Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 11:54)
Vienam sone pjuvis baigiasi rauksle. Per pati viduri toks jausmas galejo labiau patemt. Biskum susidaro ispudis, kad viska kaip ir sutvarke, bet nesirupino estetiniu groziu. O gal ir nepriklauso valstybinej  g.gif
Na, bet kokiu atveju nesigailiu kad ryzausi ir pasidariau, bet manau korekcija neisvengiama... vien del tos rauksles.

pas mane pradžioje buvo raukšlytė rande, nes strija per ten ėjo, bet žinok išsilygino paskui mirksiukas.gif dar anksti gal dėl to stresuoti rolleyes.gif pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 27 balandžio 2015 - 11:04
Sveikos mergaites, aciu uz linkejimus 4u.gif gulineju, sveikstu, tikiuos iki savaites pabaigos viskas bus ok.
Perziurejau albumeli- kai kurios naujokes jau surinko reikiama balsu kieki, bet Elskan pamirsote blush2.gif jai dar vieno balso truksta. Na ir tada issiuntinesiu visoms naujai priimamoms slapuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 27, 12:37)
Sveikos mergaites, aciu uz linkejimus  4u.gif gulineju, sveikstu, tikiuos iki savaites pabaigos viskas bus ok.
Perziurejau albumeli- kai kurios naujokes jau surinko reikiama balsu kieki, bet Elskan pamirsote  blush2.gif jai dar vieno balso truksta. Na ir tada issiuntinesiu visoms naujai priimamoms slapuka. 4u.gif

Tai kad ji 5 turi wink.gif Roxytės, mano, Shagrifos, Mataij ir Tatankos mirksiukas.gif Mataj komentavo visą albumą, o ne po 1 nuotrauka, todėl nesimato prie konkrečios foto wink.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes jau kaip laukiu birzelio,net spirgu,ir kaip tycia taip letai laikas eina,atrodo visa amzinybe .
Kai padaro op ar iskart sumazeja apimtys,drabuziu dydziai ?
Ar svoris sumazeja?
Kokius pagrindinius daiktus vezetes i ligonine?
Taip bijau po op kai negalima sportuoti,dauk judeti priaugti svorio,net mintys sukasi gal kokia zaliavalge patapti g.gif bet vyras sako tada pas psichiatra sius,neleidzia kraustytis is proto .
Ech kaip norisi buti lieknai,tureti lygu pilvuka kuo greiciau,ir bijau,kad atsibudus po op nenusivilciau,bet kai rode foto nera to pilvo,sakysiu gydytojui pjaukit,siurbkit viska ko nereikia,palikit stubura ir bus liuksas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 26, 22:56)
Labas mergytes 4u.gif As trecia diena po op blush2.gif Ryt vaziuosiu namo. Apturejau ne tik sia op tai ilgiau guliu. Dar tik laukia sveikimas bet jau labai dziaugiuosi savo plokstuciu wub.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif O ka dar dareisi? Kiek laiko truko operacija ? Nes man pjaus pilvuka ir temps papulius.
Lengvo,greito gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 27, 13:14)
Kai padaro op ar iskart sumazeja apimtys,drabuziu dydziai ?
Ar svoris sumazeja?

Tikrai ne, pradžioj net padidėja dėl tinimų (na nebent prieš tai būna nemažas antsvoris ir nusurbia kelis litrus riebalų ar nupjauna porą kilogramų odos).
Svoris irgi nesumažėja taip iškart dėl tų pačių tinimų ir skysčių kaupimosi, na vėl gi nebent labai daug odos būtų nupjauta ar labai daug riebalų nusiurbta, et jei tik keli šimtai gramų, tai nelabai tas svoris ir sumažės.
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 27, 13:14)
Kokius pagrindinius daiktus vezetes i ligonine?

Nepamenu kur operuosies, bet jei G.CH. tai nieko vežtis nereikia. Net dantų šepetuką ir pastą duoda.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 27, 12:43)
Tai kad ji 5 turi wink.gif Roxytės, mano, Shagrifos, Mataij ir Tatankos  mirksiukas.gif  Mataj komentavo visą albumą, o ne po 1 nuotrauka, todėl nesimato prie konkrečios foto wink.gif

Aha, reiskias praskaiciau kazka ne toj vietoj g.gif
tiesa, ar mates 15min straipsni apie Santariskiu plastikos skyriu? Truksta pacientu ar ka, tokia jau reklama... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 04 27, 13:19)
Tikrai ne, pradžioj net padidėja dėl tinimų (na nebent prieš tai būna nemažas antsvoris ir nusurbia kelis litrus riebalų ar nupjauna porą kilogramų odos).
Svoris irgi nesumažėja taip iškart dėl tų pačių tinimų ir skysčių kaupimosi, na vėl gi nebent labai daug odos būtų nupjauta ar labai daug riebalų nusiurbta, et jei tik keli šimtai gramų, tai nelabai tas svoris ir sumažės.

Nepamenu kur operuosies, bet jei G.CH. tai nieko vežtis nereikia. Net dantų šepetuką ir pastą duoda.

