Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

Nesitariau su niekuo, gimdysiu KMUK, aplinkiniai ir anyta dar bande gasdinti, bet nusprendem savaip. Juk specialiai niekas ten manes nemarins ir ant zoles uz duru nepaliks gimdyt smile.gif

O su ta sveikata, na jau kaip bus taip bus. Neramu, bet tikimes geriausio.

Oi, zinau ta jauduli po MRT, pamenu nesdavausi CD drebanciom rankom namo ir sesdavau analizuot prie kompo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 05 19, 18:59)
Tai noreciau vis gi atsakymu is merginu  - ar jus pradejot gerti vitaminus nes tyrimai rodo ju trukuma?

Tyrimų nesidariau. Nusipirkau biomagnis+biokalis (toks buvo camelia vaistinėje), nes dažnai mėšlungis traukia kojų raumenis, jaučiu nuovargį, širdis "paklebetuoja". Geriu vit D, bet vasarą negersiu, manau užteks natūralaus iš saulės.
Atsakyti

Labas rytas ,
Nezinau kas ten man vakar buvo per silpnumas neispasakytas , bet vakare apie 5 jau atgijau. Pageriau Vytauto , pamazinau vakarienei baltymu ir lyg geriau.
Vis dar neprabundu zvali, bet nuotaika gera wink.gif

Del vitaminu, mineralu - kiek skaitau senas temas , tai matau , kad tas zarnyno pralaidumas gali buti kaltas , kad is maisto nepasisavina reikiamu medziagu. Reikia sociaisiais riebalais pasilopyti lasteliu membranas ( plonojo zarnyno, kur ir vyksta pasisavinimas).
Kai laukiausi mano gydytoja pasiule bent karta i savaite pagerti dz. abrikosu antpilo . Karstu vandeniu uzpili nuplautus dz abrikosus ir po kokiu 4 val. Geri ta vandeni. Gydytoja sake , kad tame skystyje yra daugiau mineralu kalio, magnio , nei tuose vaisiuose, kurie geriau tegu lieka nesuvalgyti del didelio cukraus kiekio juose.
Tai man siule del meslungio ir pastiprinti sirdziai.

Arteja dukros 1Komunijos svente , bus sveciu , koki deserta pagaminti vietoj tradiciniu tortu ??? Gal ka patarsite ? Kuom vaisinate svecius ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 20, 06:30)
Labas rytas ,
Nezinau kas ten man vakar buvo per silpnumas neispasakytas , bet vakare apie 5 jau atgijau. Pageriau Vytauto , pamazinau vakarienei baltymu ir lyg geriau.

Del vitaminu, mineralu - kiek skaitau senas temas , tai matau , kad tas zarnyno pralaidumas gali buti kaltas , kad is maisto nepasisavina reikiamu medziagu. Reikia sociaisiais riebalais pasilopyti lasteliu membranas ( plonojo zarnyno, kur ir vyksta pasisavinimas).
Kai laukiausi mano gydytoja pasiule bent karta i savaite pagerti dz. abrikosu antpilo . Karstu vandeniu uzpili nuplautus dz abrikosus ir po kokiu 4 val. Geri ta vandeni. Gydytoja sake , kad tame skystyje yra daugiau mineralu kalio, magnio , nei tuose vaisiuose, kurie geriau tegu lieka nesuvalgyti del didelio cukraus kiekio juose.

Arteja dukros 1Komunijos svente , bus sveciu , koki deserta pagaminti vietoj tradiciniu tortu ??? Gal ka patarsite ? Kuom vaisinate svecius ?

Gal trūksta druskos rūgšties, nevirškina gerai baltymo? O dėl abrikosų, tai cukrus irgi vandeny tirpsta, ir kaži, ką daro sieros dioksidas, kuriuo džiovina pramoninius vaisius.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 20, 07:30)
Labas rytas ,

