Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

QUOTE(jautiena @ 2015 05 27, 18:48)

taip, is pradziu plaukai piestu stojosi, kai jis prisigrusdavo i burna gabalu ir pradedavo ziaukciot. as stengiausi uzsiimt kita veikla virtuvej, vietoj to, kad sedet ir i ji ziuret, nes buciau neistverus neistraukinet maisto jam is burnos. svarbiausia, kai vaikas sedi staciai ar net kiek palinkes i prieki.

Kiekvienas vaikas skirtingas. Mano niekada pilnos burnos neprigrusdavo. Tiesiog nuo obuolio atkandusi gabaliuka, obuoli numeta, tada is burnos su ranka issitraukia ta maza gabaliuka ir graziai ji valgo biggrin.gif Man belieka tik obuoli nuo grindu rankiot, plaut ir atiduot numetimui po eilinio kasnio.
Atsakyti
QUOTE(Adelina40 @ 2015 05 27, 18:31)
Tai va būtent, kad įdomiai su tuo aliejumi. Stovi ne maisto skyriuje šis akcijinis ir rašo ant etiketės, kad skirtas kosmetikai. Aš pabijojau pirkti, pamaniau, kad bus su priedais. Taigi teko pirkti be akcijos.

Jeigu kalbate apie Amritą kokosų aliejų - tiesiog tiekėjas privalo tą patį aliejų išpilstyti į skirtingomis etiketėmis ženklinamas pakuotes jei nori vieną parduoti kosmetikos, kitą - maisto skyriuje. Pats aliejus toks pat ir jokių priedų nėra.smile.gif
Atsakyti
Jautiena, ačiū!
Bandysiu kad su skūra ir bananų ir avokadų duoti. Dabar sutrintų duodu su šaukštu kad pati laikytų ir valgytų. Galvoju vis šis tas. Veidas buvo žalias! Bet įdomu stebėti procesą. Kiekvieną šaukštą maisto vis kitaip išgyvena. Tai svakodama, tau ūbaudama. biggrin.gif
Atsakyti
butinai pabandyk. as kitaip net neissivaizduoju primaitinimo biggrin.gif labai faina ziuret, kai padedi ka naujo jam ant padekliuko, o jis tik palietes, kai suraito israiskele, lygtais pas$%^us ten buciau biggrin.gif bet paskui pirstukais pajudina, paminko, paskui rankutej pakiloja, paskui paragauna, na ir galop meta per puse virtuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2015 05 27, 14:02)
4u.gif

Ir aš pirkau tą aliejų, ir jis man tokio pat skonio, kokį pirkau iš ekopirk.lt , kaip ir neblogas rodos. Hm, gal aš skanaus nevalgius g.gif
Matau, Jolitamaria, kad svoris jum pajudėjo dar -1 kg. Man svoris stovi. Kaip džiaugiausi kai per savaite 5 nuvažiavo. O dabar nieko. Kaip man jį išjudint? Nors po 1 kg į savaitę  ax.gif
Aišku, nesuprantu kodėl , sustojo viduriai. Oi , sunkiai man

Sveika, taip truputi pajudejo man svoris wink.gif
Man per savaite 1 kg nenukrenta , nukrenta apie 0,5 kg , cia vidutiniskai . Kartais 300 gr kartais 700 gr, priklauso kiek nuklydimu( baliu) buvo .
Kasdien rasausi ka suvalgiau ir mazdaug kaip jauciuosi, svori irgi pafiksuoju. Taip pat wc reikalus. Pastebejau ,kad man geriausiai krenta , kai diena pries valgau svieziu kopustu troskini . Verdu kauliuku sultini , mesa isimimu,paskui vel idedu , kad nenepervirti baltymo. Ant galo pridedu darzoviu - morka , daug kopusteliu ir paverdu tik apie 10 min . Su trupuciu grietines labai skanu .

Nors dabar perskaiciau (senose temose) ,kad man sultinio nereiktu ,jei noriu mesti svori. Bet man reik kalogeni ,kad nagai nebeluzinetu.
Kaip butu gerai jei ta info butu kazkaip labaiu susiteminta , skaitau antra savaite kasdien senas temas , teik daug laiko suryja . O vistiek tik kazkiek grabaliuojuosi tose tiesose . Labai daug ten siaip linksmu paplepejimu ir tarp ju randi koki perliuka del mitybos . Ir paskui galvoji ar cia man tinka ar cia tik prie tam tikru negalavimu, oi

