Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

DS-Lena tikra karalienė wub.gif

DS-Woman ir aš radau tarpe saviškių,jei ten tikrai jis. Įdomu bus pažiūrėti kaip pražys.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2015 05 31, 19:53)
jau suabejojau ar pirkinukas išviso turi pavadinimą.

tai tikrai ne Alpine Cascade. Greičiau pramoninukas.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 31, 16:47)
aš šiandien atskyriau vaikučius nuo fragmento,

kada jau reikia vaikus atskirti nuo fragmento?
as viena megini turiu tai ziu jau vaikiuku yr
Atsakyti
Gal bendros taisyklės nėra g.gif Vienos mėgsta atskirti mažesnius, atseit kai dideli užauga, tai būna šaknys susipynusios ir sunkiau skirstyti jei daug vaikų. Man tai patinka skirstyti tokius vidutinius.Jei fragmentas nunyksta, tai tenka ir nedidukus gelbėti.
Va įdedu pavyzdį saviškių, padėta degtukų dėžutė, kad įsivaizduoti kokio dydžio. Svarbu kad vaikutis jau turėtų savo šakneles.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 birželio 2015 - 08:56
user posted image

Otello,fragmentą esu gavusi dovaną.Pagal paveikslėlius atrodė šiaip sau toks.Realybėje pradeda patikti,žydės gerai,o ir kaprizų tikiuosi neturės.

Aš irgi atskyrinėju tokio dydžio,sodinu į 40 ml taureles.Teko gelbėti nuo nystančio fragmento 1-1.5 cm dydžio vaikučius.Tuos pradžioje sodinau 20 ml taureles.Ir nieko,užaugo.Matyt labai gyventi norėjo.Gal reikėtų didesnius paauginti,bet kartais taip rankos panyžta,taip rūpi kuo greičiau užauginti :ax

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 birželio 2015 - 10:47
Laba diena, kai pernai nusipirkau pirmuosius vaikelius, galvojau, bus keli, kad tvarkingai palanges puoštų. Jokių dauginimų..
O ką turiu doh.gif Keli gražuoliai staigiai sugalvojo mirt. Užsiėmiau gelbėjimu. Automatiškai atsirado šiltnamiukai - peryklos. Finale iš mano planų tik juokas ima. Trys stadijos - sukaišioti lapai, vaikiukai dar inkubatoriuje ir gražuoliai su žiedais, kuriuos aptupinėju rytą-vakarą... Savaitgalį katinas parkeliaus. Va tada matysim kas toliau...Anas mano gėlių neskriaudė. Gal ir naujokas supras, kad gėlės ir mano mezginiai -jam tabu tongue.gif
Šių metų naujokai
user posted image
user posted image
Pernykštis
user posted image
Papildyta:
LENA atrodo nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Saulėlydi gražūs žiedai 4u.gif Ypač myliu Giną.

Su tais strepsiais jau taip yra,vis nežinai kada koks užsilenks.Matyt,pas visas dėžučių pilna.Liga čia tokia irnesakyk.gif ,gydyti neverta,kartais ir pati praeina.

Dėl katinuko klausimas opus.Dabartinis mano katinas strepsius siaubė,kol neišėjo į lauką.Dabar jam ir palangės nereikalingos,pamiega,pavalgo ir vėl į trasą.Jei kačius turės pakankamai veiklos,namuose nekenks.Jei neleisite į kiemą,teks vieną palangę palikti gulyklai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 01, 15:19)
Saulėlydi gražūs žiedai 4u.gif Ypač myliu Giną.

Su tais strepsiais jau taip yra,vis nežinai kada koks užsilenks.Matyt,pas visas dėžučių pilna.Liga čia tokia irnesakyk.gif ,gydyti neverta,kartais ir pati praeina.

Dėl katinuko klausimas opus.Dabartinis mano katinas strepsius siaubė,kol neišėjo į lauką.Dabar jam ir palangės nereikalingos,pamiega,pavalgo ir vėl į trasą.Jei kačius turės pakankamai veiklos,namuose nekenks.Jei neleisite į kiemą,teks vieną palangę palikti gulyklai.

Ačiū 4u.gif
Nu turėjau aš katiną 8 metus. Tilpom kažkaip visi. Pas mane palangės niekad tuščios nebuvo. Tai tikiuosi, kad ir dabar kažkaip sutarsim tongue.gif
Atsakyti
Ar kam nors petrokosmėjos įdomios? Padauginau iš sportnio intereso, mąstau, kiek čia man jų palikt. Siuntimui netinka. Tik kas gali Vilniuje pasiimti ir su kuo tiesioginį ryšį iš rankų į rankas turiu (Dzūkija, Utena, Panevėžys, Kaunas). Dabar dar mažos, bet man įdomu, ar apskritai Lietuvoje būtų norinčių auginti.
Atsakyti
Įdimios,noriu baisiai,gal kada pro mano kaimuką prasuksit?Bo sostinėje šiuo metu jokių reikalų neturėsiu.Jų auginimo režimas kaip strepsų.Kažin kodėl jos retos?Ar per daug brangios,ar kapriznos g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 birželio 2015 - 19:21
Na paskaičiau kas čia per daiktas biggrin.gif Ne mano sąlygomis jas auginti schmoll.gif taip kad net neprasidėsiu nors ir labai įdomiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Smalsu būtų pabandyti ax.gif Manau, susitarčiau su broliu, kad Vilniuje paimtų g.gif
Atsakyti