Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Silvija, pas tave dar labiau susigrūdusios smile.gif Kai aš užsakinėjau langus ir užsakiau palangę 40 cm,tai klausė kam tokią plačią biggrin.gif o kai matavo atėjusi ir pamatė kiek gėlių, tai sako jooo, dabar suprantu biggrin.gif
Bet kiek pas tave lapų daug, pasakok kaip tiek užaugini. Pas mane net nėra iš kur nukirpti fragmentą. Dar su tomis pačiomis trąšomis tręši ?
Atsakyti
klausiat, ar tai normali palangė? juk visos čia kažkiek nenormalios blush2.gif ar gi normalu nuėjus į parduotuvę sukti ne pro batonus ir daržoves, o pro vazonus ir žemes, būtina pakilnoti ir pažiūrėti augalus, nesvarbu, kad nepirksi. Vakarus leisti ne su knyga rankoj, o prie kompo įlindus į kitų albumus.
labai žavios palangės. Bet ir sunku prižiūrėti. Mano kaktusynas rečiau dėmesio prašo, tai dar dar. Dabar turiu keturis strepsiukus, vis nosį kišu, žiedų ieškau. Ir sulaukiau Dušečkos žieduko. Ir koks kvapas įdomus. Man nelabai malonus, dukra sako, kad skanus tongue.gif
Atsakyti
visokiu tu trasu turiu,pora kartu pamaitinau su tokiomis zaliomis,tai isejo is proto,visi nugeibeliai atkuto,nebetelpa tragiskai,3palanges trata,o dar pilna mazu jauciu teks i antra auksta isnest vasarot,bet man taip juos patinka istisai po akimis matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 14, 22:34)
visokiu tu trasu turiu,pora kartu pamaitinau su tokiomis zaliomis,tai isejo is proto,visi nugeibeliai atkuto

Parašyk pavadinimą ir aš paliečiau porą kartų, kad mažieji ir nugeibėliai daugiau lapijos paaugintų.
Atsakyti
Silvija, gražios spalvos ir palangės. Tavo Za-Granju ir pas mane jau leidžia žiedus. Gražu wub.gif Jau kirba mintis vėl pas tave važiuosi. blush2.gif
Atsakyti
nezinau vidam kas ten,tokios zalios granules,kaimyne biski dave,ji pirko maisiuka litagroj,sako duoda lapijos ir zaluma,tai kas pas mane buvo salotiniai pora kartu paliejau,tapo tamsiai zali,o lapai isprotejo,blizga kaip nulakuoti,galiu paklaust jos kas ten
Atsakyti
Paklausk prie progos 4u.gif nes aš pastoviai vargstu su tuo lapų geltonavimu.Pernai bandžiau duoti azoto, bet matyt ten ne toks buvo kokio reikia.
Atsakyti
user posted image

Pas mane palangės itin tvarkingos.Geriau pažiūrėkit,kaip atrodo bepročio kambarys blush2.gif doh.gif
Vasarą tik viena palangė tinkama strepsiukams laikyti,šiaurinėje pusėje.Visos kitos per šviesios.Čia jie paruošti mano atostogoms,kad nereikėtų su laistytuvu po visą namą lakstyti.

Gražios visų palangės,puikūs žiedai 4u.gif Pastaba Silvijai,baigiam gundyti ir vesti iš kelio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 gegužės 2015 - 09:05
Oi Lisitėja2 thumbup.gif nuraminai mane,reiškia aš dar visai protinga biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kokie vaizdai biggrin.gif
Pas mane tai panašu kaip pas Silviją, tik pusė palangės, kadangi kitoj pusėj gloksinijos įsikūrusios smile.gif
O kitos dvi užimtos mano ankstesnės aistros - orchidėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 14, 14:45)
.. .Yra pas mane ir šitas ir Sjiesta ir UA Zefir.

Sjesta turėjau, jau nenoriu blush2.gif UA-Zefir buvo progų įsigyt, bet kažodėl jis man atrodė atstumiantis dėl pačio nuaugimo, gal reikėtų pabandyt g.gif

Gražios palangės ir stalai, bet vistiek nuprotėję lotuliukas.gif , tame tarpe ir aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 gegužės 2015 - 09:27
man atrodo mums visoms cia jau kuku fool.gif pas mane strepsu 4 palanges,pilnas stelazas sanpauliju,ir dar tarsi maza isigijau apie 80 veisliu nauju,jau nebeveikia jokie stabdziai nei smegenine blink.gif blink.gif blink.gif lisiteja,dar gali varyt kiki stala,galiu atsiust dideli,lycna turiu lotuliukas.gif
Papildyta:
dar viena saldi nuodeme biggrin.gif ds maxaon user posted image
Atsakyti