Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 09, 00:02)
Dėkui. Ir sveikinu taip pat ir jus su nauju gyventoju smile.gif tikrai kokie jie mieli, net nepagalvojau anksčiau. O kaip jūs pratinot prie rankų JK?

Vakar dariau dar JK fotosesiją, tai pagavau visai fainą kadrą, atrodo, kad JK šypsotųsi  bigsmile.gif

Prie rankų pratinau dažnai imdama ant rankų smile.gif Ir gan greitai įprato, greičiau įprato ant rankų būti, negu laisvėje lakstyti smile.gif
Maniškis niekada ant žemės nelaksto, nepatinka, bijo, nors gal kasdien pratinant įprastų, o ant lovos jam labai patinka, kaip čia kažkas pavadino - popkornina dažnai biggrin.gif
Labai gražus ir mielas Jūsų kiauliukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 09, 20:03)
Maniškis tai atbėga pašauktas, žino savo vardą.  g.gif  Kartais kai tingi atbėgti tai kvykti pradeda, kad suprasčiau kur jis tupi  biggrin.gif

Ir per kiek laiko įprato prie savo vardo? smile.gif
Atsakyti

[/quote]

QUOTE(Deimantina.D @ 2016 02 09, 10:47)
Sveikos smile.gif
Noretume ir mes su Pipa prisijungti i jusu buri. Smagu rasti bendraminciu  thumbup.gif 

Sveikute smile.gif wub.gif aš ir pirkau saviškę Kikoj, tik poto prisiskaičiau baisių dalykų.. net maniau gal ir mano kokia psichinė.. bet nieko lyg, augam, didėjam ir fainėjam smile.gif gegužę bus metukai mūsų gražuolei smile.gif labai meili, kaip MB sako kaip katinas biggrin.gif

dėl maisto irgi noriu pasisakyt trumpai smile.gif blush2.gif mano turbūt gurmanė.. keisti jos maisto skoniai.. pvz pomidoro nevalgo, o tik išpjautas tas šakneles suriaumoja, agurką valgo tik kai laikai.. morkos daug neduodu, bet ir nelabai mėgsta, kaip aš sakau is vargo pagraužia.. pagrindas ką ,bet kada valgo tai salotos, perku pagrinde aisberg, dar krapus dievina.. moliūgas, cukinija eina į trasą.. obuolio grauštukus ir ypač kotelius mėgsta.. šakeles obels irgi mėgsta smile.gif vakar davėm vynuogę, be kauliukų ir nulupę žievelę, apsilaižydama suvalgė biggrin.gif

o kas dėl garsų, tai žinau kad būna triukšmalių ir tylenių.. mano labiau tylenė.. murkt murkia, ir kai glostai ir kai kokį garsą išgirsta... kai laikai, ar kai guli pas mane ar pas kitus, tai kalba kažką sava kalba.. poto nutyla išsikalbėjus biggrin.gif o taip tai ramekė, pacypauja labai retai, nebent jau kažko labai nori, kai traškinu maišą, jau galvoja kad jai nešu valgyt biggrin.gif Draugė dar sakė, kai nusipirkom tik.. sako nu va triukšmautoja namie turėsit biggrin.gif o ji pasirodo visai rami ir tyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantina.D @ 2016 02 09, 11:47)
Sveikos smile.gif
Noretume ir mes su Pipa prisijungti i jusu buri.

Sveika prisijungus 4u.gif Ir aš kai prieš perkant JK nuėjau pasikonsultuot su veterinare, tai ji iškart klausė ar ne iš kikos pirksiu biggrin.gif Smagu, kad jūsiškė drąsi iškart buvo, pas mane tai gal bailesnis ir už zuikį, bet gal dėl to, kad labai mažiuką pirkau... vis laukiu kada bus drąsuolis.

QUOTE(kadukas @ 2016 02 09, 14:03)
Del parodeles, ji tikrai bus sio men. 20-21 dienomis nuo 10 val., paroda vyksta kartu su katemis. Kiauliukai dazniausiai (tikiuosi ir si karta) buna isrikiuoti palei langa. Kvieciu atvykti, musu nedaug, bet mes tikrai visu lauksim :-), as busiu su maziausiai 3 parsiukais, linete zada su 2 parsiukais pasirodyti.

