Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika. 8 tema

QUOTE(Enita @ 2015 04 27, 14:33)
Na pas mane plokščias, nors po operacijos netilpau net į tuos džinsus, kurie prieš operaciją jau buvo gerokai laisvi ir per dideli - užtrauktukas per sprindį nesuėjo. doh.gif Dabar liemens apimtis mažesnė 13 cm nei prieš operaciją.

O kiek laiko praejo kol pradeho viskas trauktis? rolleyes.gif Superiniai pokyciai thumbup.gif
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Kirisama o kiek tau po op?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 27 balandžio 2015 - 17:05
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 27, 18:02)
O kiek laiko praejo kol pradeho viskas trauktis? rolleyes.gif Superiniai pokyciai thumbup.gif

Pirma op dariausi 2014-08-28, dabar laukiu antrosios. Po pirmos op liemens apimtis padidejo 6 cm doh.gif taip taip - padidejo.
Papildyta:
R@S@, dar truksta balsu, o Dzimbai ir Elskan jau daviau slapuka. Grazaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 04 27, 18:38)
Papildyta:
R@S@, dar truksta balsu, o Dzimbai ir Elskan jau daviau slapuka. Grazaus bendravimo  4u.gif

Nu va, o aš jau nekantriai laukiau šiandien vakaro.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2015 04 27, 18:02)

Nežinau net tiksliai kiek, kažkaip neužfiksavau, tai nepamenu. Kokį mėnesį tai tikrai laikės.
Atsakyti
Issiunciau kelias foto su mano "trukumais" po OP. Turbut ir paciai galima ten foto ikelt, bet as iskart per telefona, tai nlb moku. Soriuks 4u.gif
Atsakyti
Pirma op dariausi 2014-08-28, dabar laukiu antrosios. Po pirmos op liemens apimtis padidejo 6 cm  doh.gif taip taip - padidejo.
Papildyta:
R@S@, dar truksta balsu, o Dzimbai ir Elskan jau daviau slapuka. Grazaus bendravimo  4u.gif

Aciukas dideliausias 4u.gif
O kodel padidejo ? Kokia bus antra op ? ax.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu uz pasitikejima,einu pasidaryt kavos ir perzsiuret nuotraukas smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 27, 18:52)
Nu va, o aš jau nekantriai laukiau šiandien vakaro.. sad.gif

Nenusimink, greit ir tu gausi slapuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 04 27, 19:31)
Aciukas dideliausias  4u.gif
O kodel padidejo ? Kokia bus antra op ? ax.gif

Vienas dievas zino ir chirurgas kuris iskart po op isleke uz Atlanto lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuziuka @ 2015 04 27, 19:30)
Issiunciau kelias foto su mano "trukumais" po OP. Turbut ir paciai galima ten foto ikelt, bet as iskart per telefona, tai nlb moku. Soriuks  4u.gif

Prisesiu prie kompo kuria diena ir perkelsiu. Per tel ir as nemoku blush2.gif tik va kol sergu, ne darbe tai ir prie kompo mazokai bunu.
Atsakyti
Po pirmos op liemens apimtis padidejo 6 cm  doh.gif taip taip - padidejo.

Oho, taip negirdejusi unsure.gif O tau pilvuka siuvo ar ir siurbimo kiek buvo? Nes po siurbimo kuriam laikui patinsta, padideja bet po to rezultatas buna labai. Jeigu po op mityba ir visa kita ok tai kaip gali padidet? blink.gif
Db man tik tik 3 dienos, is kart po op liemuo grazus, pilvukas plokstutis nors patinimo dar kiek. Tikiuosi ir toliau bus gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 27 balandžio 2015 - 20:15
super foto mergaites!!!!dar karsciau uzsinorejau op.dar ir apie (.)(.) galvoju g.gif bet vyras sake pilva pasidarei ir ramu o (.)(.) jau keist reikes po kiek tai metu schmoll.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 27 balandžio 2015 - 21:18
QUOTE(elskan @ 2015 04 27, 22:12)
super  foto mergaites!!!!dar karsciau uzsinorejau op.dar ir apie (.)(.) galvoju  g.gif  bet vyras sake pilva pasidarei ir ramu o (.)(.)  jau keist reikes po kiek tai metu schmoll.gif  doh.gif  g.gif

Sako kad keist del keitimo nebereik, nebent komplikaciju butu, kas sako buna retai. O pagrinde 80 proc keicia nes keicia i didesnius smile.gif
Bet as irgi gal ir pasvajociau apie idealia krutine, bet nepribrendau matyt smile.gif Atrodo nezinau ar po 10 metu irgi bus gera sveikata kad va vel imt gultis operuotis jei ten kazkas, plius finansai ir t.t. O tada jei tektu isimt - kas liktu is ju.. Nu vienzo, turiu nedidelius bet simpatiskus, tai kol kas susilaikau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(®@$@ @ 2015 04 28, 00:55)
Sako kad keist del keitimo nebereik, nebent komplikaciju butu, kas sako buna retai. O pagrinde 80 proc keicia nes keicia i didesnius smile.gif
Bet as irgi gal ir pasvajociau apie idealia krutine, bet nepribrendau matyt smile.gif Atrodo nezinau ar po 10 metu irgi bus gera sveikata kad va vel imt gultis operuotis jei ten kazkas, plius finansai ir t.t. O tada jei tektu isimt - kas liktu is ju.. Nu vienzo, turiu nedidelius bet simpatiskus, tai kol kas susilaikau  cool.gif

As perdaug irgi nepergyvenu patyse po 3 maitinimu bet dar netragedija su liemenele graziai atrodo blush2.gif nu pagalvoju kad o kas jei po n metu neturesiu pinigu tokiem dalykam tai nekazka butu. g.gif any way dabar tik pilvuzas rupi man thumbup.gif
Atsakyti