QUOTE(ivetacom @ 2015 05 29, 17:53)
Monteverte nusiramink ir parasyk, jei turi ka parasyti, koks tavo tikslas, ko tu nori, ar tik siaip nuotaika bloga? ( tik nerasyk, kad tavo misija visus atvesti I doros kelia ir kad mesaedziu neliktu visiskai)
Tarp kit ko musu temoje irgi ira laimejusiu pries vezi su sia mityba.
Tarp kit ko musu temoje irgi ira laimejusiu pries vezi su sia mityba.
Aš čia neturėjau jokių tikslų, tai jūsų šutvės kelios moteros turėjo labai negražių tikslų linksniuoti visaip baisiai veganus, dar priedo maišyti juos su žaliavalgiais ir pan. Kažkam teko įvesti tvarką ir aptildyt

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 29, 20:55)
Monteverte, o ko tu cia apskritai plaikstaisi ir rekauji sioje temoje? Tave kas nors uzkabino ar kviete cia moralus mums skaityti? Nevalgai mesos tai ir nevalgyk, bet mums tu cia neaiskink, kad paleo yra atgyvena, o jau tavoji zoliavalgyste - sveikos mitybos virsune.
Skristum tu, ragana, I savo prerijas
Skristum tu, ragana, I savo prerijas

Apiwe ką ir kalbu. Šita moterytė net nepastebi, kai kas nors įsijaučia iš mėsėdžių, o jau kai veganas ateina, tai gatava suėsti

QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 31, 21:08)
Net nupurte beskaitant
Man grietineles kavoje per akis, as jau is kvapo galiu pasakyti ar kava saldinta

Man grietineles kavoje per akis, as jau is kvapo galiu pasakyti ar kava saldinta

va va:)
Monteverte, kas tau darosi, ko tu cia spjaudaisi ugnimi musu temoje? Ir as pazistu kelis vegetarus, ajurvedinio maisto propoguotojus - nu ne koks vaizdelis. Tai ka man dabar daryti? Tyleti? Tikiu, kad yra ir gerai atrodanciu vegetaru, bet kalbu tik apie tuos, kuriuos asmeniskai pazistu. Gal tu ir labia grazi, bet baisiai pikta

QUOTE(Monteverte @ 2015 05 31, 20:19)
Aš čia neturėjau jokių tikslų, tai jūsų šutvės kelios moteros turėjo labai negražių tikslų linksniuoti visaip baisiai veganus, dar priedo maišyti juos su žaliavalgiais ir pan. Kažkam teko įvesti tvarką ir aptildyt
Jei niekas nenusišnekės čia nesąmonių, tai niekas ir neargumentuos 

Ziu nauja "moderatore" atsirado. Vyniokis tu is cia ir kuo toliau. Advokate visu gyvuneliu draugu. Ot idomios tokios bobos, rado ir gyvenimo prasme ir pasaukima.
Gero kelio!
Gundausi as whole 30 pabandyti, bet labai neramina, ar nesumazes raumenys del angliu trukumo?
Pirmoj temukej labai daug vartojanciu graikinius riesutus yra. O sviestas karves gerai?
Pirmoj temukej labai daug vartojanciu graikinius riesutus yra. O sviestas karves gerai?
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 31, 11:55)
O kiek laiko iskabodavo ant vieno (.)? As po 20 min ant kiekvieno laikau, ilgiau neiskenciu, nera man zindymas maloni procedura 

Maloni ji man nuo kokio 4 mėn tik pasidarė.

Artėja pilnatis, dėl to ir nerimsta.
Smagu, kad jungiasi nauji žmonės.
Va rytoj pirmadienis, pirma mėnesio diena, puikus laikas pradėti Whole30.
Man gal reikėtų kokia liniuotę prikabinti prie savo parašo, gal pagaliau pajudėtų kg. Vien skaityti forumo ir knygų neužtenka, vis paslystu. Aplinka kalta
Man gal reikėtų kokia liniuotę prikabinti prie savo parašo, gal pagaliau pajudėtų kg. Vien skaityti forumo ir knygų neužtenka, vis paslystu. Aplinka kalta

QUOTE(aFREAKa @ 2015 05 31, 21:57)
Artėja pilnatis, dėl to ir nerimsta.

QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 21:59)
Nusiramink, pakaks kalorijų. Tu dėl svorio bijai? Jei dar nesi tikra, ar tau reikia, paskaitinėk dar. Yra aprašyta plačiai kas ir kaip, ir kodėl....Jei jau pasiryžai, sėkmės.
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 31, 20:33)
va va:)
Monteverte, kas tau darosi, ko tu cia spjaudaisi ugnimi musu temoje? Ir as pazistu kelis vegetarus, ajurvedinio maisto propoguotojus - nu ne koks vaizdelis. Tai ka man dabar daryti? Tyleti? Tikiu, kad yra ir gerai atrodanciu vegetaru, bet kalbu tik apie tuos, kuriuos asmeniskai pazistu. Gal tu ir labia grazi, bet baisiai pikta

Asmeniskai as pazystu "uz gyvunu teises", arba vakar vyras sako, kas ce - zaliavalgiai?

QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 21:52)
Gundausi as whole 30 pabandyti, bet labai neramina, ar nesumazes raumenys del angliu trukumo?
Raumenys ne nuo angliu auga

QUOTE(tytuka @ 2015 05 31, 20:59)
Kam jums tas kalorijas skaiciuot? O jei per daug ju bus, o valgyt dar noresit? Zadat marinti save badu? Zmogus nera pagal kazkokius vadovelius padaras, jis sutvarkytas valgyt kol pasisotins, kai valgo normalu maista, o ne cukru ir grudus, kurie priklausomybe sukelia.