QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 08:27)
Tikiuosi, kad galiu likti temeleje, nors ir nesu visai Paleo
Tai zinoma, kad buk cia kiek tau patinka:)
QUOTE(Adelina40 @ 2015 05 31, 14:14)
Noriu paklausti ką dar kepimui rekomenduotumėte be kokoso aliejaus?
As kepu ant ghi sviesto. Pati tingiu gaminti ji, tai perku maximoje lenkiska, tokiame geltoname plastiko kibirelyje. Na ir tinka taukai visokie. Kiauliu, zasu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 14:45)
Tai abi ir svieciames
Man kuo maziau prie virykles, tuo gyvenimas sviesesnis

Tas saldumynu poreikis dar gana suvaldomas, stebiu, ar nebus kokio tai sprogimo, kad nebesusivaldau, bet jau sesta diena... ir nieko

Graikiskais riesutais uzkandu ir praeina saldumyno poreikis tam kartui

Kad nepadauginciau, nevalgau kasdien ju. Ypac su suriu nemaisau.
Stebiu save... nuo Paleo mane skiria tiktai kruopos, atrodo.
O tu grynai Paleo?
Graikiski riesutai - ne pats geriausias pasirinkimas, nes juose dominuoja polinesotieji riebalai, kurie skatina uzdegimus. Tinkis kokoso, mogdolu, anakardziu, zemes tiesutus. As kartais suvalgau bertoletijos riesutu.
ISWF - viskas prasideda nuo maisto.
As tiru PDF "kvieciu pilvas" Perskaityk, nebloga knyga. Dabar nusipirkau dar "Tylieji smegenu zudikai". Va perskaitytum ir ja, tai tiksliai nebenoretum daugiau cukraus:)