Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 28, 17:40)
Labas merginos 4u.gif  Siandien neistveriau savam kailyje ir nulekiau krauja nuleisti smile.gif
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190
As tokia laimynga dziaugsmo asaros rieda upeliais wub.gif
Jus man pasakykit ar cia geras PRG

Sveikinimai wub.gif net neabejojau kad taip ir bus tongue.gif geras tiek hcg tiek PRG smile.gif buk rami, 8 DPI net mano su dviem HCG buvo mazesnis biggrin.gif esate labai labai nescia panele bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif  Siandien neistveriau savam kailyje ir nulekiau krauja nuleisti smile.gif
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190

kaip faina wub.gif labai, labai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir HCG ir PRG superinis, turbūt leidiesi progestan, nes nuo crinone toks didelis nebūna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 28, 18:15)
kaip faina  wub.gif  labai, labai sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir HCG ir PRG superinis, turbūt leidiesi progestan, nes nuo crinone toks didelis nebūna  4u.gif

Buna buna - as dedavausi po du i diena ir mano PRG visada budavo virs 190 (nes lt daugumoje ir raso >190,8 berodz, net nepamatuoja tiksliai kiek yra) 4u.gif

Angele - jeigu ne paslaptis ka konkreciai irasei i "svajoniu lenta"? bigsmile.gif
nes as irasiau, kad laukiuosi, mano nestumas lengvas, turiu daug sveikatos ir energijos ir esu sveika visus 9 menesius ir kad nesioju heterozigotinius dvynius wub.gif paskutinio punkto dar nezinau, bet zodis zodin mano nestumas toks ir yra! biggrin.gif taip labai smalsu ko tu "uzsiprasei" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 28 balandžio 2015 - 17:26
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190

Angeliuk!!!! Sveikinu wub.gif laaabai gražus skaiciukai! Aukit stiprekit! Ir storekit smile.gif labai džiugu dėl jūsų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 28, 18:18)

ka konkreciai irasei i "svajoniu lenta"?  :

nors ne manes klausei smile.gif ...bet...aš ant lapelio kurį visada nešiojuosi su savim,dar prieš įsodinimo ciklą užrašiau, kad prasidės mmm sausio 25d., kad 9dpį bus nemažiau kaip 50 hcg, kad vystysis puikiai ir iki 2015 lapkričio mėn. turėsiu leliuką, ir labai džiaugsiuosi, jeigu bus du.pirmi du dalykai išsipildė, dėja kiti ne..... verysad.gif
tai gal ne konkrečiai surašiau doh.gif , Krown, kaip atrodo tavo lenta, noriu, kad pildytųsi mano norai smile.gif atsiųsk man foto, jeigu negaila arba parašyk kaip turėčiau viską rašyti, kad taip bus, ar kad taip jau yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 28 balandžio 2015 - 17:40
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190

super, nuostabu, tiek PRG tiek HCG skaiciai labai geri thumbup.gif
Atsakyti
angeliuk, gi tu nestuke.gif kaip gera wub.gif skaičius superinis, netgi panašu į homozigotinius dvynius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 28, 16:40)
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190

Sveikinimai didžiausi thumbup.gif čia pats tikriausias nėštumas nestuke.gif
Su HCG ir su PR viskas super
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 28, 16:40)
8dpi HCG 190,5

auksti skaiciukai, pagaliau ir i tavo kiema atejo svente. fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 28, 18:39)
nors ne manes klausei smile.gif ...bet...aš ant lapelio kurį visada nešiojuosi su savim,dar prieš įsodinimo ciklą užrašiau, kad prasidės mmm sausio 25d., kad 9dpį bus nemažiau kaip 50 hcg, kad vystysis puikiai ir iki 2015 lapkričio mėn. turėsiu leliuką, ir labai džiaugsiuosi, jeigu bus du.pirmi du dalykai išsipildė, dėja kiti ne..... verysad.gif
tai gal ne konkrečiai surašiau  doh.gif , Krown, kaip atrodo tavo lenta, noriu, kad pildytųsi mano norai smile.gif atsiųsk man foto, jeigu negaila arba parašyk kaip turėčiau viską rašyti, kad taip bus, ar kad taip jau yra smile.gif

O gal galima viešai blush2.gif taip norėtųsi kad visų norai pildytųsi... cool.gif wub.gif
Atsakyti
Lalabamba laukiam geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma thumbup.gif Kaip skambinau hcg atsakymo galvojau sirdis issoks, net du kartus skambinausi klausti ar tikrai tokie skaiciai wub.gif Alima as nesileidziu progestan tik du kart crinone deduosi i diena. Krow mano lentoje yra nuotraukyte su dvynukais dar reiks surasyti, kad nestumas butu lengvas, nes dabar tai karts nuo karto vis uzeina pykinimas ir seip toks sunkumas norisi tik miegoti rolleyes.gif Tai dabar mergaites mn reikia ketvirtadieni kartot krauja ir ziuret ar dvigubeja? O jus kaip antra kart darotes HCG kartoja vel PRG? Beje dar vienas klausimas gavoju ar as gerai skaiciuoju man buvo isodinimas balandzio 20d tai dabar man 8 dpi ar 9 dpi?
Atsakyti