Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Septynstygė @ 2015 05 08, 09:08)
viskas, studijas nutraukiu..... neįveikiau paskutinės stotelės - per-var-gau, jei nebūtų šimto kitų darbų gegužę, būtų kitaip.

Gal galima atidėti, ne nutraukti? Juk tiek mažai belikę įveikti. Negi visi tie metai bus veltui, o kiek jėgų įdėta?
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 05 08, 09:29)
gal nenutrauk  unsure.gif ...atidėk  unsure.gif nutraukti visada spėsi

tai ta ir turėjau omeny, eisiu į poliklinika pazymos...

kaip man blogai fiziskai trecia para, matyt, amba jau...ne raminamieji nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 08 gegužės 2015 - 13:43
Labai seniai berašiau į dienoraštį, tai gal daug nesireikšiu. Trumpai - šią savaitę kamavo didžiulis nuovargis ir vis dar jį jaučiu, nors praeitą naktį išmiegojau 14 val. Nežinau, ar tai dėl miego trūkumo, bet lyg laiku nueinu, stengiuosi nevarginti savęs. Bet darbo metu atrodo mirštu ir griūnu, kaip silpna ir nėra energijos. Gal nuo vaistų čia.. Gal priprasiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Septinstyge, pavyko atidėt?

Deraramos, įprasi.

KUR NIGHT????
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 09, 21:19)
Sveikos  4u.gif

Deraramos, įprasi.

KUR NIGHT????

Aš pas mamą. Guliu paslika. Kartais atrodo, kad visi kaulai
lūžę. Kvailą galvą nusidraskiau iki žaizdų. Labai pavargau ir aš. Nžn nuo ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 09 gegužės 2015 - 20:40
QUOTE(deraramos @ 2015 05 09, 10:34)
Labai seniai berašiau į dienoraštį, tai gal daug nesireikšiu. Trumpai - šią savaitę kamavo didžiulis nuovargis ir vis dar jį jaučiu, nors praeitą naktį išmiegojau 14 val. Nežinau, ar tai dėl miego trūkumo, bet lyg laiku nueinu, stengiuosi nevarginti savęs. Bet darbo metu atrodo mirštu ir griūnu, kaip silpna ir nėra energijos. Gal nuo vaistų čia.. Gal priprasiu  unsure.gif

AD ir kiti vaistai tikrai slopina.
Atsakyti
doh.gif
labas visoms.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 10, 00:29)
AD ir kiti vaistai tikrai slopina.

AD ne visi slopina
kaip kovojat su nerimu
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2015 05 10, 12:22)
doh.gif
labas visoms.
Papildyta:
AD ne visi slopina
kaip kovojat su nerimu

Jo, pvz., Venlafaxinas teoriškai turėtų aktyvinti. Aš geriu traleliuškes. Arba kenčiu. Seniai visame tame pasidaviau. Bandyk internete paieškoti kvėpavimo pratimų nusiraminimui. Gal užsikabinsi.

Žiauriai pavargau. Nors ir išsimiegojau, atrodo. Kaip ir žinojau, pradėjus dirbti, įtampos galvos skausmai vėl dažnėja. Bet baisiausia dvasinė kančia. Nėr ramybės, nėr.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2015 05 09, 20:19)
Sveikos  4u.gif

Deraramos, įprasi.

KUR NIGHT????

Eisiu į dekanatą antrad. O pries tai antrad pas gydytoją, po to į komisiją, kad skirtų akdamenines.

tiesa pasakius, ir sveikata, ir nervai labai labai ant ribos. mazai is manes liko. buvau pas senelius zemaitijoj, pirma para jauciausi tragiskai, fiziskai ir visaip, kita diena pagarejo, biski ir sirdi jau maziau permusineja. o ten dar matyti babutes fizines kancias, senatvini marazma, vaikai mano, kai ir taip nervu ir sveikatos trupiniai. bet pagerejo siom dienom. obelys zydi neapsakomai graziai. grizom vel Pamemunes keliu, vel i Kulautuva uzsukom, siaip. Na niekad negali atsibosti tas marsrutas.

neatkimstu, o sia savaite trys pasirodymai.
Dieve, padėk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 10 gegužės 2015 - 16:59
QUOTE(deraramos @ 2015 05 09, 09:34)
Labai seniai berašiau į dienoraštį, tai gal daug nesireikšiu. Trumpai - šią savaitę kamavo didžiulis nuovargis ir vis dar jį jaučiu, nors praeitą naktį išmiegojau 14 val. Nežinau, ar tai dėl miego trūkumo, bet lyg laiku nueinu, stengiuosi nevarginti savęs. Bet darbo metu atrodo mirštu ir griūnu, kaip silpna ir nėra energijos. Gal nuo vaistų čia.. Gal priprasiu  unsure.gif

Nebūtinai dėl vaistų. Pastaruoju metu patyrei daug streso, nerimo, o tai labai išvargina. Ir kai situacija pagerėja, užgriūna siaubingas nuovargis. Bent jau man taip būdavo.
Atsakyti
Laba diena.Norejau paklausti,ar vertinant gydyma ligoninej.KAI dadejo viena geriama tablete pries tris menesius,tai visu keliu galas lova.Nuo ryto iki vakaroNei laikra6cio,nei televizoriaus,nei kompiuterio nereikia,Gydo FLUX,kad nestorciau daugiau,bet zadu prašyt,kad keistų siomis dienomis.Tik tarpas turi buti iki kitų vaistu skyrimo
Atsakyti
Tiesa,aš jau sena pinda priespensijine,tai darbas nespaudzia,vaikai ir pinigai sutvarkyti g.gif .Is gero gyvenimonoriu uzmigti amzinai sadziu miegutik noriu
Atsakyti