Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 04 27, 16:33)
4u.gif man tenka skraidyti daznai tad turiu patirties sioje srityje.jeigu jysu lektuvas velavo ir nespejot persesti,tiesiog susirandat tos kompanijos su kuria skridot Office ir pasakot kad nespejot nes velavo..tada isduoda kitus bilietus artimiausiam skrydziui.moketi nereikia,nes ne jusu kalte.

Liuks smile.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 27, 15:28)
Man reikėjo svoris ūgis kiek operacijų kada darytos ir panašūs klausymai gal tokie pat ir tau  g.gif bet cia sorpe prieš metus. Dabar dariausi rezus ir ten jau nebepilde  g.gif sake nereikia.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidariau raudoniukes tyrima ir AMH (33,30 eu). Gavau gera patarima, tai TR kartosiu AMH mirksiukas.gif

Labai laukiu ziniu is Lalabambos, kazin kaip jai vienai pavyko pasiekti Stambula ir viezbuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 27, 21:29)
Pasidariau raudoniukes tyrima ir AMH (33,30 eu). Gavau gera patarima, tai TR kartosiu AMH  mirksiukas.gif

Labai laukiu ziniu is Lalabambos, kazin kaip jai vienai pavyko pasiekti Stambula ir viezbuti  ax.gif

Viskas tikiu kad jai liuks aš ir laukiu žinių!!

Bet vis mastau...o kam tau daryti GN jei neturi kiausintakiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 27, 20:31)
Bet vis mastau...o kam tau daryti GN jei neturi kiausintakiu  blush2.gif

Galvoju kad GN parodo ne tik kiausintakiu pratekamuma, bet ir gimdos forma ar dar kanors tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 27, 21:31)
Bet vis mastau...o kam tau daryti GN jei neturi kiausintakiu  blush2.gif

aš irgi dariau GN nors kiaušintakių neturiu,reikėjo dėl gimdos formos, iš Gn taip pat matosi sąaugos,net polipus kartais pamato
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 27, 22:10)
aš irgi dariau GN nors kiaušintakių neturiu,reikėjo dėl gimdos formos, iš Gn taip pat matosi sąaugos,net polipus kartais pamato

Turkai darant GN pas mane pamatė gimdoj polipa, todėl dar prie LP prisidėjo H smile.gif
Atsakyti
Merhaba, merginos drinks_cheers.gif
Aš jau pas sultoną lovoj... biggrin.gif Pavargus kaip šuo... kol iki tos pasų kontrolės dasitempėm... doh.gif Vaizdas pro langą ir miesto dydis šiek tiek pritrenkė. Pajutau "lengvą" skirtumą tarp to, ką žiūrėjau plokščiam googlmapse, ir to, kas yra gyvai... biggrin.gif Rytoj po pusryčių bandysiu iki klinikos "bandomąjį užėjimą" padaryt biggrin.gif O skrydis tai kaifas totalus thumbup.gif Jeigu ne mano skrydžių ir uždarų patalpų baimė, tai būtų nerealu.. biggrin.gif
Atsakyti
Merhaba, Lalabamba biggrin.gif Sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 27, 22:10)

Na jo teisingai.

Lalabamba liuks!!! Kur apsigyvenai tempo?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 27, 21:25)
Merhaba, merginos  drinks_cheers.gif
Aš jau pas sultoną lovoj...  biggrin.gif  Pavargus kaip šuo... kol iki tos pasų kontrolės dasitempėm...  doh.gif  Vaizdas pro langą ir miesto dydis šiek tiek pritrenkė. Pajutau "lengvą" skirtumą tarp to, ką žiūrėjau plokščiam googlmapse, ir to, kas yra gyvai... biggrin.gif Rytoj po pusryčių bandysiu iki klinikos "bandomąjį užėjimą" padaryt biggrin.gif O skrydis tai kaifas totalus  thumbup.gif  Jeigu ne mano skrydžių ir uždarų patalpų baimė, tai būtų nerealu..  biggrin.gif

Jėėėėėė!!!!!!!!!!! thumbup.gif lauksiu visų įspūdžių smulkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 27, 22:25)
Pajutau "lengvą" skirtumą tarp to, ką žiūrėjau plokščiam googlmapse, ir to, kas yra gyvai... biggrin.gif

Merhaba!nasasin? 4u.gif
Mano mamos pamenu reakcija irgi tokia buvo-ji paskui grįžus į LT nemokėjo lygumom vaikščiot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti