Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

sveikos 4u.gif neveikia man tas alkanumas doh.gif snd apskritas nulis...kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
nusifotkinau ka tik is visu pusiu tai boze boze blink.gif as zinau kad esu stora, bet kad ant tiek, kaip begemotas verysad.gif liudna laaabai verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif na bet kaip sakoma ne per diena priaugam tiek svorio, tai nereik noret ir per diena viska numest ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 08:23)
sveikos 4u.gif  neveikia man tas alkanumas doh.gif  snd apskritas nulis...kazka ne taip darau g.gif

niu jo, zinau, buna dienu kaip tycia 4u.gif svarbiausia nenukabink nosies ir nepasiduok mirksiukas.gif
mane tai labiausiai nervina kai tikrai vos ne pusbadziu diena praleidi, o kita diena vos keli gr maziau, o kai buna edi visa diena, tai kita diena vos keli gr pliuso, suprask tuos moters organizmus kad nori, mistika biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,kaip matau pas viena smagus minusas 4u.gif ,o kitai snipstas unsure.gif
Dakota,juk sakiau ,kad pavalgyk mesos mirksiukas.gif As kiek isbandziau tiek ir isitikinau,kad alkanaujant svoris nekrenta.Kaupimas isijungia,tada jau minuso nesulauksi. schmoll.gif Zodziu kantrybes ir jokiu grieku drinks_cheers.gif
O as nuo ryto nesusidelioju tikslaus praitos savaites svorio...Pagal forumo zinutes gaunasi tik -1kg blink.gif Galai nesueina....reikia uzsivesti dietos dienorasti!
Siandien -500g. smile.gif

as** , saunuole thumbup.gif Gerai padarei.Man uzteko praitos vasaros nuotrauku blink.gif blink.gif blink.gif siaubas ten o ne as doh.gif Nebenoriu sia vasara taip atrodyti schmoll.gif
Taigi mes ne begemotai,o abzoros priglaudusios lasinius tongue.gif Taigi mums belieka tuos minkstuciukus isprasyti nuo musu kuno drinks_cheers.gif
Ramu tai ,kad si dieta isbandyta ir zinau,kad viskas pavyks ir vel busiu lieknute ir lengvute wub.gif Dakota ,juk taip mirksiukas.gif
ai,prisiduodu -76,3kg siandien blush2.gif ,palengvejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 balandžio 2016 - 11:20
pas mane suknisti 68 doh.gif bet figura pasikeitus labai,pernai kai toki svori turejau kazkaip dailiau atrode unsure.gif jo,labai gerai foto pasidaryti,o dar geriau issimatuoti su centimetru linijas,atrodo svoris vietoje,o vat apimtys mazeja...as anksciau kasryta rasydavausi kiek minuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 13:13)
pas mane suknisti 68 doh.gif bet figura pasikeitus labai,pernai kai toki svori turejau kazkaip dailiau atrode unsure.gif jo,labai gerai foto pasidaryti,o dar geriau issimatuoti su centimetru linijas,atrodo svoris vietoje,o vat apimtys mazeja...as anksciau kasryta rasydavausi kiek minuso 4u.gif

oi kaip noreciau ir as skaiciuko 6 priekyje biggrin.gif o koks tavo ugis ir kiek nori svert?
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 12, 11:13)
  Nebenoriu sia vasara taip atrodyti schmoll.gif

