Bet kiek pas tave lapų daug, pasakok kaip tiek užaugini. Pas mane net nėra iš kur nukirpti fragmentą. Dar su tomis pačiomis trąšomis tręši ?
Silvija, pas tave dar labiau susigrūdusios
Kai aš užsakinėjau langus ir užsakiau palangę 40 cm,tai klausė kam tokią plačią
o kai matavo atėjusi ir pamatė kiek gėlių, tai sako jooo, dabar suprantu 
Bet kiek pas tave lapų daug, pasakok kaip tiek užaugini. Pas mane net nėra iš kur nukirpti fragmentą. Dar su tomis pačiomis trąšomis tręši ?
klausiat, ar tai normali palangė? juk visos čia kažkiek nenormalios
ar gi normalu nuėjus į parduotuvę sukti ne pro batonus ir daržoves, o pro vazonus ir žemes, būtina pakilnoti ir pažiūrėti augalus, nesvarbu, kad nepirksi. Vakarus leisti ne su knyga rankoj, o prie kompo įlindus į kitų albumus.
labai žavios palangės. Bet ir sunku prižiūrėti. Mano kaktusynas rečiau dėmesio prašo, tai dar dar. Dabar turiu keturis strepsiukus, vis nosį kišu, žiedų ieškau. Ir sulaukiau Dušečkos žieduko. Ir koks kvapas įdomus. Man nelabai malonus, dukra sako, kad skanus
labai žavios palangės. Bet ir sunku prižiūrėti. Mano kaktusynas rečiau dėmesio prašo, tai dar dar. Dabar turiu keturis strepsiukus, vis nosį kišu, žiedų ieškau. Ir sulaukiau Dušečkos žieduko. Ir koks kvapas įdomus. Man nelabai malonus, dukra sako, kad skanus
visokiu tu trasu turiu,pora kartu pamaitinau su tokiomis zaliomis,tai isejo is proto,visi nugeibeliai atkuto,nebetelpa tragiskai,3palanges trata,o dar pilna mazu jauciu teks i antra auksta isnest vasarot,bet man taip juos patinka istisai po akimis matyt
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 14, 22:34)
visokiu tu trasu turiu,pora kartu pamaitinau su tokiomis zaliomis,tai isejo is proto,visi nugeibeliai atkuto
Parašyk pavadinimą ir aš paliečiau porą kartų, kad mažieji ir nugeibėliai daugiau lapijos paaugintų.
Silvija, gražios spalvos ir palangės. Tavo Za-Granju ir pas mane jau leidžia žiedus. Gražu
Jau kirba mintis vėl pas tave važiuosi.
nezinau vidam kas ten,tokios zalios granules,kaimyne biski dave,ji pirko maisiuka litagroj,sako duoda lapijos ir zaluma,tai kas pas mane buvo salotiniai pora kartu paliejau,tapo tamsiai zali,o lapai isprotejo,blizga kaip nulakuoti,galiu paklaust jos kas ten
Paklausk prie progos
nes aš pastoviai vargstu su tuo lapų geltonavimu.Pernai bandžiau duoti azoto, bet matyt ten ne toks buvo kokio reikia.

Pas mane palangės itin tvarkingos.Geriau pažiūrėkit,kaip atrodo bepročio kambarys
Vasarą tik viena palangė tinkama strepsiukams laikyti,šiaurinėje pusėje.Visos kitos per šviesios.Čia jie paruošti mano atostogoms,kad nereikėtų su laistytuvu po visą namą lakstyti.
Gražios visų palangės,puikūs žiedai
Oi Lisitėja2
nuraminai mane,reiškia aš dar visai protinga
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 14, 14:45)
.. .Yra pas mane ir šitas ir Sjiesta ir UA Zefir.
Sjesta turėjau, jau nenoriu
Gražios palangės ir stalai, bet vistiek nuprotėję