Oi kaip šaunu. bigsmile.gif tada aš jau planuosiu atvykt pasižvalgyt po parodėlę. O ar parodoj leidžia pafotografuot (aišku be blykstės) ?

QUOTE(Buzulkaa @ 2016 02 10, 10:19)
SVeika prisijungus, koks mielas tavo kiauliukas smile.gif o dabar einu skaityt tavo postų wink.gif

Ačiūū smile.gif

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 10, 10:57)
Prie rankų pratinau dažnai imdama ant rankų  smile.gif Ir gan greitai įprato, greičiau įprato ant rankų būti, negu laisvėje lakstyti  smile.gif
Maniškis niekada ant žemės nelaksto, nepatinka, bijo, nors gal kasdien pratinant įprastų, o ant lovos jam labai patinka, kaip čia kažkas pavadino - popkornina dažnai  biggrin.gif
Labai gražus ir mielas Jūsų kiauliukas  4u.gif

Dėkui smile.gif aš irgi vakar bandžiau parodyt truputį laisvės savo kiauliukui, paleidau pabėgiot ant sofos, bet kad kiauliukas nebėgiojo, o sustingęs buvo biggrin.gif tai pasinaudojau ta proga ir pasvėriau jį, tai per savaitę pasunkėjo net 28 gramais. bigsmile.gif ir pasvėrus dar truputį paėmiau palaikyt ant rankų jį, tai iš pradžių išsigandęs buvo, o jau akys kokio didumo pasidarė bigsmile.gif , bet poto atsipalaidavo ir net murkt pradėjo glostomas bigsmile.gif

QUOTE(vikaliu @ 2016 02 09, 09:28)
"rūko žolę"      biggrin.gif    labai gražus kadras      wub.gif

" kas rūko?... Nieko nemačiau, kad kas rūkytų...." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 10, 19:33)
Dėkui smile.gif aš irgi vakar bandžiau parodyt truputį laisvės savo kiauliukui, paleidau pabėgiot ant sofos, bet kad kiauliukas nebėgiojo, o sustingęs buvo  biggrin.gif tai pasinaudojau ta proga ir pasvėriau jį, tai per savaitę  pasunkėjo net 28 gramais.  bigsmile.gif ir pasvėrus dar truputį paėmiau palaikyt ant rankų jį, tai iš pradžių išsigandęs buvo, o jau akys kokio didumo pasidarė  bigsmile.gif , bet poto atsipalaidavo ir net murkt pradėjo glostomas bigsmile.gif

Tai ir manasis pirmas savaites tik susigūžęs stovėdavo, paskui įprato šiaip ne taip smile.gif o dabar jei ant žemės padedu, bėga slėptis po stalu, tai net nestresinu, ant lovos palaksto kai netingi ir gerai smile.gif
O su kokiom svarstyklėm sveriat? Aš šiandien bandžiau, bet mano svarstyklės nesureagavo lotuliukas.gif
O beje, kokio jis amžiaus pas Jus? smile.gif aš irgi mažiuką parsivežiau, mėnesio laiko:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 10 vasario 2016 - 20:02
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 10, 19:54)
Tai ir manasis pirmas savaites tik susigūžęs stovėdavo, paskui įprato šiaip ne taip smile.gif o dabar jei ant žemės padedu, bėga slėptis po stalu, tai net nestresinu, ant lovos palaksto kai netingi ir gerai smile.gif
O su kokiom svarstyklėm sveriat? Aš šiandien bandžiau, bet mano svarstyklės nesureagavo  lotuliukas.gif

bandysiu ir aš po truputį pratint prie laisvės. O svėriau tai su virtuvinėm elektroninėm svarstyklėm biggrin.gif kitos tai irgi tokio svorio nerodytų net biggrin.gif

