Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Labai gražu wub.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 05 17, 22:28)
Mano Bristol,s Very Best vaikas, žiūrėsiu kaip pražys. Irgi jau gal bus pritrūkęs spalvų, nes neaišku kiek kartų daugintas  g.gif

Dauginkit kiek norit kartų, normali veislė neturi išsigimti, o jeigu susportuoja - pavieniai atvejai. Tie išblukimai gali būti dar du variantai - vienas liūdnesnis - tai virusas ir kitaip jau nebus ir geriau yra išmesti, kitas - trąšos ar substratas nepatinka. Neseniai tuos virusus nagrinėjau, tai kaip supratau, nuo sprigių gali užsikrėsti. Ir aišku nuo strepsų. Nustebau dar tokį čiūdą radus, na bet užsieniečiai aprašo, nuotraukų yra su dėmėtais žiedais. Tik čia greičiau ne šitas atvejis, nes dėmės būtų neproporcingose vietose, padriki išblukimai. O čia galiukai. Matyt nusprendė pasikeisti.
Atsakyti
dar ziedu kandella
user posted image

vanda
user posted image
sportas ds-krasnoe i ciornoe
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 19, 10:41)
sportas ds-krasnoe i ciornoe

už šitą tai ačiū, labai įdomu kaip sportai atrodo.
tu jį dauginai (iš sporto bus tik sportai), ar dėl ko kito lapus apkarpius?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 16, 14:15)

rusma, pas mane Rondul's Jovita įtartinai tamsų pumpurą brandina , laukiu netikėtumo  biggrin.gif

Visgi R. Jovita notworthy.gif , tikėjausi rausvesnio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 19, 13:26)
Visgi R. Jovita  notworthy.gif , tikėjausi rausvesnio  blush2.gif

įdomus visai, nebloga gerklytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 19, 12:07)
tu jį dauginai (iš sporto bus tik sportai),

Iki šiandienos ir aš tuo buvau giliai įsitikinusi, bet ant dienų pražydo vaikas išaugintas iš Harleguin Blue sporto fragmento, patiko geltonumas , įdomumo dėliai įsodinau lapą, ilgai spyriojosi ir šiaip ne taip išaugino 1 vaiką, kuris pražydo teisingai.
Man streptokarpai nenuspėjami--lauki vieno, kartais sulauki to, kad negali patikėti savo akimis
Tokio geltonumo vaikučio žiedo laukiau
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 05 19, 18:07)
Iki šiandienos ir aš tuo buvau giliai įsitikinusi, bet ant dienų pražydo vaikas išaugintas iš  Harleguin Blue sporto fragmento, patiko geltonumas , įdomumo dėliai įsodinau lapą, ilgai spyriojosi ir šiaip ne taip išaugino 1 vaiką, kuris pražydo teisingai.
Man streptokarpai  nenuspėjami--lauki vieno, kartais sulauki to, kad negali patikėti savo akimis

oi kaip įdomu smile.gif

O dar turit tą geltoną? Jis išlaikė stabilumą, t.y. antram žydėjime, ant kitų lapų irgi geltoni buvo? Jeigu taip - bandykit dar kartą smile.gif O jeigu tas geltonas ant kitų lapų augino normalius žiedus, tai dauginti reikėjo bandyt iš geltoną žiedą išauginusio lapo. Nes gal čia buvo tik vieno žiedo nukvailiojimas - būna gi tokių, tai negalima sportu pavadinti.

Na sportų (tikrų veislių, kur linkusios sportuoti, kurios jau pagal autorių duoda iki 50 proc. neteisingų vaikų) aš dauginti nebandžiau, aš juos metu arba pusvelčiui parduodu, nes yra kam reikia ir sportų, bet teorija tai 100 proc. tokia - iš sportiškos veislės sporto bus sportai tik.

Dar turiu klausimą - kas dauginote margalapius strepsus. Jeigu vaikai žali - jų lapai vėliau pabaltuoja ar ne? Vieni vaikai yra su baltom dėmėm, kiti be - vietos gaila, mesčiau, jeigu žinočiau, kad žali nepabaltuos sad.gif
Atsakyti
Jei teisinga atsimenu iš RS, lig tai Klivijos Harlequin Blue, vieno lapo visi žiedai buvo o geltoni , o kiti teisingai žydėjo g.gif Ir mums visoms buvo labai įdomu kaip žydės vaikai to geltono lapo. Pasirodo, kad pražydo geltonai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 19, 19:13)
Pasirodo, kad pražydo geltonai  thumbup.gif

ateis Klivija, pasakys - aš tai supratau, kad iš geltono pražydo pagal veislę, t.y. ne geltonas. Gaila, kad tik vienas vaikas, kiti gal būtų ir geltoni g.gif
Atsakyti
Aa...tikrai, neįsiskaičiau doh.gif rašo kad teisingai pražydo,nors tikėjosi kad geltonai pražys.
Tikėjausi kad pražys geltonai, tai ir maniau,kad įdėjo vaiko nuotrauką geltonai žydinčio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 gegužės 2015 - 18:30
Netikras čia sportas, jeigu tik vienas lapas leido geltonus vaikus, bet vis tiek gal būtų pavykę išgauti geltoną. Ech, man tokį stebuklą - būčiau užsižaidus bedaugindama. Aš tik iš fantazy moku sportus pagaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
padauginau,zinau kad bus sportas,bet grazi ta spalva,dauginau,kai nebuvo dar prazydejes,nusivyliau verysad.gif cia kaip ta loterija,kazko nesiseka man su tom fantazi unsure.gif
Atsakyti