Del wc - man irgi buna problemu . Man tai tikrai del to ,kad mazai valgau zaliu darzoviu, turiu kaskart prisiversti jas valgyti. Tokios kaip agurkas , pomidoras man nepadeda, turi buti kopustines, zalios ir gan daug .
Atsakyti
Tikiu, kad nemazai laiko sugaisti skaitydama senas temas, bet kiek daug info jose, tai tikrai naudinga:) Nesiparink del svorio, nes maitinantis paleo jis vistiek krenta. Vienom greiciau, kitom leciau, bet krenta. Be to, tavo liniuoteje matau, kad tau tik 1 kg tereikia numesti.
Jei kazkam reikia nemazai numesti svorio, tai isimat is mitybos dar ir visus vaisius ir svoris kaip pasiutes krenta.
As dabar galvoju, jei valgant daug riebalo krenta svoris, kas bus jo sumazinus? As dabar nevalgau vaisiu, bet valgau daug grietineles ir grietines, tai kaip ir neturetu Kristi svoris, o jis vis tiek pakrito.
Bet uztat rankos nebe degtukai/siaudeliai. 7 menesiai sporto su svoriais dave savo, dabar rankeles tokios pasportavusios, igavusios forma:) Ir slaunys ne degtukai, o igavusios forma, su raumenuku paformuotu. Net paciai juokas sueme, sena tarka formas dailina su svoriais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 28, 11:37)
Tikiu, kad nemazai laiko sugaisti skaitydama senas temas, bet kiek daug info jose, tai tikrai naudinga:) Nesiparink del svorio, nes maitinantis paleo jis vistiek krenta. Vienom greiciau, kitom leciau, bet krenta. Be to, tavo liniuoteje matau, kad tau tik 1 kg tereikia numesti.
Jei kazkam reikia nemazai numesti svorio, tai isimat is mitybos dar ir visus vaisius ir svoris kaip pasiutes krenta.
As dabar galvoju, jei valgant daug riebalo krenta svoris, kas bus jo sumazinus? As dabar nevalgau vaisiu, bet valgau daug grietineles ir grietines, tai kaip ir neturetu Kristi svoris, o jis vis tiek pakrito.
Bet uztat rankos nebe degtukai/siaudeliai. 7 menesiai sporto su svoriais dave savo, dabar rankeles tokios pasportavusios, igavusios forma:) Ir slaunys ne degtukai, o igavusios forma, su raumenuku paformuotu. Net paciai juokas sueme, sena tarka formas dailina su svoriais  biggrin.gif

Aš vaisių visai nevalgau. Gal permažai riebalo? Suvalgau 1-2 šakštelius kokoso al. kiekvieno valgymo metu. Valgau arba 2, arba 3 kart į dieną iš viso.
O pieno produktus - pvz grietinę , varškės sūrį - turbūt dar negaliu valgyt? Nes dar nepraėjo 30 dienų. Nes kaip ir whole 30 laikausi. Bet jaučiu reikės pratęst iki whole 45 g.gif Nors labai noriu varškės ir grietinės.
Pilnas šltnamis salotų ,- taip skanu jas su grietine valgyt, bet nevalgau, laikausi ax.gif
Atsakyti
As 50 dienu nevalgiau pienisku ir nenumiriau:) Ziurek pagal save. O tu is riebalu tik to kokoso ir uzkandi? O mesa bent riebi? Lasinukai, alyvuogiu aliejus, avokadas? O kokie tavo tikslai? Svorio numesti ar del sveikatos?
Pas mane 3 kg plaukioja. Bile daugiau nekristu, o tie 3 kg tegul sau plaukioja, nemaiso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 gegužės 2015 - 13:40
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 28, 14:39)
As 50 dienu nevalgiau pienisku ir nenumiriau:) Ziurek pagal save. O tu is riebalu tik to kokoso ir uzkandi? O mesa bent riebi? Lasinukai, alyvuogiu aliejus, avokadas? O kokie tavo tikslai? Svorio numesti ar del sveikatos?
Pas mane 3 kg plaukioja. Bile daugiau nekristu, o tie 3 kg tegul sau plaukioja, nemaiso.

tai aišku, kad nenumirsiu be pieniškų. Iš riebalų valgau sūdytų lašinių , kokios virtos šoninės , avokadai kasdien.
Mano tikslai - aišku numesti svorį, bent iki kokių 65 kg (iki 62 geriau būtų), nes dabar sveriu 80. Nėštumo metu kaip priaugau svorio , taip po gimdymo 10 metų svoris ne tik kad nenukrito, bet tik augo. Aišku, svarbu ir sveikata, bet augantis svoris manau ir lemia prastėjančia sveikatą. Energijos nėra, dažni būdavo galvos skausmai. Sakau būdavo , nes dabar kažkaip neatsimenu kada galvą skaudėjo g.gif . Vargina visokios kylančios žaizdelės burnos gleivinėj , oda negraži - spuogeliai. Vargina laabai gausios mms, kažkoks susilaikymas skysčių , kojų, rankų tinimas.

