Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 23:59)
et,tas svoris dar ne viskas.....o apimtys...jai daugiau judi,begioji,sportuoji,svoris didesnis,nors figura atrodo kitaip unsure.gif isitikinau savo kailiu...net juostele po pilvu atsirado atsisedus,po rinke doh.gif

Jo ,raumenai sunkesni uz lasini drinks_cheers.gif Tai va,numetam iki 59 ir priauginam raumenu iki 62 bus pats tas thumbup.gif
Kas del rinkiu...ir atsisedus ir atsigulus-tragedija doh.gif nemyliu as ju,prielipai kazkokie mad.gif
Kaip kiausiniene persudziau doh.gif jau tokia vakariene sudirbta gavosi-fe..e.Neisplakiau druskos kartu,uzberiau kazkaip ant greituju ...-prisidirbau doh.gif Laukiu jau trecios savaites,nuo kiausiniu pailsesiu biggrin.gif
Kas keisciausia,kad per antra savaite nebera tokio noro vakarais kazko uzvalgyt g.gif
Kad neprisikalbeciau tik tongue.gif Iki rytojaus,tai ka ryt valgai ar kiausinius ar ryzius lesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 balandžio 2016 - 22:36
labrytys 4u.gif

ech gaila vakar nepasportavau, siandien nedidukas minusas, -300, bet va isgeriau kavos ir prispyre i wc, tai gal ir daugiau "numeciau", bet tebunie kaip ryte pasisveriau ax.gif

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 19:47)
nu tai pasitarem ir nusprendem biggrin.gif  ryt imu ryzius,vaikuliausiu...59 graziau skamba bigsmile.gif siaubas viskas graziai skamba jai prasideda ne skaiciumi 6... biggrin.gif

uuuu sekmes vaikuliaut, man ryziai butu badu badas, as mesede kiausiaede, kazkada ir galvojau pabandyt sita dieta, bet nesiryzau biggrin.gif

QUOTE(Mutė @ 2016 04 12, 20:19)

as**,kiek sveri?Kaip suprantu ugiai pas mus kaip ir vienodi g.gif

Pries kelis metus turejau tiksla 56,bet ant 58-59 pastrigau,atsipalaidavau,ale savimi taip patenkinta buvau,kad leidau ir paisdykaut rolleyes.gif Prisizaidziau kai vadeles paleidau....
Dabar taure vandens kelsiu kai 68 isvysiu tongue.gif 56 svert jau nebenoriu schmoll.gif Dziugausiu 60-62 sverdama....pasvajojau,te issipildo tos mano svajones wub.gif

mano ugis 164, pirmadieni sveriau 82,4, siandien 81,1. labai noreciau grizt bent jau arti savo priesnestuminio svorio 70, idealiausiai butu 60. Jau antra kart nuo tokiu skaiciu metu, tikiuos gyvenime daugiau nereikes ant tiek ziauriai ta svori kratyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 13 balandžio 2016 - 07:49
rytas biggrin.gif nuo vakar vyro vakarienes liko ryziu,tai pusrytukai padaryti 4u.gif svoris uzfiksuotas,matysim kaip cia seksis....tik va klausimas,kiek tu ryziu cia per diena galima g.gif turbut pora kavos vidutiniu duodeliu sausu ryziu isvirsiu ir matysiu kiek cia man ju liko,ar truko biggrin.gif
Atsakyti
fe kokie neidomus siandien pietus schmoll.gif varskes paknebinejau su kava, laukiu vakarienes, atsigriebsiu su mesa bigsmile.gif
Atsakyti
o man kaip tik treciadienis skaniausia diena bigsmile.gif ar fermentinio surio,ar filadelfios indelis su pomidoriukais bigsmile.gif varske retkarciais,nes nera labai skanu biggrin.gif skanu kai i varske pomidoru pripjaustai,idedi druskos,pipiru,skonis kaip ir pomirodu salotu su grietine bigsmile.gif parlekiau namo,kava geriu,ryzius verdu,pasirodo du puodeliai sausu ryziu cia kokiom trims dienoms iseina biggrin.gif pilnas puodas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif -500g
as**,tai Tau tikarai yra ka veikti,padraugausim ilgai biggrin.gif Gerai kai tinka dietos produktai thumbup.gif
Dakota,ryziu valgai kiek nori,nesudytu!!!
Ir dar -300g tai labai daugcia ,palygink vizualiai,200g pakelis sviesto ,va kiek riebalu dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
tik dabar turejau proga papietaut,kaip iprastai radkoveje keti 2 ketvisciukai+pusilgis agurkas.

Papildyta:
Vakariene velyva nusimato,apelsinas arba greipfrutas ir omletas.
Man treciadieniai 1-oi savaitej niam kokie skanus,pietums beveik visad mocarela imu ,kepu karstus sumustinius,arba su pomidoriukais salotas darau,arba grudetaja varske su pomidorais sumakaluoju-niam kaip skanu..

dakota,kaip ryziai lenda
tongue.gif
Atsakyti
nu ***** zinok gerai lenda biggrin.gif soti,o ir skanus sitie jasmin ryziai,skaniau nei basmati,ar tiek netikri uncle bens unsure.gif as tai ant kruopu galeciau gyventi ilgai bigsmile.gif
Papildyta:
ir vel cenzura man ikale kaip muzikui kokiam biggrin.gif
Atsakyti
niu va, as tai isvis be fantazijos kas leicia pieno produktus, nes nelabai juos ir vartoju (aisku ledai nesiskaito tongue.gif ) kazkada paleo maitinaus, tai nuo tol kai ipratau gert juoda kava be cukraus ir pieno, tai taip ir prilipo, nebeperkam pieno apskritai, visokiu suriu, sureliu, varskyciu ir t.t... o va cia kai meniu neriebus suris, nu tai sakau gal varske puses proc riebumo pabandyt g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 13, 19:07)
nu ***** zinok gerai lenda biggrin.gif 

sakai keikies? biggrin.gif
Atsakyti
as cukraus i kava jau keli metai atsisakius,gal net 4 g.gif ir del sios dietos 4u.gif kad jau kai puse [procento tai sudc,geriau riebesne rinktis,o ne toki skystimeli biggrin.gif turiu toki dazna priezodi b.l.e.m.b.a. tai man ji vis zvaigzdutem uzslepia biggrin.gif
Atsakyti
As isvis nepateisinu nuriebintu produktu-turi buti naturalus ir viskas.Baltas neriebus suris - rugstus,o naturalaus nenugriebto pieno suris skanumelis biggrin.gif Tas pats su visais pieniskais produktais.
Ir kepto visciuko skuryte suraitau ax.gif virtos tai nemegstu,tada nuimu biggrin.gif
Kava ar arbata su cukrum tai sugadintas gerimas.Jau turbut 20metu kaip nededu jo.
Va kava ar arbata megstu balinta ax.gif As pieno megeja,o ypac naminio,sviezio...rauginto,namines varskytes.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 13 balandžio 2016 - 20:13
as miesto vaikis,tai man kaimiska grietine,sviestas,pienas,nelabai,nepatinka nu nors tu ka schmoll.gif o kava balinta,ne kava biggrin.gif
Atsakyti