Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 13, 22:32)
as miesto vaikis,tai man kaimiska grietine,sviestas,pienas,nelabai,nepatinka nu nors tu ka schmoll.gif o kava balinta,ne kava biggrin.gif

as irgi miestine,o megstu tongue.gif Turejau ankstyvoj vaikystej kaima,mociutes karvytes laaabai saldus skanus pienelis budavo wub.gif Ir dabar ne kiekvienos karves pienas patinka,isranki as blush2.gif

Oi ryt kiausiniu dienele nusimato-kudakuot pradesiu lotuliukas.gif 6vnt per diena...
Ryt vel ryziausi?
Atsakyti
bandysiu ryziaut,jai akys nesusiaures biggrin.gif snd ryziu visom trim dienom issiviriau pasirodo,tai ner kur dingt biggrin.gif biski rugstys sukilo i vakara g.gif kazkoks guzas gerklej stovi
Atsakyti
as anskciau vien balinta kava gerdavau, bet kai pradejau gert tik juoda ir vel kazkada pabandziau balinta tai visai nepatiko, va ka reiskia pripratimas, nes ir prie juodos ne iskart patiko, nebuvo tokia skani, o dabar kitokios kavos ir neisivaizduoju ax.gif ai beje, as i juoda dar citrinos isidedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 13, 23:06)
bandysiu ryziaut,jai akys nesusiaures biggrin.gif  snd ryziu visom trim dienom issiviriau pasirodo,tai ner kur dingt biggrin.gif  biski rugstys sukilo i vakara g.gif kazkoks guzas gerklej stovi

As neperseniausiai laikiausi ,tiksliau bandziau laikytis vaikules,prisiviriau ryziu(netycia)keliom dienom,1,5dienos issilaikiau ir i likusius isidejau sviesto,veliau kiausiniu pasikepiau lotuliukas.gif Tapo aiskiau nei aisku-eisiu kiausiniu dienton nebegrybavus biggrin.gif

Jei tenka gerti juoda kava dedu i ja cinamono.

Na ka ,eisiu omleto plakt ax.gif Iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 balandžio 2016 - 21:18
niu jo, antra savaite tikra kiausinine biggrin.gif bet uztat trecia ir ketvirta visai be unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 13, 21:15)

Na ka ,eisiu omleto plakt  ax.gif Iki rytojaus 4u.gif

skanios vakarienes 4u.gif
Atsakyti
tikiuosi man nebus kaip tau biggrin.gif ryziai su sviestu skamba skaniau,nei ryziai be sviesto lotuliukas.gif tu Mute sakei ir vakare sveriesi,ir kaip skiriasi svoris?man tai vakare maziausiai cielas kilas daugiau rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 04 13, 23:23)
niu jo, antra savaite tikra kiausinine biggrin.gif bet uztat trecia ir ketvirta visai be  unsure.gif
Papildyta:

skanios vakarienes  4u.gif

Vel atlekiau biggrin.gif Prisimasciau,kad omleta kepsiu orkaiteje doh.gif is greitai pagaminamo tapo ilgai besigaminanciu patiekalu tongue.gif
Oi kaip laukiu tu sekanciu savaiciu rolleyes.gif Ipac pirmadienio-jau pradejau vaisius temp namo biggrin.gif Bus poilsis nuo baltymu. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 13, 23:59)
tikiuosi man nebus kaip tau biggrin.gif ryziai su sviestu skamba skaniau,nei ryziai be sviesto lotuliukas.gif  tu Mute sakei ir vakare sveriesi,ir kaip skiriasi svoris?man tai vakare maziausiai cielas kilas daugiau rodo g.gif

Tikekis drinks_cheers.gif
Kas del sverimosi ,vakarinis nuo rytinio skiriasi 1kg,kartais maziau,tada aisku,kad skysciai susilaiko arba organizmui ju truksta ax.gif T.y.jei ryte nesveri maziau visu 1kg .As jauciu,kad as mazokai vandens isgeriu,pas mane 1kg nebesigauna.
Atsakyti
Nebekepsiu omleto orkaiteje-neslapias ir dar vel persudziau sad.gif Ko cia man su ta druska vis taip nesekas mastau.gif
Viskas,nevykusia vakariene suvalgiau,kavos isgeriu ir i lova tipenu.Dabar jau tikrai iki rytojaus bye1.gif
Atsakyti
labas rytas, uzstrigo mano svarstykles, o gaila, tikejaus bent koki grama numest lotuliukas.gif nu bet nieko siandien jau bandysiu istaikyt pasportuot, kokiu kardio pratimu tai gal iskrutinsiu savo lasiakus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 13, 21:15)
As neperseniausiai laikiausi ,tiksliau bandziau laikytis vaikules,prisiviriau ryziu(netycia)keliom dienom,1,5dienos issilaikiau ir i likusius isidejau sviesto,veliau kiausiniu pasikepiau lotuliukas.gif 

man kazkada su grikiu dieta taip buvo, pradzioj tvarkingai, o poto i trasa visokie priedai prieskoniai ir t..t... )))
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 13, 22:08)

Oi kaip laukiu tu sekanciu savaiciu rolleyes.gif Ipac pirmadienio-jau pradejau vaisius temp namo biggrin.gif Bus poilsis nuo baltymu. thumbup.gif

kokius vaisius megsti? man tai vaisiai badas, negaleciau vien ju visa diena valgyt, nezinau ka reiks daryt kai prieisiu tas dienas
Atsakyti
sveikos 4u.gif minuso snd nepamaciau blink.gif nepasiduodu,bandysiu tokiau 4u.gif vaisiai ir man badas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 04 14, 09:59)
labas rytas, uzstrigo mano svarstykles,  o gaila, tikejaus bent koki grama numest 
Papildyta:

Papildyta:

kokius vaisius megsti? man tai vaisiai badas, negaleciau vien ju visa diena valgyt, nezinau ka reiks daryt kai prieisiu tas dienas

Gal svoris pastrigo del augancio menulio,jis pilneja ir mums trugdo mirksiukas.gif
Pas mane tik -300g,na jei vizualiai imt ir lygint su tokiu kiekiu sviesto-daug biggrin.gif
O su vaisiais labai smagu thumbup.gif Valgai kiek nori kokiu nori -tikrai nebadas.As jau parsitempiau meliona,apelsinu ,dar ananasa prigriebsiu...apie kriauses dar vis pamastau.Zodziu laukiu baisiausiai tos dienos-svente pilvui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 14, 10:10)
sveikos 4u.gif  minuso snd nepamaciau blink.gif nepasiduodu,bandysiu tokiau 4u.gif vaisiai ir man badas doh.gif

Gal ryzius sudai?
Atsakyti
nesudau...vakar vandens daug isgeriau vakare,gal del to g.gif
Atsakyti