QUOTE(Aurea @ 2015 05 28, 16:06)
tai aišku, kad nenumirsiu be pieniškų. Iš riebalų valgau sūdytų lašinių , kokios virtos šoninės , avokadai kasdien.
Mano tikslai - aišku numesti svorį, bent iki kokių 65 kg (iki 62 geriau būtų), nes dabar sveriu 80. Nėštumo metu kaip priaugau svorio , taip po gimdymo 10 metų svoris ne tik kad nenukrito, bet tik augo. Aišku, svarbu ir sveikata, bet augantis svoris manau ir lemia prastėjančia sveikatą. Energijos nėra, dažni būdavo galvos skausmai. Sakau būdavo , nes dabar kažkaip neatsimenu kada galvą skaudėjo

. Vargina visokios kylančios žaizdelės burnos gleivinėj , oda negraži - spuogeliai. Vargina laabai gausios mms, kažkoks susilaikymas skysčių , kojų, rankų tinimas.
gerai skamba šitas : "bile daugiau kg nekristų"

, o man tai - bile pradėtų vėl kristi

.
Tai gerai viskas pas tave su riebalu valgymu:) Nukris tas tavo svoris, pamatysi. Pasikalbesim po pusmecio, tai tik, kad neverktum kaip as, kad per daug nukrito
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 28, 17:07)
Taip smagu skaitineti ta foruma, po truputi su visom susipazistu, net noretusi gyvai pamatyti
Man svorio reik daugiau numesti apie 12 , bet tai man per didelis skaicius
Panos po 30 kg numete be vargo, o tu cia su kazkokias juokingais 12 pergyveni:)
QUOTE(Aurea @ 2015 05 28, 18:13)
Aaa, šitą žinom. "Viskas prasideda nuo maisto" - tai dabar kaip biblija namuose. Jau perskaityta, bet vis pribegu dar paskaityti , pasitikrinti
Dar perskaityk tylieji smegenu zudikai ir kvieciu pilvas, pilnam komplektui

Man ne viskas patiko ISWF
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 28, 17:07)
Prisiskaiciau apie NIdulia kaip ji bites liemeniu ir padidejusiais papais vilioja bendradarbius. Hm ... Kodel man dar tas pilvas pupso ?
Nu nenorek visko taip greitai. Pas mane nebuvo nei antsvorio, nei pilvas didelis pupsojo. Turek sazines cia taip greitai visko noreti

Liemuo mano dar labiau subitejo, ale papais labai jau pasimaivyti negaliu. Ai nu, liemeneliu geruliu turiu, tai galiu pasimaivyti

Sakiau, kad paskaiciusi senas temas, busi kaip sava tarp musu, nes viska zinosi:)