Operuosiuos pas K,sake nera dauk riebalu,bet pilvuko nebebus,po tinimu bus jau plokscias ? As jau stresuoju ir manau noriu stebuklu,ech mes moterytes,norisi greit ir idealiu rezultatu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 27, 12:37)
Sveikos mergaites, aciu uz linkejimus  4u.gif gulineju, sveikstu, tikiuos iki savaites pabaigos viskas bus ok.
Perziurejau albumeli- kai kurios naujokes jau surinko reikiama balsu kieki, bet Elskan pamirsote  blush2.gif jai dar vieno balso truksta. Na ir tada issiuntinesiu visoms naujai priimamoms slapuka. 4u.gif

Sveikute saugok save,sveik,ir savaitgaliuka jau busi zvali sveikute smile.gif 4u.gif
O as jau gausiu slapuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 27, 13:51)
Aha, reiskias praskaiciau kazka ne toj vietoj  g.gif
tiesa, ar mates 15min straipsni apie Santariskiu plastikos skyriu? Truksta pacientu ar ka, tokia jau reklama...  lotuliukas.gif

nea ką ten gero rašė bigsmile.gif
Papildyta:
Jau radau bigsmile.gif tuoj papus nemokamai rekonstruos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 27, 14:03)
Operuosiuos pas K,sake nera dauk riebalu,bet pilvuko nebebus,po tinimu bus jau plokscias ? As jau stresuoju ir manau noriu stebuklu,ech mes moterytes,norisi greit ir idealiu rezultatu  ax.gif

Na pas mane plokščias, nors po operacijos netilpau net į tuos džinsus, kurie prieš operaciją jau buvo gerokai laisvi ir per dideli - užtrauktukas per sprindį nesuėjo. doh.gif Dabar liemens apimtis mažesnė 13 cm nei prieš operaciją.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 04 27, 13:43)
Tai kad ji 5 turi wink.gif Roxytės, mano, Shagrifos, Mataij ir Tatankos  mirksiukas.gif  Mataj komentavo visą albumą, o ne po 1 nuotrauka, todėl nesimato prie konkrečios foto wink.gif

4u.gif valio!!! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2015 04 27, 15:33)
Na pas mane plokščias, nors po operacijos netilpau net į tuos džinsus, kurie prieš operaciją jau buvo gerokai laisvi ir per dideli - užtrauktukas per sprindį nesuėjo. doh.gif Dabar liemens apimtis mažesnė 13 cm nei prieš operaciją.

13 cm oho kaip fainai 4u.gif matavausi savo tai 98 cm db doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 10:43)
Laba ryta  4u.gif
Eina sau, merginos.... aš čia albumėli pavarčiau... jūs visos tokios lieknos !!!!  blink.gif
Aš čia žiūriu viena tooookia va toooookia  doh.gif
Blyn, reik susiimt turbūt biškum.
Pusantro mėnesio jau po OP. Nzn.. lenda man "negražumai" keli. Džiaugiuosi aišku, kad ne  nestuke.gif.  neturiu papilves, bet...
Labiausiai man patinka mano nauja bamba  ax.gif

Dings tos raukslytes nes maciau internete vienos nu taip susiraukslejas buvo po op bet praejus kiek laiko graziai isitiesino viskas ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 27 balandžio 2015 - 15:15
Sveikos. Jau grizau namo 4u.gif Man op truko 4 val. nes pilvukas, krutine (be pakelimo) ir pasiurbimai. Pirmos dvi dienos buvo unsure.gif Po op vaistukai nuo skausmo ir pan. Siandien 4-ta diena tai ismaude. Perrisa kas diena. Pilvukas is kart plokscias bet kitu apimciu teks palaukti kai sugysiu ir nueis tinimas. Dariausi pas V.K. Tai patys geriausi atsiliepimai, nuostabus zmones, aukstas lygis 4u.gif Bent i G.Ch. absoliuciai nieko nereikia. Bet veziausi pr lesiams, jei ka int higienai reik. Zirklutes nagams, megstama ranku krema. Bet nebutina. Viskas yra 4u.gif Sekmes visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 27 balandžio 2015 - 15:50
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 27, 16:47)
Sveikos. Jau grizau namo 4u.gif Man op truko 4 val. nes pilvukas, krutine (be pakelimo) ir pasiurbimai. Pirmos dvi dienos buvo unsure.gif Po op vaistukai nuo skausmo ir pan. Siandien 4-ta diena tai ismaude. Perrisa kas diena. Pilvukas is kart plokscias bet kitu apimciu teks palaukti kai sugysiu ir nueis tinimas. Dariausi pas V.K. Tai patys geriausi atsiliepimai, nuostabus zmones, aukstas lygis 4u.gif Bent i G.Ch. absoliuciai nieko nereikia. Bet veziausi pr lesiams, jei ka int higienai reik. Zirklutes nagams, megstama ranku krema. Bet nebutina. Viskas yra 4u.gif Sekmes visoms!

Sveika parvykus namucio 4u.gif As ir pas Kaikari operuosiuos,kazkaip pasitikiu juo,per konsultacija man toks saugumo jausmas,pasitikejimas juo.Aciukas nuosirdziausias,skrendat lektuvu bagazas nedidelis,tai norisi pasiimti tik pacius reikalingiausius daiktelius,rubelius. Operacija birzelio 10d, o bilieta atgal i Londona uzsisakiau birzelio 23 dienai,tikiuosi iki tos dieneles spes siulus istraukti,kazkaip apsiskaiciavau su datom.
Ar reik pagalbos issimaudyti,ar kazkaip imanoma paciai ?
Atsakyti