Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(as** @ 2016 04 11, 12:14)
sukirtau pusrycius, mazoka, badas biggrin.gif kaip cia iki pietu datempt?  ax.gif

o kuriom valandom jus valgot? kada pietus ir vakariene?

Gerk vandens,kavos,arbatos,suvalgyk koki pomidora ar siaip kokia darzove...
Pas mane laisvas grafikas,stengiuosi,kad tarpai tar valgymu gautusi kokios 3-5 valandos.
Vakariene pavelinu,ji pas mane nuo 19-24 biggrin.gif Cia jau kaip iseina tongue.gif
Papildyta:
svarbu nebuti alkanai,nepamazinti porciju.Svoris gerai krenta kai jautiesi rami ir soti,tada organizmas neijungia kaupimo .Tai jau asmeniskai n kartu isbandyta biggrin.gif
Atsakyti

Mute, super minusiukas thumbup.gif bet tai antra savaite grynai kiausiniu puota biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 11, 12:05)
Gerk vandens,kavos,arbatos,suvalgyk koki pomidora ar siaip kokia darzove...
Pas mane laisvas grafikas,stengiuosi,kad tarpai tar valgymu gautusi kokios 3-5 valandos.
Vakariene pavelinu,ji pas mane nuo 19-24 biggrin.gif Cia jau kaip iseina tongue.gif
Papildyta:
svarbu nebuti alkanai,nepamazinti porciju.Svoris gerai krenta kai jautiesi rami ir soti,tada organizmas neijungia kaupimo .Tai jau asmeniskai n kartu isbandyta biggrin.gif

o tiksliai gi, reik kokia darzove sukramtyt, nes skysciai man alkio nenuima, tik dar labiau suerzina skrandi biggrin.gif jo porciju tai tikrai reik nemazint, jau kai nenurodytas kiekis maisto, tai kemsu kiek telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
Antroj savaitej vakarienes nebera tokios smagios,porcijos normuotos.As kartais pagudrauju vietoj 2 kiausiniu 3 imu-skaitau,kad didesni 2 gaunasi.Tas pats ir su vaisiais,jei mazas apelsinas tai ir 2 galima=1dyyydelis laugh.gif Cia jei jau jauciu,kad alkana lieku ,bet jei ne tai taip nedarau.
Atsakyti
pietus abaliukus grauziau lotuliukas.gif kazkokie neskanus,nesotus,supykau dry.gif vakarienei kiaulienos kepsnys ir aisku agurko daug blush2.gif pliuso nemazai turiu,skaityk ka numeciau tas ir parejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 11, 18:07)
pietus abaliukus grauziau lotuliukas.gif  kazkokie neskanus,nesotus,supykau dry.gif vakarienei kiaulienos kepsnys ir aisku agurko daug blush2.gif pliuso nemazai turiu,skaityk ka numeciau tas ir parejo lotuliukas.gif

Tai cia pas Tave kaip ratukas gaunasi,vis sukiesi ir sukiesi lotuliukas.gif
Man vakarienei kiausiniai su salotom ir greipfrutas-rinksiuos dyyyydeli tongue.gif Prisimenu kai pirma syki laikeisi sios dietos antroji savaite pas Tave buvo minusingiausia,kad man taip gautusi rolleyes.gif

Atsakyti
aha,antra savaite krito svoris vos ne dvigubai,o si karta antros vis nepasiekiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip diena atlaiket?Kokius sedevrus vakarienei gaminot mirksiukas.gif
As tai omleta kepiau +kininis kopustas,dabar lupsiu dideli greipfruta,tikiuosi,kad bus saldus ax.gif Dienele bus atlaikyta rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane vakariene paprasta - virta vista:)) niu ir dar visai smagiai pasportavau pagal youtubej rasta viena treniruote, tai jau ryt tikrai bus minusas nes vakare jau sveriau kiek maziau nei ryte smile.gif)) svarstykliu manjake smile.gif))
Atsakyti
prisiduodu 4u.gif diena atlaikyta...sedziu alkana biggrin.gif kad ji kur ta pirmadieni doh.gif
Atsakyti
va koki varianta radau,kai pora ,,reisu ''musiskeje padarysiu pabandysiu ir pagal sita pasilaikyti smile.gif Planuoju toooli i ateiti biggrin.gif
http://www.medguru.l...gumas/#comments
Kai laikiausi pirma karta ir as virdavau vistiena,dabar kazkaip pradejau kept rankoveje ax.gif
Isgeriu kokios nors arbateles ir i lova ,toliau nuo pagundu pakartot vakariene biggrin.gif Iki rytojaus ,susitinkam su minusais drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 00:50)
prisiduodu 4u.gif  diena atlaikyta...sedziu alkana biggrin.gif kad ji kur ta pirmadieni doh.gif

Tai kodel mazai mesytes pasiruosei,reikia kieki didint ir naktipieciams pasilikt biggrin.gif
Pirmoje savaiteje juk nera kiekiai ribojami kaip man antroje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 11 balandžio 2016 - 23:04
labas rytas

-800 gr, super duper, laikomes toliau, einu ziuret kas siandien meniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 11, 22:50)
prisiduodu 4u.gif  diena atlaikyta...sedziu alkana biggrin.gif kad ji kur ta pirmadieni doh.gif

is esmes kudumo paslaptis visgi ir yra alkanumas biggrin.gif

vakar kaip tik per laida nuo iki rode zvonkuviene tai ji sake kad vakare nevalgo ir eina miegot gurgianciu pilvu, o dar ypac jei po koncerto grizta 5 ryto alkana bile kaip, vistiek nieko nevalgo lotuliukas.gif
Atsakyti