Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Vaje, vaje doh.gif Pasižiūri čia tiek nuostabių vaizdų ir vėl liga paūmėja, nors sakau, kad man nieko nereikia doh.gif O vis tik to Zefyro reikėtų, labai jau jis man prie dūšios bigsmile.gif na kada nors, tegul kabo svajonėse kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 15, 11:29)
Ką šeima sako?

Nieko šeima nesako,likau viena su mama,sūnus savo šeimą turi,jau namus paliko.Tai darau ką noriu,auginu ką noriu,ir kiek noriu.Dabar mano laikas mirksiukas.gif Manau tie žmonės kurie turi nors kokį pomėgį yra ir ramesni ir sveikesni,ir geresni tongue.gif

Atsakyti
na akvarele tai rodos normaliai zydi? cyplionok irgi.va mano drama gal greit zydes,bus matyt kokie ziedai pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 15, 18:13)
Nieko šeima nesako

tai ką čia sakys, aš saviškiui parodžiau nuotrauką - sako čia mažai, pas mus gi daugiau yra lotuliukas.gif tik kai ne vienoje vietoje, taip gerai neatrodo
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 15, 09:27)
UA-Zefir buvo progų įsigyt, bet kažodėl jis man atrodė atstumiantis dėl pačio nuaugimo, gal reikėtų pabandyt g.gif

man jis visapusiskai kol kas grazus
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 15, 18:36)
na akvarele tai rodos normaliai zydi? cyplionok irgi.va mano drama gal greit zydes,bus matyt kokie ziedai pas mane unsure.gif

įdomu ir man, nes Drama Queen nuotraukos pas ją nebuvo.
Atsakyti
Aš pritrenkta. Šiandien gavau siuntinį iš Anglijos su strepsais ir... profesionalo auginimo instrukcija. Jau ir anglas rekomenduoja du kartus metus purkšti prieš erkes taip išeitų profilaktiškai, nes pasak jo tai vienintelis būdas išlaikyti kolekciją. Ot tai išplito brudai ant viso svieto doh.gif

Gaila, kad augalai žiauriai purvini ir negaliu apžiūrėt ar yra ten tų erkių ar ne. Reikėtų plauti, džiovinti ir tada ieškoti. Tai jau matyt nesigilinsiu ir iš karto varysiu Vertimeksu.
Atsakyti
Aha, atsipalaiduoti negalima. Aš jau netikrinau, tai šiemet apžiūrėjus įtartinus lapus, radau ant keturių rudeninukų erkučių...jau buvau pamiršusi kaip bjauriai jos atrodo biggrin.gif Bet kadangi jau žinau , kad šis baubas nėra toks baisus kaip atrodo,tai jau vėjų nekėliau , nupurškiau ir tiek žinių irnesakyk.gif
Reiks dabar apžiūrėti ar išdvėsė g.gif
Atsakyti
Lenkai turi Sanmite pavadinimu miltelius nuo erkių. Kadangi mes neturim nieko, tai jeigu kas važinėjat po Europą - žinokit, kad ten tokio daikto yra. Bet ir ten pasirodo deficitas, sakė jeigu būna, tai staigiai išperka. Anglas tai parašęs Dynamec, matyt pas juos yra tokiu pavadinimu, bet veikliąją medžiagą pažiūrėjau, tai ta pati kur Vertimec.
Atsakyti
O aš net neurėčiau kuo purkšti doh.gif

Į naujokus truputį dirstelėjau pro mikroskopą, nieko nepastebėjau. Bet yra nepasitikėjimas "o galbūt nematau" unsure.gif , nes taip ir nemačius, bet jai sakot gerai matosi, gal ir aš matyčiau. Geriau nepamatyt smile.gif

rusma, pas mane Rondul's Jovita įtartinai tamsų pumpurą brandina , laukiu netikėtumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 16, 14:15)
O aš net neurėčiau kuo purkšti doh.gif

Į naujokus truputį dirstelėjau pro mikroskopą, nieko nepastebėjau. Bet yra nepasitikėjimas "o galbūt nematau" 

rusma, pas mane Rondul's Jovita įtartinai tamsų pumpurą brandina , laukiu netikėtumo  biggrin.gif

Tai kam jau kam, o kaime gyvenant manau pas kokį ūkininką paprašius, nupirks Vertimekso, nes baigus kursus gi parduoda. Nėra mėgėjiškai sodininkystei.

Žinok šitas nepasitikėjimas yra visada, mane kartais diedas durnina, kad aš ieškau ko nepametus. Sakė, paslėpsiu aš tą mikroskopą.

Nemačiau aš dar pati gyvai Jovitos, ėmiau be paveiksliuko, google susiradau, kaip turi atrodyti. Tai bus ir man netikėtumas, jeigu ką biggrin.gif . Pražys koks juodas fantazy DS-as biggrin.gif. Nu nesinori kiekvienos veislės vaikų auginti iki žydėjimo, ir taip nėra kur dėti. Pernai pradėjau vaikus augint daigyklose, tai dabar jau žinau, kur klaidos buvo ir kaip ten praslyst kas galėjo. Šiemet visas savo galimas skyles užsitaisiau. Ir konteineriai su fragmentais du kartus virto. Jeigu buvo dvi veislės vienoj dėžutėj, turėjau šansus sukeisti vietom. Šiemet - kad ir vienas 2 cm lapeliukas, ir tas karališkai atskiram indely - nudribs - bus aišku, kad vis tiek tik tas pats doh.gif.
Atsakyti
nu jo merginos puola zarazos is visu pusiu doh.gif as vakar radau miltliges zidiniu,tai purskiau visus strepsus ir sanpaulijas topu doh.gif jei ne vienas parazitas,tai kitas puola unsure.gif
Atsakyti