Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

Aš kartojau savo AMH Stambule, bet dar negavau atsakymo. Labai laukiu, idomu ar skirsis nuo Medicina Practica atsakymu. g.gif
Stambule konsultacijoje buvau balandžio 21d...Liepė kartoti HSG, pasidaryti GN ir kariotipus. Toms kurios darysis HSG patarimas: prašykite, kad įrašytų min kokias 5 nuotraukas. Nes aš dariausi VK, davė cd kuriame tik 2 foto, ir kadangi Semrai kilo neaiškumu, ji prašo daugiau info, tad teks kartoti visą procedūrą.. rolleyes.gif
Papildyta:
Oj susimakalavau ax.gif smegenai dar neveikia lotuliukas.gif
Man liepė kartosi HSG, pasidaryti histeroskopija ir kariotipus.
Merginos, o darant histeroskopija kur nors kas nors įrašinėja? Duoda filmuotą medžiagą ar foto? Ar tik pateikia išrašą?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 26, 10:03)
Judesiuke, nekantrioji, sveikos 4u.gif gal galiu įtraukt į sąrašėlį? 4u.gif matau abi turit po dukrytę wub.gif nepavyksta antro sulaukt?
Į I konsultaciją geriausia važiuot pirmoj ciklo pusėj  mirksiukas.gif

Taip galite, planuojam rudeniop IVF, aisku, viskas paaiskes po pirmos konsultacijos geguzes menesi ax.gif
Dukryte turiu is pirmos santuokos, antra vaikeli planuojam apie 4 metai. Pradzioje buvo problemos ir pas mane, saaugos, sunkiai pratekami kiausintakiai plius pas vyra prastokai. Man atliktos dvi laparaskopijos, po antros pasake, kad esu visiskai sveika, kiausintakiai pratekami, jokiu saaugu, beliko vyro problema. Turejom du IVF LT, abu nesekmingi. Daugiau neplanavom, buvom nusivyle...bet praejo metai laiko netycia pamaciau sia tema ir kazkaip suzibo vel viltis, cia tiek laimingu istoriju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 27, 11:27)
kokia gydytoja darė GN VK ir kiek kainuoja su CD? su nejautra ar be?
Papildyta:

o nenorit AMH daryt TR? pigiau nei LT ir kiek teko skaityt, tai dažnai turkai siūlo kartot pas juos  g.gif gal nepasitiki ar tai vaizdas pamatytas su LT AMH skiriasi g.gif  gal mergaitės, kurios kartojo TR pakomentuos ax.gif

Gydytojos nepamenu g.gif kazkas apie 800lt, su narkoze.
Atsakyti
Papildyta:

o nenorit AMH daryt TR? pigiau nei LT ir kiek teko skaityt, tai dažnai turkai siūlo kartot pas juos g.gif gal nepasitiki ar tai vaizdas pamatytas su LT AMH skiriasi g.gif gal mergaitės, kurios kartojo TR pakomentuos ax.gif
[/quote]

O per kiek laiko būna AMH atsakymas pas juos?
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 04 27, 10:22)
Rosita, kaip tu jautiesi? smile.gif

Kažkaip įdomiai g.gif laikosi 37.2*, dar užgulta visa galva, bet tebegeriu antibus. Sakau čia tempa gal dėl KT, nes jos juk progesterono pagrindu g.gif kaip manot, įmanoma? Kraujas beveik norma-bakterija sunaikinta.

