Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(silvija72 @ 2015 05 15, 10:48)
....,ir dar tarsi maza isigijau apie 80 veisliu nauju,jau nebeveikia jokie stabdziai nei smegenine ....

Tikrai jau doh.gif lotuliukas.gif

Net pasižiūrėjau, ką mano sąrašas rodo - 85 veisles, bet dalis tik fragmentais, dalies manau jau nėra, nes augalais neturiu, o ar pasilikus fragmentą matysiu vėliau, nes paskui pagaila kad veislės nepasilikus.... o noras vėl užeina biggrin.gif
Dėl žiedų įvairovės jau niekas nekabina(išskyrus rožinį), visi panašūs, naujų įsigyju tik palyginimui dėl augalo savybių.
Atsakyti
oi, merginos, tikrai ku kū lotuliukas.gif kaip šilnamiuose, man patiktų pasisvečiuot, pažiūrėt, bet kaip tiek sudaboti, kad nenuskurstų. Ką šeima sako?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 15, 10:27)
  UA-Zefir buvo progų įsigyt, bet kažodėl jis man atrodė atstumiantis dėl pačio nuaugimo

O kai aš ieškau įvairesnių formų žiedų, tai man UA-Zefyr labai gražus wub.gif ir kol kas visas augaliukas gražiai žiūrisi savo forma ir žiedų dydžiu smile.gif nežinau kaip kitais metais atrodys jei išgyvens ir nereiks fragmento sodinti. Ir kompanijoje su kitais gražus tas švelnus zefyrinis ružavumas .

Silvijos saldi nuodėmė labai gražus su kantuku, tik tas spalvinis derinys jau įprastas. Norėjau pažiūrėti kaip atrodo pilnai išsiskleidęs, bet tokiu pavadinimu neišmeta nieko g.gif

UA-Zefyr

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 15 gegužės 2015 - 12:04
QUOTE(Vidam @ 2015 05 15, 13:01)
O kai aš ieškau įvairesnių formų žiedų, tai man UA-Zefyr labai gražus  wub.gif

Silvijos saldi nuodėmė labai gražus su kantuku, tik tas spalvinis derinys jau įprastas. Norėjau pažiūrėti kaip atrodo pilnai išsiskleidęs, bet tokiu pavadinimu neišmeta nieko  g.gif

ir man Zefyras labai wub.gif
Pas Silviją sportas, be fantazy arba iš viso kažkas ne to g.gif . Machaoną puikiai skiriu, nes aš jo krikštamotė, mano pasiūlymu vardą gavo.
http://dimetris.com....opic.php?t=8314
Matyt ne man vienai iš ten belekas pražysta blink.gif

O jau žiedų margumynas-gausumynas paskutiniu metu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 15 gegužės 2015 - 12:18
Kas auginat, kažin kuris geresnis Alhambra ar Valor, nes labai jau panašūs, norėčiau tik vieną pasilikti, tik nežinau kurį g.gif Alhambra gal žiedai labiau atviri, bet spalva blankesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 15, 13:11)

aš pasilikau Alhambra, nes Valor man nenusisekė - piešinys buvo šleivas kreivas, matyt sportas buvo.
Atsakyti
Laba diena, jau senokai tyliai seku jūsų temą, nes turiu vieną baltai žydinčią tokią gėlytę. Visuomet žavėjausi jūsų užaugintais žiedais, bet po šiandienos palangių vaizdų žandikaulis iš nuostabos atvipo. Nuostabios jūs ir jūsų gėlės, ir įspūdingai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 15, 13:01)
O kai aš ieškau įvairesnių formų žiedų, tai man UA-Zefyr labai gražus  wub.gif

QUOTE(rusma @ 2015 05 15, 13:10)
ir man Zefyras labai  wub.gif

Mmmmhhhhiii ahhhaaa g.gif
rusma, gal iki Ryliškių parduotuvės važiuosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 15, 13:53)
Mmmmhhhhiii ahhhaaa  g.gif
rusma, gal  iki Ryliškių parduotuvės važiuosi?  biggrin.gif
geras klausimas, neplanavau, bet gal kada jeigu ko Alytun reikės palėkc. Turiu aš tų zefyrų gyvą velnią, tai jeigu kitur negausi - bus proga - užvešiu. O kada bus - nežinau biggrin.gif

tai dar Kenzo pamiršau iš tų gražiųjų ružavukų paminėti.

Ir tu gi Double Scoop turėjai - atsibodo?
Papildyta:
QUOTE(Spurgita @ 2015 05 15, 13:25)
Laba diena, jau senokai tyliai seku jūsų temą

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
rusma,infarkta man ivarysi,kaip maniskis tai maciau panasiu tarp maxaonu,gal cia sportas,eina po biesu mega_shok.gif paziuresiu kaip toliau bus,kokie kiti ziedai,stebesiu,dar neaisku kaip kiti zydes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 15, 14:32)

Ir tu gi Double Scoop turėjai - atsibodo?

Neatsibodo, turiu wub.gif , bet jis visai kitoks nei noriu dabar biggrin.gif Baltas, su ružavu tinklu ant apatinių žiedlapių ir žiedai mažiukai.

Northwoods Bear-ly Salmon gal labiausiai tiktų mano geiduliui g.gif lotuliukas.gif

Bet dėl UA-Zefir sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 15, 15:07)
rusma,infarkta man ivarysi,kaip maniskis tai maciau panasiu tarp maxaonu,gal cia sportas,eina po biesu mega_shok.gif paziuresiu kaip toliau bus,kokie kiti ziedai,stebesiu,dar neaisku kaip kiti zydes unsure.gif

Machaonas gal ir sportas, bet už tokią kainą sportas - irgi ne kažką... man jinai siūlė kažkokį mažą vaiką fantazy veislės, tai neėmiau. O Drama Queen 100 proc. ne ta, iš pradžių dar buvo vilčių, kad gal sportai, nes spalva kaip ir ta, bet be gerklytės. O kai gavau iš Jenikejevo Drama Queen, tai supratau iš karto - lapai ne tokie. Žodžiu, pas mane teisingai žydėjo DS Lena, DS Fifa, Le Giuis, DS Sofi ruletovna pražydo sportas, bet tikrai ta veislė, o visas kitas nežydėjusias aš užstabdžiau pardavimus, nes nesinori katės maiše pardavinėti. Aš jau geriau pirksiu iš Jenikejevo, bet iš tos ciocės daugiau - ni ni...
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 15, 15:19)

Northwoods Bear-ly Salmon gal labiausiai tiktų mano geiduliui g.gif  lotuliukas.gif

šitą jūs čia tiek visos giriat, kad aš irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 15 gegužės 2015 - 14:53