tai kad daugiau neturiu
noriu daug, bet daug vargo, ne man as ir taip visur nespeju..

Nu, Vidam, tikra nenaudėlė 
Man šitie žydruoliai su geltonu labai gražu, bet tiek jų turiu...ir niekaip negaliu atsirinkt, o mažint verkiant reikia.
Visgi neturiu švaraus rausvuolio, kaip, kad buvo Sjesta ar šviesesnio. Yra Escents, bet tik fragmentu.
Gal kas turit ką pasiūlyt?

Man šitie žydruoliai su geltonu labai gražu, bet tiek jų turiu...ir niekaip negaliu atsirinkt, o mažint verkiant reikia.
Visgi neturiu švaraus rausvuolio, kaip, kad buvo Sjesta ar šviesesnio. Yra Escents, bet tik fragmentu.

QUOTE(dzūkė @ 2015 05 14, 10:38)
Man šitie žydruoliai su geltonu labai gražu
Visgi neturiu švaraus rausvuolio
Visgi neturiu švaraus rausvuolio
Man nepavyko Leon nufotografuoti, nesimato geltonos spalvos

Pas mane irgi nėra gražios rausvos spalvos. Ir geltonos reiks ieškoti. Galvojau kad išvijau iš namų Rondul's Kristin, bet pasirodo dar vienas buvo pasislėpęs po nežiniuko pseudonimu. Net neatsimenu kad būčiau atskyrus

QUOTE(dzūkė @ 2015 05 14, 10:38)
Nu, Vidam, tikra nenaudėlė 

pasiūlyt neturiu

Wėtra,malonu jus matyti,smagu,kad nertwudukas toks didelis
.Yra pas mane ir šitas ir Sjiesta ir UA Zefir.Tik aš dabar ne namuose,atostogauju,braidau po Dzūkijos pušynus.Tikiuosi rasti visus strepsus gyvus,jei šitie išgyvens,galėsime tartis.

dzūkė švarus ruzavas man asmeniskai labai grazus zefirin
Na susitvarkiau palanges, išrūšiavau strepsius. Jetau jetau kiek jų ir visi reikalingi
pakilnoju ir vėl padedu
Ar čia normalaus žmogaus gėlių palangė
dar ne visi tilpo , o dar dvigubai tiek ant kitos dar nežydinčių...vienu žodžiu, trūksta žodžių.

Bet kai pagalvoji - ne mano kaltė, kai pernai krito viens po kito, likdavo tik pasodinti fragmentai, tai tiek ir prisirinko
o šiemet visi gyvena,tai tuoj nebeliks vietos, kai mažieji suaugs.O ir šitus gi tuoj teks kelti į dubenėlius. Gerai kad šiemet vis nesisekė nugriebti ko naujo, vis nespėdavau ar negaudavau
( neskaitant mainų su dzūke )

Ar čia normalaus žmogaus gėlių palangė

Bet kai pagalvoji - ne mano kaltė, kai pernai krito viens po kito, likdavo tik pasodinti fragmentai, tai tiek ir prisirinko

Ach Vidam, kokia palangė 
Papildyta:
Paauginkite ir man jo vaiką

Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 05 14, 10:26)
Paauginkite ir man jo vaiką

saulėlydis* tarkitės su dzūke gal dar ir turi kokį vaiką arba su tomis kurios daugina.
Aš tai jau neprasidedu su siuntimais, dar pernai siuntinėjau fragmentus. O dabar jei tik iš rankų į rankas. Labai nepatinka pakuoti, nešti į paštą...pagalvojau kam man daryti tai ko nenoriu
kai yra kam tas darbas patinka
Aš tai jau neprasidedu su siuntimais, dar pernai siuntinėjau fragmentus. O dabar jei tik iš rankų į rankas. Labai nepatinka pakuoti, nešti į paštą...pagalvojau kam man daryti tai ko nenoriu