Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:16)
Ojergau, kiek daug parašyta.  wacko.gif Bet ačiū, paskaitysiu savaitgalį.
Ryt pas psichę. Nu ir nžn ko iš jos norėt... Man rodos, greit vėl mesiu pas ją vaikščiot. Ne todėl, kad ji bloga, todėl, kad nežinau ko ten vaikščiot...

Sakyk išpyldisiu trys tavo norus lotuliukas.gif
Atsakyti
Viena čia man kartais atsilenkimus liepia daryt, kita neėsti, aš jūsų bijau. doh.gif

Niekas neišrašys. Menka nauda iš jų. Ir man taip atrodo, kad kuo toliau, tuo menkesnė.
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 04 21, 22:13)
Nidulia,busi asmenyne dietologė biggrin.gif

Pabusiu, jei klausysi smile.gif Tik mesos neismetinek is meniu ir geru riebalu neismesk. Mesk lauk miltinius dalykus, maista kur yra cukraus, bulves, ryzius.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:25)
Viena čia man kartais atsilenkimus liepia daryt, kita neėsti, aš jūsų bijau.  doh.gif

Niekas neišrašys. Menka nauda iš jų. Ir man taip atrodo, kad kuo toliau, tuo menkesnė.

Kapiec tau dabar bus, neesi ir dar atsilenkimus varysi . O mes dar patikrinsim ar laikaisi visu nurodymu. Po to dar isgrusime kasdien dviraciu pavarineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 balandžio 2015 - 21:30
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 22:29)
Kapiec tau dabar bus, neesi ir dar atsilenkimus varysi . O mes dar patikrinsim ar laikaisi visu nurodymu. Po to dar isgrusime kasdien dviraciu pavarineti  biggrin.gif

wacko.gif
Baik. Aš jautri. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 22:21)
Galima valgyti riebalu kiek tik nori ir nestoresi, tik naudos turesi, bet su viena salyga - neturi buti angliavandeniu pertekliaus. Tada organizmas energija gaminasi ir riebalu ir ant bambos jie nesivynioja. Bet jei valgoma ir riebalu nemazas kiekis ir  kruvele angliavandeniu, be abejo kaupsis riebalai ant sonu. As valgau labia daug riebalu ir nestoreju, bet tik pavalgau daugiau vaisiu, jau keli kilai + yra.Riebalai labia reikalingi organizmui, bet geri ir teisingi riebalai.
Jei angliavandenius gausi tik is kruvos darzoviu ir kokio 1 ar 2 vaisiu - nesustoresi niekaip, tik kris svoris. Cia ne tik teorija, cia mano praktika smile.gif

Nu tai va ta pati dieta. Dieta kaip mitybos planas o ne badavimas kaip kad dazniausiai laikoma. Valgai tam tikrus produktus. Derini. Kazko atsisakai, kazka riboji.Tai ko ne N-toji dieta.
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:33)
wacko.gif
Baik. Aš jautri.  unsure.gif

Negaletum dviracio pavarinet? ...nu isivedi ir pavwdzioji ta dvirati. Vazinet as tai neeeee. Bet pavarinet galeciau smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 04 21, 22:38)
Negaletum dviracio pavarinet? ...nu isivedi ir pavwdzioji ta dvirati. Vazinet as tai neeeee. Bet pavarinet galeciau smile.gif)))

Oi neee. Kaip matom, savęs nepavarinėju, kur ten dar dviratį... Išprotėjot gal. doh.gif

O jei rimtai, tai jei sveiktelsiu, ar kaip čia pavadint, gal pagaliau išmoksiu su riedučiais. Nusipirkau prieš kokius 5m. Dėl nerimų ir neturiu noro mokytis, tik kelis k. buvau išvarius patvoriais pavaikščiot. Diedukai plodavo per balkonus. doh.gif Sakė išmoksi, išmoksi. doh.gif Nu čia tas išmokimas, kaip matom, bus pomirtiniam gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:33)
wacko.gif
Baik. Aš jautri.  unsure.gif

Ir as biggrin.gif

QUOTE(bučkis @ 2015 04 21, 22:38)
Nu tai va ta pati dieta. Dieta kaip mitybos planas o ne badavimas kaip kad dazniausiai laikoma. Valgai tam tikrus produktus. Derini. Kazko atsisakai, kazka riboji.Tai ko ne N-toji dieta.
Papildyta:

Badauti labia nesveika, o is svoris greitai pareis atgal, kai tik baigsis badai. As pries visokiu badavimus ir mitima tik salotu lapais.

