Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 18:46)
O jei rimtai,tai kol kas nenoriu.Gal kada,kai finansai prispaus.Ai,aš kaip visada savo išdidumą rodau ne ten kur reikia,o juokingiausia,kad pati tai suprantu doh.gif bet perlipt per save negaliu schmoll.gif

Nu mink tu savo isdiduma po padu. O kai finansai prispaus, tai tuo labiau negalesi paduot, nes neturesi uz ka advokatui moket mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 18:49)
Nu mink tu savo isdiduma po padu. O kai finansai prispaus, tai tuo labiau negalesi paduot, nes neturesi uz ka advokatui moket mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Oi gerai tu čia suskėlei lotuliukas.gif O blogiausia,kad tu teisi doh.gif Na,žiūrėsiu kaip man čia seksis šiais metais ant kojų atsistot,o tada jau spręsiu šitą klausimuką,nes kol kas dar nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 18:46)
O jei rimtai,tai kol kas nenoriu.Gal kada,kai finansai prispaus.Ai,aš kaip visada savo išdidumą rodau ne ten kur reikia,o juokingiausia,kad pati tai suprantu doh.gif bet perlipt per save negaliu schmoll.gif

Na, gerai, gali kol kas dar rodyti ta isdiduma mirksiukas.gif , tik nepamirsk tuo paciu metu kaupti irodymus, kad tetukas nesirupina mazyliu. Maza kada ju prireiks.

Tiesa, domuks, vis noriu taves paklausti, ar tavo bicuko vardas Domas, ar cia tik sutrumpintas variantas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikke: 07 rugpjūčio 2006 - 18:07
QUOTE(mikke @ 2006 08 07, 19:06)
1.tik nepamirsk tuo paciu metu kaupti irodymus, kad tetukas nesirupina mazyliu. Maza kada ju prireiks.

2.Tiesa, domuks, vis noriu taves paklausti, ar tavo bicuko vardas Domas, ar cia tik sutrumpintas variantas??

1.O kaip juos reikia kaupti mastau.gif
2.Pilnas Domantas,bet į šį vardą jis net nereaguoja,nes nieks jo taip nevadina.Gailiuosi,kad neužrašiau Domas (tuo metu nedašuto mastau.gif ),dabar skamba kaip Daumantų majonezas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 19:13)
2.Pilnas Domantas,bet į šį vardą jis net nereaguoja,nes nieks jo taip nevadina.Gailiuosi,kad neužrašiau Domas (tuo metu nedašuto  mastau.gif ),dabar skamba kaip Daumantų majonezas doh.gif

1.Cekius rink. Kur ka perki ir kiek isleidi vaikui pinigeliu.
2.O maniskis irgi norejo uzdetitoki varda, bet as labai priesinaus, nes turejom toki kaimyna lepsi, tai man kazkaip tuo metu jis vis asocijavosi doh.gif kazkaip bijojau, kad ir maniskis toks bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 19:13)
2.Pilnas Domantas,bet į šį vardą jis net nereaguoja,nes nieks jo taip nevadina.Gailiuosi,kad neužrašiau Domas (tuo metu nedašuto  mastau.gif ),dabar skamba kaip Daumantų majonezas doh.gif

nu grazus man vardas. man patinka berniuku tokio tipo vardai mirksiukas.gif

o del isdidumo tai manau viena diena tiesiog pati pribresi tam.beje, norejau vis pakalaust, na, jie nenori, tai nesakyk, bet kaip supratau, tai tave tevai islaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 07, 19:35)
beje, norejau vis pakalaust, na, jie nenori, tai nesakyk, bet kaip supratau, tai tave tevai islaiko?  g.gif

Aha domuks na ir is kur tos tavo pajamos nono.gif duok greitai ataskaita
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 19:40)
Aha domuks na ir is kur tos tavo pajamos nono.gif  duok greitai ataskaita

vel sakys, kad bandom jos pyrago atsikast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 07, 19:41)
vel sakys, kad bandom jos pyrago atsikast lotuliukas.gif

Oi, as net nepagalvojau doh.gif
Na nieko juk mums viskas idomu... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 19:52)
Oi, as net nepagalvojau  doh.gif
Na nieko juk mums viskas idomu... hihihi.gif

idomu tai idomu ali kai isgasdinam klausimais, tai ir dingsta paskiau tyriamasis asmuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 07, 19:57)
idomu tai idomu ali kai isgasdinam klausimais, tai ir dingsta paskiau tyriamasis asmuo biggrin.gif

Nu mes su tavim amziais perliankiam lazda lotuliukas.gif jau tas cikavumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 19:59)
Nu mes su tavim amziais perliankiam lazda lotuliukas.gif jau tas cikavumas doh.gif

nu matai,as tai jau i senmergiu rizikos grupe galiu isirasyt, ir jos gali but cekavos, a vat tu g.gif ir is kur tas cekavumas pas tavi g.gif

oj, gerai cia - cekaviju is kur pas tave cekavumas lotuliukas.gif
kuku jau man visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti