Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 13:56)
Tikėkis  hihihi.gif
Aš nuo gimimo jaučiau,kad bus geras velniūkštis,nors iki 4 mėn. buvo ne vaikas,o angelas :DTiesiog jis buvo prie tų hyperaktyvių vaikų,negalėdavo nusėsėt vienoj vietoj,dėl to ir prisigalvodavo visokių velnių. Na,dabar jau lengviau,lyg ir geresnis pasidarė,matyt su amžium ir proto įgavo,dabar jau eina su juo dažniau susitart,gal vėliau iš vis bus visai nieko vaikis g.gif Tarp kitko daug kas negali ant jo pikt,nes visas išdaigas daro su šypsena ir moka labai gražiai atsiprašyt  biggrin.gif
Na va,biškį pavariau ant savo mažiaus,biškį ir pagyriau ax.gif

sazine prabilo, tai nusprendei pagirt truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 04, 14:04)
sazine prabilo, tai nusprendei pagirt truputi mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mano vaikas gera, bet tikrai nėra memė. ji pakankamai aktyvi, tik tas aktyvumas man ir trukdo ir ne. kai buvom parke su Rudenėja ir Astulkinu, tai negalėjau net pabendrauti, nes nuolat reikėjo gaudyti mergičką. kai buvom kieme su Lotta, tai irgi nedavė pabendrauti. o vat kai buvo svečiuose Viga su vaikais arba Leliux su Lotta, tai manau visai padoriai ji elgėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 04, 14:11)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mano vaikas gera, bet tikrai nėra memė. ji pakankamai aktyvi, tik tas aktyvumas man ir trukdo ir ne. kai buvom parke su Rudenėja ir Astulkinu, tai negalėjau net pabendrauti, nes nuolat reikėjo gaudyti mergičką. kai buvom kieme su Lotta, tai irgi nedavė pabendrauti. o vat kai buvo svečiuose Viga su vaikais arba Leliux su Lotta, tai manau visai padoriai ji elgėsi  biggrin.gif

gera tavo kristulka mirksiukas.gif ir labai miela mergaite wub.gif man tai labai fainiai ji vaiksto kaip pingviniukas ax.gif vienu zo, caca lelia
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 04, 14:27)
gera tavo kristulka  mirksiukas.gif  ir labai miela mergaite wub.gif man tai labai fainiai ji vaiksto kaip pingviniukas ax.gif vienu zo, caca lelia

man rodos ji kaip pingvniukas vaikščiojo, ka jai į koją kažkoks vabzdys, gal širšė įgėlė, nes dabar jau normaliai varinėja ir koja ne tokia ištinus. nors tda ji lakstė, tai gal ir specialiai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 04, 13:27)
gera tavo kristulka  mirksiukas.gif  ir labai miela mergaite wub.gif man tai labai fainiai ji vaiksto kaip pingviniukas ax.gif vienu zo, caca lelia

O man jos plaukiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 08 05, 01:01)
O man jos plaukiukai wub.gif

tai ir plaukiukai thumbup.gif
na, nenudyvinkim mergickos tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 13:56)
Tikėkis  hihihi.gif
Aš nuo gimimo jaučiau,kad bus geras velniūkštis,nors iki 4 mėn. buvo ne vaikas,o angelas :DTiesiog jis buvo prie tų hyperaktyvių vaikų,negalėdavo nusėsėt vienoj vietoj,dėl to ir prisigalvodavo visokių velnių.

Nu mano tai irgi mazius velniu priedes doh.gif oi dar turesiu su juo vargelio blink.gif nes irgi jau pasedeti, tai kancia tongue.gif
Va dickis, tai jis ramesnis, auksas, na kartais primislyja ka nors. Bet jei padirba tai jau cia buna konkreciai doh.gif pvz. pas puske ijunge lygintuva, o jis stovejo ant grindu, liko grazi juoda deme, i tulika buvo sumetes drabuzius ir dar vandeni nuleido blink.gif tai vos neuzkimso rolleyes.gif tai tokie bajeriukai uz kuriuos atrodo uzmusciau tuo momentu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 06, 19:53)
Nu mano tai irgi mazius velniu priedes doh.gif oi dar turesiu su juo vargelio blink.gif nes irgi jau pasedeti, tai kancia tongue.gif
Va dickis, tai jis ramesnis, auksas, na kartais primislyja ka nors. Bet jei padirba tai jau cia buna konkreciai doh.gif pvz. pas puske ijunge lygintuva, o jis stovejo ant grindu, liko grazi juoda deme, i tulika buvo sumetes drabuzius ir dar vandeni nuleido blink.gif tai vos neuzkimso rolleyes.gif tai tokie bajeriukai uz kuriuos atrodo uzmusciau tuo momentu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai,kad konkretūs tavo vyresnėlio bajeriukai thumbup.gif
Man ir būna,kad tuo metu atrodo priplosiu doh.gif O ypač,kai vaikas sugeba per 20 min. sudaužyti butelius,išlieti aliejaus visą butelį ir ant viršaus užpilt 1kg miltų doh.gif Aš tuo metu prisėdau prie neto laišką parašyt,tai tą dieną nepavyko,nes po tokių bajeriukų negalėjau minčių sudėliot.
Bet tokie bajeriai labai gerai atitraukia nuo minčių apie savo ex thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 06, 20:06)

Jergau, domuks, negi tu dar apie savo ex kartais pasvajoji?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 06, 20:32)
Jergau, domuks, negi tu dar apie savo ex kartais pasvajoji?? unsure.gif

Ne,jau nebe.Aš čia rėžiau kaip išvadą ir kad man taip buvo,kol dar svajojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 06, 20:06)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as kai apie ji pagalvoju mastau.gif ir kad man dabar reiktu su juo gyvent, tai jau geriau user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 06, 20:42)
O as kai apie ji pagalvoju  mastau.gif ir kad man dabar reiktu su juo gyvent, tai jau geriau user posted image

Gerai,kad tau nereik su juo gyvent,ba nusišautum,tai ką mes be tavęs darytume friends.gif
Ai,man tai jei reiktų gyvent su savo ex dabar,tai aš jį tik išnaudočiau ir palikčiau,žo,atsirevanšuočiau wink.gif
Atsakyti