QUOTE(mėnulis @ 2015 05 18, 08:11)

Tada kyla klausimas ar tikrai viskas yra tobula, jei reikia kazka dar vartoti bunant ketozej. Man atrodo, kad jei mityba tobula, bet su ta salyga, kad nera jokiu sutrikimu is anksciau, tai visas tas geras maistas tikrai neturi sargdinti. Juk apie tai sitoj temoj ir kalbama, ar ne

tiesa sakant ir man keista.
ir negi visu kurios geria papildomai D, Kali ir Mg - tyrimai rodo ju trukuma?
as geriu tik vit. D ir tai..tik todel kad ji turiu(kai visos pradejo sneketi apie tai, isigijau ir as)- visi mano mikroelementai normoj..

Papildyta:
QUOTE(Aurea @ 2015 05 18, 13:34)
Taip, to buvo siekta. Ir aš manau, kad vanduo pasišalino iš organizmo, nes iki tol jaučiausi visada išsipūtus, net pilvo negalėdavau įtraukt. O dabar jau įtraukiu!!
Na ir aš renkuosi papildus. Kaip juos pasirenku - paprastai - pvz žuvies valgau labai mažai, vadinasi renkuosi omegą, nervai pakrinka, pageriu magnį, profilaktiškai sunaudoju probiotikus, kartais sugeriu mineralus. Nemanau, kad tai gali pakenkti arba viršyti kažkokias normas šitų dalykų, nes RPN- rekomenduojama paros norma - tai yra mažiausias kiekis vitamino ar mineralo, kurio mums reikia kasdien. Svarbiausia žiūrėti, kad papildai kiek įmanoma būtų natūralūs.
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus
Taip daržoves valgau, ir vadinasi nebūsiu ketozėj, nes ir nežinau ar man to reikia 

Na ir aš renkuosi papildus. Kaip juos pasirenku - paprastai - pvz žuvies valgau labai mažai, vadinasi renkuosi omegą, nervai pakrinka, pageriu magnį, profilaktiškai sunaudoju probiotikus, kartais sugeriu mineralus. Nemanau, kad tai gali pakenkti arba viršyti kažkokias normas šitų dalykų, nes RPN- rekomenduojama paros norma - tai yra mažiausias kiekis vitamino ar mineralo, kurio mums reikia kasdien. Svarbiausia žiūrėti, kad papildai kiek įmanoma būtų natūralūs.
Papildyta:
Ačiū už sveikinimus

oj, gaila vorestos ner, pasakytu ji savo nuomone siuo klausimu