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:45)
Oi neee. Kaip matom, savęs nepavarinėju, kur ten dar dviratį... Išprotėjot gal.  doh.gif 

O jei rimtai, tai jei sveiktelsiu, ar kaip čia pavadint, gal pagaliau išmoksiu su riedučiais. Nusipirkau prieš kokius 5m. Dėl nerimų ir neturiu noro mokytis, tik kelis k. buvau išvarius patvoriais pavaikščiot. Diedukai plodavo per balkonus.  doh.gif Sakė išmoksi, išmoksi.  doh.gif Nu čia tas išmokimas, kaip matom, bus pomirtiniam gyvenime.

Sugalvojau, reikia tave ant Akropolio ledo pavarineti:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 22:55)
Sugalvojau, reikia tave ant Akropolio ledo pavarineti:)

Buvo, matyt, mėnulio jaunatis, tai buvau prieš Kalėdas. Daugiau karvė ant ledo nelipo. Tiksliau, net nenuėjo iki jo. Ir karvė nemoka čiuožti, vaikšto patvoriais.
Bet man tinka, vis tiek į patvorinę panaši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 21 balandžio 2015 - 22:07
Labas,
Vakar taip ant seses buvau supykus,kad dakiau pescia i lt eisiu jaj db.
Vaikas pradejo stumdytis ir dpardytis,as netekus kantrybes uzrikau,kad jei nebaigsi tai gausi i sikna.tas rekfamas pas teva,o sese mane uzsipuole,kad esu nesveika,kad puldineju vaika.sakau paziurek kaip jis elgias,atsakymas-jis tik vaikas.
Nu zodziu.
O siaip viskas fainai,gerai leidziam laika su mama.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:21)
Galima valgyti riebalu kiek tik nori ir nestoresi, tik naudos turesi, bet su viena salyga - neturi buti angliavandeniu pertekliaus.

O kokius riebalus turi omeny? Nes nelabai įsivaizduoju, kaip galima valgyt riebalų tiek, kiek nori. biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 21:25)

Visgi gal padeda šiek tiek, į darbą bent jau nueini. O jei pasikonsultuot su kitu psichu? Nu turi gi būti kažkokia išeitis.

QUOTE(Nidulia @ 2015 04 21, 21:29)
Kapiec tau dabar bus, neesi ir dar atsilenkimus varysi . O mes dar patikrinsim ar laikaisi visu nurodymu. Po to dar isgrusime kasdien dviraciu pavarineti  biggrin.gif

Aš irgi norėjau Night dviratį savaitgaliais pamint pasiūlyt. biggrin.gif Nu vis geriau nei gulėt susirietus. Raumenys išsijudina ir savijauta jau visai kita. Netrunka tai ilgai, bet ir tas pats nerimas sumažėja.

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:05)
Buvo, matyt, mėnulio jaunatis, tai buvau prieš Kalėdas. Daugiau karvė ant ledo nelipo. Tiksliau, net nenuėjo iki jo. Ir karvė nemoka čiuožti, vaikšto patvoriais.

Taigi galėjai pingviną paimt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:45)
Oi neee. Kaip matom, savęs nepavarinėju, kur ten dar dviratį... Išprotėjot gal.  doh.gif 

O jei rimtai, tai jei sveiktelsiu, ar kaip čia pavadint, gal pagaliau išmoksiu su riedučiais. Nusipirkau prieš kokius 5m. Dėl nerimų ir neturiu noro mokytis, tik kelis k. buvau išvarius patvoriais pavaikščiot. Diedukai plodavo per balkonus.  doh.gif Sakė išmoksi, išmoksi.  doh.gif Nu čia tas išmokimas, kaip matom, bus pomirtiniam gyvenime.

varinėk namie,mano vaikis vietoj tapkių su riedučiais namie. užtai puikiai važiuoja smile.gif

nidulia-aš irgi prieš ir badavimą ir salotas. bet kiažmgus sako - laikysiuos dietos - tai visi galvoja kad badaus. dieta šiaip aplamai yra maitinimosiplanas vienoks ar kitoks. o mes iškarto - jei paskao kaddieta galvojam, jau badaus. tavo paisulytas maitininmois planas taip pat yra dieta,kurios tu siųlai jokiais būdais nesilaikyt biggrin.gif

meja paklausk savo sesers kodel kiti vaikai kaip vaikai bet nei spardosi, nei rekia nei mamas sudais vadina. mano taip nera dare o jei yra padare labai greitai suprato kad taip daugiau nedarys. nekalbu apie toki elgesi su tetpom dedem ar mociutem.vaikai turi tureti ribas ne dik del kitu-tiek ir del saves. o taviskis dar ir tipiskas manipuliatorius jei lekia rekdamas.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 20:18)
Arba galvėj per garsiai sušneka. Arba per arti prisėlina autobuse (šitiems aš pasiryžus ant viso garso rožančių užleisti per Marijos radiją). Kaip tik transliuoja grįžtant.

QUOTE(Night13 @ 2015 04 21, 22:05)
. Ir karvė nemoka čiuožti, vaikšto patvoriais.

biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti