Vidam, turiu Azure Giant su pumpuriuku ir visą gražų Leon'ą

O tai gerai
niekam neatiduok, imsiu abu
dar truputį palauk ir susitarsim dėl pasimatymo

Sveikos šių gražuolių mylėojos,norriu paklausti antt mano Stepokapo atsirado balti kaip pelėsio dėmės kas ai galėtų būti ar čia kokia liga?
QUOTE(Orchideja @ 2015 05 08, 18:00)
Sveikos šių gražuolių mylėojos,norriu paklausti antt mano Stepokapo atsirado balti kaip pelėsio dėmės kas ai galėtų būti ar čia kokia liga?
pagooglinkit miltligė arba miltuotasis skydamaris, nes baltą pelėsį kiekvienas įsivaizduojam savaip
Miltligė ačiū Rusma,ggal galite patarti kuo geriausia nupurkšti?
Nupurkšti sisteminio veikimo fungicidu Topas.Būna pirkti visuose sodo-daržo centruose.Naudojimo normų nebepamenu.Pernai pati šitokio džiaugsmo turėjau.
O kas kiek laiko reikia purskima pakartoti?
QUOTE(Orchideja @ 2015 05 10, 17:35)
O kas kiek laiko reikia purskima pakartoti?
greičiausiai užteks 1 karto. Tik tiek, kad jeigu susirgo, geriau rudeniop nusipurkškit profilaktiškai kol neatsiras požymių. Pas ką būna - reiškia yra sąlygos vystytis, tikėtina, kad vėl užsikrės nuo ko nors, o čia gi tokia liga, kad visur sukėlėjų pilna.
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 08, 10:55)
Leon domina ir mane

Gal vardų kolekciją daryt

QUOTE(silvija72 @ 2015 05 10, 20:43)
prasau gal kuri atpazystat kokia cia veisle,kad jis veislinis zinau,gal rusma atpazinsi?juk tiek daug turi,nemanau tik kad gali but rusijos selekcijos 

nežinau - o ir nuotrauka smarkiai paplaukusi. Neišeitų ryškesnės, kad natūraliom spalvom būtų? Ir maždaug kas čia gali būti - jei ne rusų, tai kieno? Čia kaip tik panašoka šiek tiek į Madam Baterflaj, bet kai taip iškreiptai spalvota, tai aš tik pagal seilinuką spėju