Zarnynas ima lopytis jau vien nuo to, kad nevalgai grudu produktu, kurie ji praskyleja. Dar riebaliukus gerus valgai, viskas bus gerai. Jei skaitai senas temas, tai greitai viska issiaiskinsi:)
As svecius vaisinu tradiciniais saldumynais, nes jie juos valgo ir nesuprastu, jei ju ant stalo nebutu. Man tai kas, lai valgo.
O dziovnti abrikosai juk mirkyti cukruje, neisku kaip dziovinti, tfu.
paleo desertu yra kruvos, jei nenori sveciu maitinti tradiciniais tortais:)
http://keistaipapras...s-juodukas.html
http://vorastinkle.b...is-pyragas.html
http://paleomg.com/tag/coconut-flour/
http://swisspaleo.ch...e-coconut-bars/
Atsakyti
o as susirgau.. nuo sekmadienio negerai jauciausi. bet snd jau visai blogai, nakti nemiegojau, visa slapia, tai karsta tai salta, nors ryte temperatura buvo lygiai 36.. unsure.gif
ziauriai skaudejo galva, nusileido viskas zemyn, draske gerkle, kosulys bando lyst.. nosis visa uzgulus, neprakviepuoju. ausis skauda sad.gif
ziuriu kad neiseina man pasveikit mano priemonem, tai nuveze snd mane pas gyd. gavau savaitei biuleteni ir aisku israse antibiotiku... nesivargino issiaiskinti kas man, pasake kad virusiukas ir tik paklause ar seniai geriau antibus? pasakiau kad labai seniai. tai sako - gerai, pagerk savaite, viska uzmus..mhm, tikrai kad viska unsure.gif unsure.gif
nespejau as namo grizt ir nieko dar isgert, kaip pradejo pykinti... doh.gif unsure.gif net nenoriu pradet ju.. bet ziuriu kad kitaip niekaip sad.gif
Atsakyti
Bet antibiotikai virusu neveikia.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 05 20, 12:22)
Bet antibiotikai virusu neveikia.

smile.gif zinau
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 20, 06:30)

jei valgai varske ir uogas - http://keksointerjer...-keksiukai.html

arba - sausainius
http://www.thankyour...colate-cookies/
as dariausi tokias i kelione. naudojau migdolus sumaltus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 20 gegužės 2015 - 12:31
Labuka 4u.gif Jaicy vaje vargsiuke 4u.gif MB buvo vidines ausies virusinis uzdegimas, ti jokiu vaistu nedave, sake daug vandens, multivitaminai ir poilsis. Kazin kodel tau tu antibu prirase, sveik.

Mergaites, susimaklinot jus su tais mineralais vitaminais, as rasiau, kad ESANT KETOZEJE BUTINA naudoti kai kuriuos papildus. O jus gi nei viena nesat isskyrus mamamamamama. As ir pati ilgai nieko nenaudojau, bet turejau problemu su plauku slinkimu, nuovargiu, tai paieskojusi radau info ka naudoti ir kaip, ypac kai mano nusedimas buvo didelis ir feritinas tik 4. Siaip manau reiktu tikrai tyrima pasidaryti ko truksta ir tik tada naudoti, bet cia tik mano nuomone. Ir dar, tai ka israse gydytoja ,amn aplamai netiko, todel ieskojau pati, kol gavau teigiama rezultata.

P.S. negaliu atsidziaugti savo nauju pagalbininku, gryztu namo svarumelis nei dulkeles nepalikta, dirba saziningai kasdien ir nebamba, o sunys jau zino, kai siurblys pradeda vaikscioti, jie eina visi ant savo sofos ir stebi smile.gif

Matyt suvaikejau, kad tokie niekai kelia pasitenkinima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2015 05 20, 13:35)
P.S. negaliu atsidziaugti savo nauju pagalbininku, gryztu namo svarumelis nei dulkeles nepalikta, dirba saziningai kasdien ir nebamba, o sunys jau zino, kai siurblys pradeda vaikscioti, jie eina visi ant savo sofos ir stebi smile.gif

Matyt suvaikejau, kad tokie niekai kelia pasitenkinima lotuliukas.gif

Dziugu , o kaip kitaip ?
as ir visada dziaugiuosi naujais pirkiniais , o cia dar toks pagalbininkas , kuriuo dziaugsies beveik kasdien.

Jaicy , Nidulia aciu uz receptura

Sveikatos ! Kartais padeda antibiotikai lasai i ausi , vis maziau i zarnyna patenka, sunui taip gydem otita. Tie lasai istikruju yra skirti akims.

Nidulia, skaitau senas temas , ten ju galybe , dabar persiritau i sesta tema .

Noreciau pasigaminti naminio majonezo, nes ziuriu mes jo nemazai sunaudojam. Koki alieju patartumete deti. Nuo gryno alyvuogiu gali buti nemalonus skonis. Skaiciau, kad kazkoki light dedate , kas tai tokio? Kaip tik turiu putpeliu
kiausiniu.

3 diena nekrenta svoris ;( nevalgau vaisiu

Gal dar mazint porcijas ar isvis pabadaut?
Viskas po to ,kai aplinkiniams paskalambijau " kaip man cia gerai su Paleo , kiek cia daug energijos, kaip graziai svoris po biskuti krenta" mama , brolio seima , anyta -visi jau irgi kazka bando , skaitineja. O man krize. Na bet laikausi , prie bandeliu tikrai negrisiu , bet labai jau pasnikauti irgi nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 20 gegužės 2015 - 13:07
jolitamaria, as majonezui naudojus Borges Extra light alyvuogiu al https://www.google.l...a...52F;540;360
Atsakyti
Kiek putpeliu kiausiniu tryniu reikia sunaudot norint pasidaryt normalu kieki majonezo?
Atsakyti