Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

tai kad daugiau neturiu smile.gif noriu daug, bet daug vargo, ne man as ir taip visur nespeju..
Atsakyti
Leon jau pas mane wub.gif kaip visada įvyko nelygiaverčiai mainai mano naudai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu, Vidam, tikra nenaudėlė lotuliukas.gif

Man šitie žydruoliai su geltonu labai gražu, bet tiek jų turiu...ir niekaip negaliu atsirinkt, o mažint verkiant reikia.

Visgi neturiu švaraus rausvuolio, kaip, kad buvo Sjesta ar šviesesnio. Yra Escents, bet tik fragmentu.
Gal kas turit ką pasiūlyt? rolleyes.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 14 gegužės 2015 - 09:43
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 14, 10:38)
Man šitie žydruoliai su geltonu labai gražu

Visgi neturiu švaraus rausvuolio

Man nepavyko Leon nufotografuoti, nesimato geltonos spalvos doh.gif Na nieko, dar pasirodysim kai turėsim kepurėlę mirksiukas.gif
Pas mane irgi nėra gražios rausvos spalvos. Ir geltonos reiks ieškoti. Galvojau kad išvijau iš namų Rondul's Kristin, bet pasirodo dar vienas buvo pasislėpęs po nežiniuko pseudonimu. Net neatsimenu kad būčiau atskyrus g.gif Bet kad jau taip jis nori pas mane gyventi , tai nusileidžiu, lai žydi smile.gif Jei netingėisu ,reiks surūšiuoti maniškius, žydinčius ant vienos palangės, o jaunuomenę ant kitos. Tada pasimatys visos spalvos. Žiūriu kad vaikučius jau reikia permesti į vazonėlius. Atrodo visai nesenai viską susitvarkiau ,išsodinau, persodinau...
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 14, 10:38)
Nu, Vidam, tikra nenaudėlė  lotuliukas.gif
Visgi neturiu švaraus rausvuolio, kaip, kad buvo Sjesta ar šviesesnio. Yra Escents, bet tik fragmentu.
Gal kas turit ką pasiūlyt? rolleyes.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif tokio g.gif wub.gif Northwoods Bear-ly Salmon
user posted image
pasiūlyt neturiu blush2.gif galiu tik fragmnetą, nuotrauka senoka-dabar kupeta didesnė biggrin.gif ačiū Lisitėja, už sugrąžintą mylimuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2015 05 14, 12:04)
bigsmile.gif  tokio  g.gif  wub.gif  Northwoods Bear-ly Salmon

Gal ir tokio bigsmile.gif
Atsakyti
Wėtra,malonu jus matyti,smagu,kad nertwudukas toks didelis thumbup.gif .Yra pas mane ir šitas ir Sjiesta ir UA Zefir.Tik aš dabar ne namuose,atostogauju,braidau po Dzūkijos pušynus.Tikiuosi rasti visus strepsus gyvus,jei šitie išgyvens,galėsime tartis.
Atsakyti
dzūkė švarus ruzavas man asmeniskai labai grazus zefirin
Atsakyti
Na susitvarkiau palanges, išrūšiavau strepsius. Jetau jetau kiek jų ir visi reikalingi doh.gif pakilnoju ir vėl padedu biggrin.gif
Ar čia normalaus žmogaus gėlių palangė g.gif dar ne visi tilpo , o dar dvigubai tiek ant kitos dar nežydinčių...vienu žodžiu, trūksta žodžių.

user posted image

Bet kai pagalvoji - ne mano kaltė, kai pernai krito viens po kito, likdavo tik pasodinti fragmentai, tai tiek ir prisirinko biggrin.gif o šiemet visi gyvena,tai tuoj nebeliks vietos, kai mažieji suaugs.O ir šitus gi tuoj teks kelti į dubenėlius. Gerai kad šiemet vis nesisekė nugriebti ko naujo, vis nespėdavau ar negaudavau biggrin.gif ( neskaitant mainų su dzūke )
Atsakyti
Ach Vidam, kokia palangė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 10:26)
Leon jau pas mane  wub.gif kaip visada įvyko nelygiaverčiai mainai mano naudai  smile.gif

Paauginkite ir man jo vaiką blush2.gif
Atsakyti
saulėlydis* tarkitės su dzūke gal dar ir turi kokį vaiką arba su tomis kurios daugina.

Aš tai jau neprasidedu su siuntimais, dar pernai siuntinėjau fragmentus. O dabar jei tik iš rankų į rankas. Labai nepatinka pakuoti, nešti į paštą...pagalvojau kam man daryti tai ko nenoriu schmoll.gif kai yra kam tas darbas patinka biggrin.gif
Atsakyti
user posted image letnyj znoj user posted image betula user posted image krystin user posted image ds za granju user posted image viena palange user posted imageantra palange
Atsakyti