QUOTE(Judesiuke @ 2015 04 27, 12:45)
.bet praejo metai laiko  netycia pamaciau sia tema ir kazkaip suzibo vel viltis, cia tiek laimingu istoriju  thumbup.gif

Džiaugiuos, kad įkvėpėm vilties, nes turkais gal ne 100%, bet daug galima pasikliaut 4u.gif turi dukrytę, tad labai dideli šansai nestuke.gif

Angeliuk, taigi II SUPER yahoo.gif yahoo.gif gali drąsiai darytis HCG anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 balandžio 2015 - 13:15
Uzuodziu statistikos pagerejima bigsmile.gif wub.gif
Na ir ar beturesi ka pasisakyti angeliuk jeigu rezultatas bus teigiamas apie Memorial darba? tongue.gif visgi kad ir kas ten benutinka, geriausia tikrai ten kur pastojama thumbup.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų paklausti dėl AMH. Aš jį norėjau pasidaryti TR, bet man jo nedarė, pasakė, kad jis nieko nekeičia, jau koks yra toks. Bet man pačiai labai įdomu, tai pasiskambinau į Medicina practisa Panevėžyje, ir sako, kad turėsiu užpildyti kažkokį klausimyną. Gal galit pasakyti kas ten per klausimai būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 26, 18:24)
Ogo Egipte! Ten gyvenat? O su saldytais nebandet? Bet jei 4 sodino gal nebuvo gera kokybė....

Agam gyvenam blush2.gif
Esme tame kad cia su jais nepaderinsi.viska daro savo galva ir nelabai atsakingai. Pasakot visko ir nepasako...
Papildyta:
Angelas sargas, 4u.gif kumstukai ir ranku ir koju suspausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 04 27, 15:10)
Noriu Jūsų paklausti dėl AMH. Aš jį norėjau pasidaryti TR, bet man jo nedarė, pasakė, kad jis nieko nekeičia, jau koks yra toks. Bet man pačiai labai įdomu, tai pasiskambinau į Medicina practisa Panevėžyje, ir sako, kad turėsiu užpildyti kažkokį klausimyną. Gal galit pasakyti kas ten per klausimai būna  g.gif

Man reikėjo svoris ūgis kiek operacijų kada darytos ir panašūs klausymai gal tokie pat ir tau g.gif bet cia sorpe prieš metus. Dabar dariausi rezus ir ten jau nebepilde g.gif sake nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 04 27, 13:10)
Noriu Jūsų paklausti dėl AMH. Aš jį norėjau pasidaryti TR, bet man jo nedarė, pasakė, kad jis nieko nekeičia, jau koks yra toks. Bet man pačiai labai įdomu, tai pasiskambinau į Medicina practisa Panevėžyje, ir sako, kad turėsiu užpildyti kažkokį klausimyną. Gal galit pasakyti kas ten per klausimai būna  g.gif

Aš dariausi AMH Endemike, bet jokio klausimyno nereikėjo pildyti schmoll.gif Įdomu ką dar sugalvos - juk ateini mokamo tyrimo darytis, o tave verčia pildyti kažkokius klausimynus ir gaišti laiką doh.gif
Atsakyti
Merginos norėjau jūsų paklausti, pasižiūrėjau, kad bilietai atgal su Ukrainos avialinijom gerokai pigesni, bet tarp persėdimų tik porą valandų tarpas. Ar kurios keliavote nebuvo, kad vėluotų skrydis? O jei taip atsitinka, tai prapuola bilietai ir Kijeve perki naujus? Niekad neteko su tokiu trumpu persėdimu skristi, tad truputi tokia baimė kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2015 04 27, 13:01)
Merginos norėjau jūsų paklausti, pasižiūrėjau, kad bilietai atgal su Ukrainos avialinijom gerokai pigesni, bet tarp persėdimų tik porą valandų tarpas. Ar kurios keliavote nebuvo, kad vėluotų skrydis? O jei taip atsitinka, tai prapuola bilietai ir Kijeve perki naujus? Niekad neteko su tokiu trumpu persėdimu skristi, tad truputi tokia baimė kyla  ax.gif

4u.gif man tenka skraidyti daznai tad turiu patirties sioje srityje.jeigu jysu lektuvas velavo ir nespejot persesti,tiesiog susirandat tos kompanijos su kuria skridot Office ir pasakot kad nespejot nes velavo..tada isduoda kitus bilietus artimiausiam skrydziui.moketi nereikia,nes ne jusu kalte.
Atsakyti