Įkraunama...
Įkraunama...

Varškės patiekalai

o as norejau paklausti kaip kepate varskes spurgas,kaip suzinoti,kada aliejus jau ikaites?nes as kaip kepiau(puode,nes fritiurines neturiu)imeciau spuga,ta tik sast ir ruda.o vidus tokis tik tik.bet gaunasi per rudos.tai kaip zinoti kada aliejus reikiamos temperaturos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 08, 22:06)
o as norejau paklausti kaip kepate varskes spurgas,kaip suzinoti,kada aliejus jau ikaites?nes as kaip kepiau(puode,nes fritiurines neturiu)imeciau spuga,ta tik sast ir ruda.o vidus tokis tik tik.bet gaunasi per rudos.tai kaip zinoti kada aliejus reikiamos temperaturos? doh.gif

Kai aliejus įkaista (aš įmetu žalios bulvės gabalėlį ir jis iškyla į viršų), reikia sumažinti ugnį iki minimalios. Pas jus buvo per aukšta temperatūra, dėl to išorė vos ne sudegė, o vidus liko ne visai iškepęs kaip supratau.Taip kad įkaitusį aliejų reikia laikyti ant mažiausios ugnies. Tada keps lėčiau, bet kokybiškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 09, 07:49)
Kai aliejus įkaista (aš įmetu žalios bulvės gabalėlį ir jis iškyla į viršų), reikia sumažinti ugnį iki minimalios. Pas jus buvo per aukšta temperatūra, dėl to išorė vos ne sudegė, o vidus liko ne visai iškepęs kaip supratau.Taip kad įkaitusį aliejų reikia laikyti ant mažiausios ugnies. Tada keps lėčiau, bet kokybiškiau ax.gif

aciu uz patarima,o as pavariau na fsiu katiusu,kaip sakoma lotuliukas.gif dabar zinosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
noreciau labai skaniu varskes spurgu receptelio,please ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 10 gegužės 2010 - 19:18
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 10, 20:17)
noreciau labai skaniu varskes spurgu receptelio,please  ax.gif

laura81r,
Siūlau varškės spurgų receptuką
500g varškės,
100g.miltu,
100g.cukraus,
3kiaušiniai,
a.š. kepimo miltelių,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis vanilinio cukraus,
cukraus pudros,
aliejaus virti
Įvarškę berkite su kepimo miltel.nusijotus miltus,cukrus,vanilinį cukrų ir druską,pilkite atskirai išplaktus trynius,ir baltymus.
Masę gerai išminkykite ir formuokite spurgutes.
Dėkite į verdantį aliejų,virkite,kol gražiai parus.
Nepamirškite pavartyti,išvirusias dėkite ant popierinio ranks.
,kol susigertų riebalų kiekis.
Perdekite į indą ir pabarstykite cukraus pudra.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 10, 19:17)
noreciau labai skaniu varskes spurgu receptelio,please  ax.gif

Išbandyta. Tikrai skanios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 11 gegužės 2010 - 11:55
Sveikos, noriu kreiptis su prasymu, gal kuri turit "JI" zurnalo 18 numeri. Ten yra toks spinatu-varskes apkepo receptas. Kirpykloje ta numeri skaiciau, labai patiko receptukas, bandziau isimint, bet deja tiksliai nebepamenu kaip ten daroma sad.gif .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimasa: 11 gegužės 2010 - 16:58
aciu mergaites jums labai,begu gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 24, 17:04)
Padruske22, 4u.gif -siūlau varškinius vaflius
125g.sviesto,
100g cukraus,
a.š. vanilinio cukraus,
3kiaušiniai,
tarkuotų citrinos žievelių,
125g.liesos varkės,
200g. kvietinių miltų,
11/2šaukštelio kepimo miltelių,
6šaukštai pieno,
50g. razinų,
cukraus pudros, aliejaus kepimui.

Sviestą išsukite po truputį berkite cukrų,vanil. cukrų,citrinų žieveles,razinas,muškite kiaušinius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais suberkite į masę.
Tada tešlą dėkite dalimis į įkaitintą aliejumi išteptą vaflinę ir kepkite ,kol gražiai parus.Pabarstykite  pudra ir  valgykite.
Skanaus 4u.gif
Šis receptas yra išbandytas keletą kartų. 4u.gif

Iskepiau siandien cirviniu blynu keptuvej, labai skanu, aciu uz recepta. Ir aliejaus nereikejo.
Atsakyti
Reikia apvaliu vafliu , juos padalinam i keturias dalis , ant vienos puses tepam saldzia varske , kita pusele uzdengiame , pamirkom i blynu tesla ir kepame smile.gif

panasiai ,kaip vafliniai ceburekai ,tik cia su varske , vaikams labai skanu smile.gif
Atsakyti
Pabandysiu, nes su mėsyte tai jau išbandėm, visiems patiko thumbup.gif
Atsakyti