Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 14:20)
Sabinos niekada neturėjau.Nejaugi jie taip piktybiškai mutuoja- sportuoja.

O tai neatsimenat kaip anksčiau žydėjo ? Jei senai turit tai jau tikrai turėjot įsimint. Aš būčiau iš kart pastebėjusi, kad čia jau ne Pamiat Sedca biggrin.gif
Atsakyti
user posted image o man patinka ax.gif
Atsakyti
Gal pas tave skrotelė normali ? parodyk kad matytųsi , labai įdomu pažiūrėti kaip atrodo normalus mirksiukas.gif O tu jį augini kaip visus ? Ar taviškis pirmąmetis ar jau antrametis ?

Maniškis va koks realiai buvo
user posted image

Nors norit galiu ir tokį parodyti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
vidam nera jis normalus,bet pasislepia po ziedais,ir tarp kitu strepsi ir gerai,kad tik pilna ziedu wub.gif
Atsakyti
Man regis tik šitie du žiedai mutantai,kitas bus kaip priklauso veislei.O sumaišyti tikrai nėra su kuo,niekas neturi tokių smukiai šerkšnotų pakraščiukų,tiktai P.Serdca.

Kas yra mutacijos ir sportai suprantu.O kodėl tai įvyksta?Ar tai priklauso nuo auginimo terpės,ar nuo auginimo aplinkos,ar tiesiog taip augalas nutarė taip pasielgti(čia labai vaikiškai paaiškinau) blush2.gif ?

DS Navstreču Vetru labai gražus wub.gif .Na ir kas,kad negražiai auganti skrotelė,užtat žiedai nuostabūs.Nenorėkit idealaus augalo,tokių tiesiog nebūna,visada rasis koks nors trūkumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 gegužės 2015 - 19:09
user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 20:08)
Kas yra mutacijos ir sportai suprantu.O kodėl tai įvyksta?

Aš tai apie tai nesuprantu, bet logiškai galvojant, tai turbūt genai suveikia g.gif Juk kol išveda veislę maišo maišo kol gaunasi kažkas tokio, kas patinka ir patvirtina kaip veislę. Fantazy, tai iš vis nugrybauja o kitos veislės gal per ilgą laiką pasikeičia. Nors turbūt yra tokių veislių kurios visada išlieka savimi (bent jau per mano trumpą auginimo laiką, dauguma išliko savimi :)Pas mane gal tik Ana Sui yra albinosė, žiūrėsiu koks bus jos vaikas. O žydėjimo metu po kelis išsigimusius žiedukus, tai dažnai pasitaiko. Man tas dalykas net įdomus smile.gif
Atsakyti
Turbūt visoms pažįstami smile.gif - Azure Giant ir UA-Efir
user posted image
Atsakyti
user posted image

White Linen,matosi žiedų negailės.Šiaip nelabai mėgstu atgal atsivertusius žiedlapius,bet šitos veislės švelnumas ir subtilumas viską atperka.

Mielas akims mėlynumas.niekada beatsibostantis. 4u.gif
Atsakyti
Gražūs dzukės mėlynukai wub.gif ar tik neteks gailėtis kad Azure Giant išleidau iš namų g.gif reiks ko gero prašyt draugės fragmento biggrin.gif

Man irgi nepatinka tokie žiedai, bet White Linen visai neblogai žiūrisi wub.gif Man patiko DS-Aleksandrit , tokios švelnios spalvos ir žiedai gražūs.Ir dar ilgiuosi Leon smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, idėja mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
na cia gal kokiems sodinukams labiau biggrin.gif kurie veliau issodinejami
tokias lepias kulturingas geles daba sukistume i pieno pakius biggrin.gif atvesru padus paskui biggrin.gif
Papildyta:
bet ideja gera wink.gif
Atsakyti