Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(Domuks @ 2006 08 06, 20:52)
Ai,man tai jei reiktų gyvent su savo ex dabar,tai aš jį tik išnaudočiau ir palikčiau,žo,atsirevanšuočiau wink.gif

Tai gal tavo noras dar beviltiskas - gal dar galima surasti budu kaip taviski bent truputi imti ir "paisnaudoti"?? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 06, 20:52)
1.Gerai,kad tau nereik su juo gyvent,ba nusišautum,tai ką mes be tavęs darytume friends.gif

2.Ai,man tai jei reiktų gyvent su savo ex dabar,tai aš jį tik išnaudočiau ir palikčiau,žo,atsirevanšuočiau wink.gif

1. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

2.O gal galima atsirevansuoti ir su juo negyvenant g.gif
Atsakyti
Matai, domuks, tu tik tark zodi ir mes su rena tuoj tau ne viena revanso plana pasiulysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 06, 21:10)
Matai, domuks, tu tik tark zodi ir mes su rena tuoj tau ne viena revanso plana pasiulysim mirksiukas.gif

Galesim daug paplanuoti, tik teliko svilptelt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 08 06, 20:59)
Tai gal tavo noras dar beviltiskas - gal dar galima surasti budu kaip taviski bent truputi imti ir "paisnaudoti"?? g.gif  mirksiukas.gif

Galesim daug paplanuoti, tik teliko svilptelt

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Būdas tik vienas-paduot alimentams,bet čia ne kerštas.Norėčiau ko nors skausmingesnio blink.gif ,bet zaraza toli yra,nieko kol kas neišeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 08:59)
Norėčiau ko nors skausmingesnio blink.gif ,bet zaraza toli yra,nieko kol kas neišeis schmoll.gif

irnesakyk.gif mums ant tokiu zarazu, rankos ilgos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 11:45)
irnesakyk.gif mums ant tokiu zarazu, rankos ilgos mirksiukas.gif

Tai kai tik suregziu kokį keršto planuką,tai duosiu jums žinią,kad man jį pasiektumėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Būdas tik vienas-paduot alimentams,bet čia ne kerštas.Norėčiau ko nors skausmingesnio blink.gif ,bet zaraza toli yra,nieko kol kas neišeis schmoll.gif

O kodel tu, domuks, nenori jo paduoti alimentams?? Koks skirtumas, kur gyvena. Jei tik oficialiai dirba jis tuose uzusieniuose, tai gal dar didesnius alimentus prisiteistum g.gif
Ar tu cia kitais kokiais sumetimai nenori jo "kibinti"??
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 07, 13:18)
Tai kai tik suregziu kokį keršto planuką,tai duosiu jums žinią,kad man jį pasiektumėt lotuliukas.gif

Susitarem lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir alimentai skausmingas dalykas tiems parazitams mirksiukas.gif
aisku, noretusi kazko skausmingesnio, suprantama. bet pradziai alimentams paduok. kodel to nepadari? g.gif o kad jis uzsieni, tai kakoj skirtum unsure.gif
Atsakyti
Domuks nu paduok tu ji alimentams, matai, kad liaudis reikalauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 07, 18:34)
Domuks nu paduok tu ji alimentams, matai, kad liaudis reikalauja mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Kai išsireikalausiu alimentus,tai dar procento pareikalausit,kad jau taip spaudžiat lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai kol kas nenoriu.Gal kada,kai finansai prispaus.Ai,aš kaip visada savo išdidumą rodau ne ten kur reikia,o juokingiausia,kad pati tai suprantu doh.gif bet perlipt per save negaliu schmoll.gif
Atsakyti