Kai kurios rūšys ko gero lepokos, man iš 6 tai 5 labai gražiai auga, viena ot tokia šeipsau. Bet tos, kurios auga - tai skrotelės sakyčiau akyse didėja. Jos pas mane jau mėnesis kaip pusiau lauko sąlygom, o iki tol buvo ant vakarinės palangės - irgi gerai joms buvo, dar prieš tai stelaže laikiau - irgi nesiskundė.
Priežastis kodėl retos - mano manymu
1.netransportabilios, iš Diblių atsiuntė gero nago dydžio ir tai gerai patrintas, jeigu didesnis augalas tai iš viso nenumanau, kaip supakuot. Todėl ir padauginau, kad tiesiog reikėjo išskabyt lapus tiek, kad būtų lygios, o neiškandžiotos.
2. subtilus laukinis grožis gerbėjų turi ne tiek daug skonio prasme. Žiedelių jų gan kuklūs. Pasirinkimo didelio nėra, selekcijos nečiupinėtos beveik.
3. Kaina jų panašiai kaip strepsių, tai ar čia daug ar mažai - nežinau, kai kam gal daugokai.
4. Priežiūra juvelyrinė. Laistymui jeigu labai kruopščiai tai ko gero reikalingas švirkštas. Apatinio laistymo aš nepraktikuoju, didelio vazoniuko būt negali, o jos tokios plokščios ir taip kraštus užspaudžia, kad net su klizma sunku paliet, baisu lapukus išlaužyti.