Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

Sveikos, mergaitės aišku buvo ne karta kalbnėta ir rašyta, bet taip greit reikia, kad klausiu vėl - man visgi turkai liepė pasidaryti histerosalpingografiją. Ar tai ir yra HSG? ir kur geriausia ją atlikti, noriu kuo greičiau ją pasidaryti? Kiek pamenu jūs fotografuojat tas nuotraukas? ar įrašo jas ir į CD?

lalabamba, sėkmės.
Rosituk, merhaba, NasalsinIz (kaip tau sekasi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 04 28, 09:04)
Sveikos, mergaitės aišku buvo ne karta kalbnėta ir rašyta, bet taip greit reikia, kad klausiu vėl - man visgi turkai liepė pasidaryti histerosalpingografiją. Ar tai ir yra HSG? ir kur geriausia ją atlikti, noriu kuo greičiau ją pasidaryti? Kiek pamenu jūs fotografuojat tas nuotraukas? ar įrašo jas ir į CD?

lalabamba, sėkmės.

Sveika,
rašė kiek anksčiau viena mergaitė, kad VK Vilniuj darė. bet galvoju, kad gal visos didesnės privačios klinikos turėtų daryt g.gif
jei ką sužinosi, parašyk, nes ir man reikės kartot ax.gif Ačiū 4u.gif
ar gegužę planuojat jau startuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 04 28, 10:04)

Aš parašiau "kaip sekas?" taip kaip tariasi "nasasin" blush2.gif
Tai HSG jau IVF planuoji? Nes sąrašėlyje užrašius gegužę tavo startą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 04 28, 09:04)

lalabamba, sėkmės.

Sveika, man irgi turkai liepe pasidaryti HSG ( histerosalpingografija, dar kitaip vadinama GN, gimdos nuotrauka). Tiksliau pakartoti, nes as ja buvau pasidariusi pries pora metu Vilniaus VK. Tai man dave cd, kuriame yra dvi nuotraukos. Ji ir veziau i Memorial. Deja is dvieju foto turkams neuztenka info, tad kartosiu ir prasysiu kad padarytu kokias 5 nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2015 04 28, 13:22)
Sveika, man irgi turkai liepe pasidaryti HSG ( histerosalpingografija, dar kitaip vadinama GN, gimdos nuotrauka). Tiksliau pakartoti, nes as ja buvau pasidariusi pries pora metu Vilniaus VK. Tai man dave cd, kuriame yra dvi nuotraukos. Ji ir veziau i Memorial. Deja is dvieju foto turkams neuztenka info, tad kartosiu ir prasysiu kad padarytu kokias 5 nuotraukas.

Cia gal ne tiek foto kieky esme...
Pvz aš turėjau viena... Ir tą patį mano akiai nekokybiška... Bet sakė mums viskas matoso ką reikia mums matyti
..ir kartoti nereikia... Nors klausiau du kartus ar tikrai... g.gif sake mano atveju kartoti nebūtina....
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 28, 12:09)
Sveika,
rašė kiek anksčiau viena mergaitė, kad VK Vilniuj darė. bet galvoju, kad gal visos didesnės privačios klinikos turėtų daryt g.gif
jei ką sužinosi, parašyk, nes ir man reikės kartot ax.gif Ačiū 4u.gif
ar gegužę planuojat jau startuot? blush2.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 04 28, 12:25)
Aš parašiau "kaip sekas?" taip kaip tariasi "nasasin" blush2.gif
Tai HSG jau IVF planuoji? Nes sąrašėlyje užrašius gegužę tavo startą  4u.gif

Jau buvau grybo g. Pas gine konsultavijai. Tai gegužės viduryj HSG darom, todėl starto su IVF teks palaukti dar verysad.gif
prieš du metus ar tris dariausi ten pat, tai turkam tiko abi nuotraukos. Dėl įrašymo nepaklausiau, blogiausiu atveju nusifotografuosiu. Bet minėjo, kad notraukas atiduoda pacientui, o pas juos lieka skaitmena. Tai turėtų įrašinėti į CD.
dar stebėjosi, kas per bumas į TR važiuojančių laimės ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 04 28, 13:13)
Jau buvau grybo g. Pas gine konsultavijai. Tai gegužės viduryj HSG darom, todėl starto su IVF teks palaukti dar verysad.gif
prieš du metus ar tris dariausi ten pat, tai turkam tiko abi nuotraukos. Dėl įrašymo nepaklausiau, blogiausiu atveju nusifotografuosiu. Bet minėjo, kad notraukas atiduoda pacientui, o pas juos lieka skaitmena. Tai turėtų įrašinėti į CD.
dar stebėjosi, kas per bumas į TR važiuojančių laimės ieškoti ax.gif

zuikuti, kiek kainuoja GN Grybo g.? kai norėjau į konsultaciją pas M. ten, tai konsultacija su echo 100 eur blink.gif tai į kitą kabinetą nulėkiau pas jį už 70 eur blush2.gif tai galvoju, kad brangininkai grybo g. blush2.gif
mergaitės, man darė GN Tr, tai skaudėjo vieną pusę blink.gif dabar vėl teiks daryt, bet dar per LP pratekamumą tikrino, tai galvoju, gal nebeskaudės jau taip g.gif gal jau pravalė tuos kiaušintakius blush2.gif kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 28, 14:33)
zuikuti, kiek kainuoja GN Grybo g.? kai norėjau į konsultaciją pas M. ten, tai konsultacija su echo 100 eur blink.gif tai į kitą kabinetą nulėkiau pas jį už 70 eur blush2.gif tai galvoju, kad brangininkai grybo g. blush2.gif
mergaitės, man darė GN Tr, tai skaudėjo vieną pusę blink.gif dabar vėl teiks daryt, bet dar per LP pratekamumą tikrino, tai galvoju,  gal nebeskaudės jau taip g.gif gal jau pravalė tuos kiaušintakius blush2.gif kaip manot? g.gif

už konsultaciją ir tepinėlį sumokėjau 50 euru. Prieš 2 metus už Hsg mokėjau 500 lt su viršum. Dabar kiek bus nežinau, bet darysiuos ten.
Atsakyti

Rimtai? Tai ir man teks kartot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 04 28, 16:10)
Rimtai? Tai ir man teks kartot doh.gif

Kodėl taip manai? Man vienos užteko...manau čia priklaudo tikrai ne foto kieky o kaip ten matosi...
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2015 04 28, 12:22)

mano 2 GN nuotrauku pakako turkams, greiciausiai tiesiog jos nebuvo labai kokybiskos 4u.gif VK nuotraukos ne Jusu vienos netiko kiek pamenu, gal ten jie ne taip kokybiskai padaro.
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 28, 13:33)

As pernai birzeli Grybo g. mokejau 400 lt , tiesa buvo su nuolaida nes turkiskai pakeverzota rasteli kur ale siuntimas HSG pateikiau kaip siuntima, tai gal del to padare nuolaida nezinau 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif Siandien neistveriau savam kailyje ir nulekiau krauja nuleisti smile.gif
8dpi HCG 190,5
PRG sake virs 190
As tokia laimynga dziaugsmo asaros rieda upeliais wub.gif
Jus man pasakykit ar cia geras PRG
Atsakyti