jo, vasara ant nosies reik biskiuka padirbet fitness3.gif
man tai depresija varo kai syla oras, o i lengvesnius rubus netelpu verysad.gif subine kvadratine, svarkeliai visi mazi, o dar kai varysim prie juros tai isvis bus kosmosas kaip su tuo maudomu atrodysiu unsure.gif
Atsakyti
169 cm as,che,koks sexy skaicius lotuliukas.gif visada svoris budavo apie 60-63,bet vistiek jausdavausi stambi unsure.gif pernai daugiau judedavau,tai pabegiot,tai peskom i darba,o dbr apkiautau... unsure.gif o kiek noriu svert net nezinau unsure.gif as vis nepatenkinta doh.gif jauciu sena kai busiu,busiu bjauri boba biggrin.gif man viskas negerai biggrin.gif
Atsakyti
as vis galvoju kad organizmui reik soka sukelt biggrin.gif gundausi vaikules dieta pamegint...kazkada bandziau tai 3 dienos su ryziais baike,o po visos dienos badavimo...nes vistienos vienos valgyt negaliu,veeeek,ir pasidaviau...bet visgi,jai vietoj sausos krutineles as vistienos farsa imciau,gal pavyktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 15:48)
169 cm as,che,koks sexy skaicius lotuliukas.gif  visada svoris budavo apie 60-63,bet vistiek jausdavausi stambi unsure.gif  pernai daugiau judedavau,tai pabegiot,tai peskom i darba,o dbr apkiautau... unsure.gif o kiek noriu svert net nezinau unsure.gif  as vis nepatenkinta doh.gif jauciu sena kai busiu,busiu bjauri boba biggrin.gif  man viskas negerai biggrin.gif

as ir kadais sveriau 60-63 ir jauciaus stora, dabar man tik pasvajot apie toki mergautini svori cool.gif
Papildyta:
niu siandien labai soti diena thumbup.gif pietums prikirtau virtos vistos, visai skaniai suejo viena ir be nieko, vakare pora kiausu su agurku, dabar arbatinuosi, turejau plana pasportuot, bet ziuriu nesigaus jau schmoll.gif
Atsakyti
dakota musu sulauks,tada visos nuo 68 startuosim,tiksliau prie starto linijos stosim drinks_cheers.gif
Nesigundyk vaikuliavimu,stresu organizmui pakanka kai i ji sidro su aluciu ipili ,+saldainiukai ir t.t...mirksiukas.gif .Drausme svarbiausia Bet kadangi nori draugiskai musu sulaukti tai gali ir ryziu keleta dienu palesiot lotuliukas.gif
As pietums 2 ketvircius sudorojau +kininis kopustas.Vakare vel omleta kepsiu+greipfrutas.
As kai sveriau 59 pakeiciau visa garderoba,dabar kapiec kaip neturiu ka vilktis doh.gif Viskas taip ,,susitrauke'' cool.gif Juokas pro asaras ir tiek.... verysad.gif ir niekas kitas nekaltas tik as pati blush2.gif Galiu versti beda ant streso,nervu....uzteks,noriu vel 59 arba 62 wub.gif

Atsakyti
nu tai pasitarem ir nusprendem biggrin.gif ryt imu ryzius,vaikuliausiu...59 graziau skamba bigsmile.gif siaubas viskas graziai skamba jai prasideda ne skaiciumi 6... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 12, 21:47)
nu tai pasitarem ir nusprendem biggrin.gif  ryt imu ryzius,vaikuliausiu...59 graziau skamba bigsmile.gif siaubas viskas graziai skamba jai prasideda ne skaiciumi 6... biggrin.gif

Eeeee...nepilk cia mums druskos ant zaizdos,mes iki 6 dar dasikapstyt turim fitness3.gif
Mums dar yra ka veikt.
as**,kiek sveri?Kaip suprantu ugiai pas mus kaip ir vienodi g.gif

Pries kelis metus turejau tiksla 56,bet ant 58-59 pastrigau,atsipalaidavau,ale savimi taip patenkinta buvau,kad leidau ir paisdykaut rolleyes.gif Prisizaidziau kai vadeles paleidau....
Dabar taure vandens kelsiu kai 68 isvysiu tongue.gif 56 svert jau nebenoriu schmoll.gif Dziugausiu 60-62 sverdama....pasvajojau,te issipildo tos mano svajones wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 balandžio 2016 - 20:37
et,tas svoris dar ne viskas.....o apimtys...jai daugiau judi,begioji,sportuoji,svoris didesnis,nors figura atrodo kitaip unsure.gif isitikinau savo kailiu...net juostele po pilvu atsirado atsisedus,po rinke doh.gif
Atsakyti