Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(Kirisama @ 2015 04 26, 15:36)
Sveikos 4u.gif
Bandomasis aciu uz nauja grazia temuke  4u.gif  nu as susirgau tai susirgau, net su temperatura  doh.gif kazkoks kosmaras, dar medziai po langais zydi tai visi galai uzkisti,neprakvepuoju, balsas kaip pas vilka, ot smagu. Visa savaite i poliklinika laksciau nes vaikas apsinuodijo maistu, dar daktare paklause ar biuletenio reiks, o as tokia gerule oi ne.... nu ir laba diena. Penktadieni i darba neisejau. Ir neatsigavau per savaitgali visai. Ech.... va kaip buna  ax.gif

Labas 4u.gif
Linkiu greiciau pasveikt !!! bjaurus reikalas kai sirgt reik....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 26, 14:36)
Sveikos 4u.gif
Bandomasis aciu uz nauja grazia temuke  4u.gif  nu as susirgau tai susirgau, net su temperatura  doh.gif kazkoks kosmaras, dar medziai po langais zydi tai visi galai uzkisti,neprakvepuoju, balsas kaip pas vilka, ot smagu. Visa savaite i poliklinika laksciau nes vaikas apsinuodijo maistu, dar daktare paklause ar biuletenio reiks, o as tokia gerule oi ne.... nu ir laba diena. Penktadieni i darba neisejau. Ir neatsigavau per savaitgali visai. Ech.... va kaip buna  ax.gif

Labutes mergytes
Vaje kaip nesmagu,ligeles tikrai isvargina,dar pati blogai jauties,o dar ir vaikutis serga verysad.gif
Laikykis,stiprybes tau ir vaikiukui 4u.gif sveikit 4u.gif

Man pasistojo klausimukas tongue.gif doh.gif ,o kada galima po op su vyru jau i lovyte begti ax.gif doh.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif As trecia diena po op blush2.gif Ryt vaziuosiu namo. Apturejau ne tik sia op tai ilgiau guliu. Dar tik laukia sveikimas bet jau labai dziaugiuosi savo plokstuciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 26 balandžio 2015 - 21:57
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 26, 22:56)
Labas mergytes 4u.gif As trecia diena po op blush2.gif Ryt vaziuosiu namo. Apturejau ne tik sia op tai ilgiau guliu. Dar tik laukia sveikimas bet jau labai dziaugiuosi savo plokstuciu wub.gif

Sveikinu smile.gif
O ka tiksliai ir kur darei?
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 26, 23:56)

Sveikinu!!!! 4u.gif kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 26, 23:56)

Sveikinu pasigražinus 4u.gif O pala, ką dar dareisi?

Labas rytas
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Eina sau, merginos.... aš čia albumėli pavarčiau... jūs visos tokios lieknos !!!! blink.gif
Aš čia žiūriu viena tooookia va toooookia doh.gif
Blyn, reik susiimt turbūt biškum.
Pusantro mėnesio jau po OP. Nzn.. lenda man "negražumai" keli. Džiaugiuosi aišku, kad ne nestuke.gif. neturiu papilves, bet...
Labiausiai man patinka mano nauja bamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 10:43)
Laba ryta  4u.gif
Eina sau, merginos.... aš čia albumėli pavarčiau... jūs visos tokios lieknos !!!!  blink.gif
Aš čia žiūriu viena tooookia va toooookia  doh.gif

Zuziuka, nu ka tu cia daba? Visos mes esam su savo trukumais. Tu daugiau sveri, as kad ir pakudau, bet visa tokia pliurza biggrin.gif Su drabuziais graziai atrodo, o nusirengus... cool.gif

Jau pusantro menesio bigsmile.gif Gal nuotraukeliu? Kokie negrazumai lenda???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 27 balandžio 2015 - 08:54
QUOTE(Shagrifa @ 2015 04 27, 09:53)
Zuziuka, nu ka tu cia daba? Visos mes esam su savo trukumais. Tu daugiau sveri, as kad ir pakudau, bet visa tokia pliurza biggrin.gif Su drabuziais  graziai atrodo, o nusirengus... cool.gif

Jau pusantro menesio  bigsmile.gif Gal nuotraukeliu? Kokie negrazumai lenda???

Jo, nuotraukeliu padarysiu sian...
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 08:43)
Laba ryta  4u.gif
Eina sau, merginos.... aš čia albumėli pavarčiau... jūs visos tokios lieknos !!!!  blink.gif
Aš čia žiūriu viena tooookia va toooookia  doh.gif
Blyn, reik susiimt turbūt biškum.
Pusantro mėnesio jau po OP. Nzn.. lenda man "negražumai" keli. Džiaugiuosi aišku, kad ne  nestuke.gif.  neturiu papilves, bet...
Labiausiai man patinka mano nauja bamba  ax.gif

Laba diena, brukstelkit prasau bent trumpai kokie negrazumai, nes albumo nematau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1PuPa: 27 balandžio 2015 - 10:18
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2015 04 26, 14:36)
Sveikos 4u.gif

sveikatėlės 4u.gif užjaučiu dėl alergijos, pati kankinuosi unsure.gif

QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 26, 16:52)

Man pasistojo klausimukas  tongue.gif  doh.gif ,o kada galima po op su vyru jau i lovyte begti  ax.gif  doh.gif

kada pati jauti, kad nori ir gali mirksiukas.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 26, 22:56)

lengvo gijimo mirksiukas.gif

QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 10:52)
Jo, nuotraukeliu padarysiu sian...

o kas tau dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2015 04 27, 11:09)
Laba diena, brukstelkit  prasau bent trumpai kokie negrazumai, nes albumo nematau  4u.gif

Vienam sone pjuvis baigiasi rauksle. Per pati viduri toks jausmas galejo labiau patemt. Biskum susidaro ispudis, kad viska kaip ir sutvarke, bet nesirupino estetiniu groziu. O gal ir nepriklauso valstybinej g.gif
Na, bet kokiu atveju nesigailiu kad ryzausi ir pasidariau, bet manau korekcija neisvengiama... vien del tos rauksles.
Atsakyti