gerai skamba šitas : "bile daugiau kg nekristų" biggrin.gif , o man tai - bile pradėtų vėl kristi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 28, 11:37)

Taip smagu skaitineti ta foruma, po truputi su visom susipazistu, net noretusi gyvai pamatyti smile.gif

Man svorio reik daugiau numesti apie 12 , bet tai man per didelis skaicius smile.gif todel suskaidziau ir siekiu savo tikslu po truputi, tada ne taip jau baisiai atrodo . Cia as ta liniuote grynai del saves uzsikabinau, na kaip medali. Uzbaigsiu siuos 5 kg , tada paimsiu kitus 5 kg

Beja man pilvas nemaze , nors svoris po biski mazeja. Prisiskaiciau apie NIdulia kaip ji bites liemeniu ir padidejusiais papais vilioja bendradarbius. Hm ... Kodel man dar tas pilvas pupso ?

Vakar sveciavimes , pasirodo uzkreten dar viena seima Paleo wink.gif vyrukui svoris krenta( sumazejo akivaizdziai pilvas per savaite) , energija gaminasi , vietoj nenusedi , zmona , net skundesi,kad ramesnis galetu buti wink.gif
O jis pats dziaugesi ,kad nuotaika nuo pat ryto gera , pakili , nors laukia pliaupia lietus .
Prisipirko kalnus mesos , valgo , megaujasi ir net druska nebesibarsto , o anksciau , net neparegaves pildavo druska , pipirus.

Kol kas pas juos biblija - ISFtF , ten parasyta vaisius galima , tai jie ir valgo juos, patariau pamazinti arba atsisakyti.

Mano mama irgi pradejo, nezinau ar 100 proc. laikosi , bet stengiais but Paleo veziose.Aukstas spaudimas kaip uzkilo 4 dienas laikosi , tai issigandom visi.

Labai tikiuosi ,kad mityba. Pades kazkiek geriau jaustis.

Atsakyti
O kas tas ISFtF?? Man įdomu, nes aš pati valgau vaisius, o iš paleo "skolinuosi" idėjas apie tai, kokius riebalus ir kiek jų valgyti, baltymus, kokosus, avokadus, ghi, jokio cukraus ir baltų miltų, iš pieno tik varškė, grietinė, baltas sūris. Ir ką-net su pieno produktais, beglitimėm kruopom kartais, visais vaisiais kiek tik noriu-mano savijauta nuostabi! Negaliu patikėti, kad dingo visi silpnumai, kurie man buvo net nežinau nuo ko, ar nuo geležies trūkumo ar nuo skydliaukės (taip maniau). Nieko to nebeliko, labai energinga jaučiuosi, super bigsmile.gif Pvz. šiąnakt gana mažai miegojau-baliukas darbe, šiek tiek vyno, daug šokių ir karaoke, valgiau mėsą, baklažanus ir vaisius su šiek tiek vyno. Anksčiau po tokio trumpo miego (ir prieš tai naktys buvo nepailsėtos) vidury dienos ir šiaip visą dieną jausdavausi kaip apkvaitusi, mirinėdavau nuo miego noro ir energijos trūkumo. O dabar ką-jaučiu, kad mažiau miegojau, bet nėra tos apkvaitusios būsenos, esu energinga:) Tai nors ir bandau įsivaizduoti kaip dar galima geriau jaustis, jei visai paleo, bet man atrodo, kad toks kaip mano būdas maitintis man labai tinka ir jau nebenoriu grįžti atgal...tik va laukia kelionė tolima, tai pažiūrėsim kaip ten bus..

Kol kas pas juos biblija - ISFtF , ten parasyta vaisius galima , tai jie ir valgo juos, patariau pamazinti arba atsisakyti.

Mano mama irgi pradejo, nezinau ar 100 proc. laikosi , bet stengiais but Paleo veziose.Aukstas spaudimas kaip uzkilo 4 dienas laikosi , tai issigandom visi.

Labai tikiuosi ,kad mityba. Pades kazkiek geriau jaustis.
[/quote]
Atsakyti
Pasidariau namini majoneza. O siaube, koks rūgštus gavosi! blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 05 28, 17:18)
O kas tas ISFtF??

ir man įdomu, kas tai g.gif ?
Atsakyti