠ VISO NETURĖTŲ NIEKUR BŪT.
Arba dar būna neretai darbe tas jausmas, kai klaidos ar šiaip kas nepasiseka.
QUOTE(amarrile @ 2015 05 11, 11:54)
ačiu atsiliepusioms.Gal reiktų į ta dienos stacionarą pasiprasyt,bet provincijoj vargu ar yra....

Aš nusikalbėjau ten, atsiprašau. Maniau, kad dabar gydotės stacionare.
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 05 11, 19:16)
Jei Dievas girdi tegu uzsiraso  rolleyes.gif

Tai tipo... Iš kur jis tave pažins tu manai? Mamyčių n ant svieto. Rašyk adresą, tel.nr., asmens kodą, vardą ir pavardę.

Pakutiniu metu mano psichiką visai neblogai veikia išėjimas per pietus iš kiosko. Svarbiausia, ir verstis nereikia. Vienas iš nedaugelio dalykų, kurių nereikia prievartaut savęs daryti. Pirmadienį būna užmušantis klausimas: kaip savaitgalis. Vyresni nei pusamžiai savininkai ateina į darbą plačiom šypsenom ir su įspūdžiais. Ką aš galėčiau papasakot? Valio! Per savaitgalį išsiploviau lėkštę! Realybė tai tokia...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 11, 07:51)
Mėja, tai su sveikata kažkas vėl blogai, minėjai, kad buvai daug numetus.

Visaip bandau nukreipt dėmesį, neišeina. Apsivemsiu nuo nerimo.

Nezinau kas blogai...bl kad valgyciau kaip visi namie-karbonadai su suriu ir pan.pas mane karbonadas garuose ir 99kg.ir pradejo svoris didet po ziemos kai is lt gryzau.negana to ir men 2menesius ner nors nutraukiau kontr tabl.viska nurasiau nervams.
Ryt mama isskrenda,tai liudna...siand abi pusdieni praleidom parke,serem voveres,fotkinomes.
Jau greit mano šunis keliaus pas veta,kad viskas butu getai
Atsakyti
Kaip negera,ryte prabudau nuo priepuolio skausmu,taip negera db.
Atsakyti
labas smile.gif

Būūū, nu ką turejau PA priepuolį bigsmile.gif valanda truko,galvojau,kad išprotėju,kaustė,nežinojau ką daryti,norėjosi skambynti mamai ir sakyti Mama,man baisu lotuliukas.gif tokia baimė,kurios nemoku paaiskinti ir jausmas tarsi mires esi,erdvės nesuvokimas,bet prie viso to aš dar apsiprekint sugebėjau toje būsėnoje. bigsmile.gif Ir dar toje parduotuvėje kurioje man dažnai PA ištinka biggrin.gif
Susipykau vakar strypriai tai šiandien tokiais simtomais išlindo visa tai.. unsure.gif
Aj jo ir bliaunu antra diena. doh.gif
Ir ir..nesijuokite,aš noriu garsiai ir riebiai keiktis,noriu sakyti jūs kek**ės, aš piktumo nejaučiu,bet noris keiktis laabai nežinau g.gif laikas pas psihiatra? rolleyes.gif

Žadėjau užsirašyti pas psihologa..

Ką dar papasakoti? Aj ištryniau klaviaturą telefone..netyčia,grybavo vis man,galvoju atsisiųsiu naują paturbinta ir žodžiu dingo visos klaviaturos,net standartinė,telefonas be sms funkcijos cool doh.gif
Atsakyti