O kaiuliuko amžiaus tiksliai niekas man nepasakė, parduotuvėj nežinojo. tai aš pagal svorį tik spėju, kad bus kokio mėnesio kai pirkau, nes atrodė dydžiu kaip pelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 10 vasario 2016 - 20:06
šiandien Triksytei daviau daigintų kviečių, oj taršė ji paėmus biggrin.gif gražu žiūrėt buvo biggrin.gif pasiilgus žolytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 10, 20:54)
O su kokiom svarstyklėm sveriat? Aš šiandien bandžiau, bet mano svarstyklės nesureagavo  lotuliukas.gif
O beje, kokio jis amžiaus pas Jus? smile.gif aš irgi mažiuką parsivežiau, mėnesio laiko:)

Maniškis šaukiamas atsiliepti pradėjo po metų kažkur, specialiai nemokinau tiesiog visada pasiimdama ant rankų ir bendraudama su juo kasdien vardu vadinau ir po metų pradėjo reaguoti į savo vardą net ir vardo "darinius" nes vadinu jį ir Čipsiuku ir Čipsiku ir kai būna ožiuojasi Čipolinaru lotuliukas.gif į visus reaguoja. Sveriu ir aš virtuvinėmis elektroninėmis svarstyklėmis, laimei maniškis nesipriešina pastatai ant svarstyklių ir stovi jam įdomu būna žiūrėti į šviečiančius skaičiukus, pirkau specialiai jam, nes reikia sekti svorį man, laimei akcija maximoje buvo tai nebrangiai už 5 eur pavyko nupirkti. ax.gif . Mano JK namie kaip lygus su mumis vaikšto kur nori, nors į virtuvę ir tualetą vonią neina neįdomu. Į svetainę buvo nuėjęs, bet irgi nebeeina nėra kur pasislėpti tai dabar jau tik pas mus į miegamąjį ateina ir daugiausia pas dukrą kambaryje būna, kur ir jo namai. Ant lovos neįpatingai mėgsta būti stengiasi pabėgti dabar gal kai serga ilgiau pabūna nebebėga jau taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 10 vasario 2016 - 21:26
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 10, 20:04)
bandysiu ir aš po truputį pratint prie laisvės. O svėriau tai su virtuvinėm elektroninėm svarstyklėm  biggrin.gif kitos tai irgi tokio svorio nerodytų net biggrin.gif

O kaiuliuko amžiaus tiksliai niekas man nepasakė, parduotuvėj nežinojo. tai aš pagal svorį tik spėju, kad bus kokio mėnesio kai pirkau, nes atrodė dydžiu kaip pelė.

Pas mane svarstyklės kas 100 g rodo, tai galvoju pabandysiu, bet nesuveikė lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 10, 21:25)
Maniškis šaukiamas atsiliepti pradėjo po metų kažkur, specialiai nemokinau tiesiog visada pasiimdama ant rankų ir bendraudama su juo kasdien vardu vadinau ir po metų pradėjo reaguoti į savo vardą net ir vardo "darinius" nes vadinu jį ir Čipsiuku ir Čipsiku ir kai būna ožiuojasi Čipolinaru  lotuliukas.gif  į visus reaguoja.

O geras, tik po metų, o aš tik trečią mėnesį pratinu ir vis tikiuosi kad išmoks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 10 vasario 2016 - 22:17
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 10, 22:16)
Pas mane svarstyklės kas 100 g rodo, tai galvoju pabandysiu, bet nesuveikė  lotuliukas.gif

Papildyta:

O geras, tik po metų, o aš tik trečią mėnesį pratinu ir vis tikiuosi kad išmoks biggrin.gif

keista, kad nesuveikė svarstyklės biggrin.gif , jau kokius 300-400 g tikrai jūsiškis kiauliukas turėtų svert, man atrodo g.gif
Teks dar mums ilgokai palaukt kol išdresiruosim saviškius kiauliukus bigsmile.gif
Atsakyti
Vilmuke3[B] labai grazus margiukas wub.gif

Mano Pipa nevalgo visiskai jokiu darzoviu. Bent jau tu, kurias isbandziau. Galvoju, gal kad dar mazyte. Arba kad maximines. Sauso maisto taip pat mazai eda, nors jau 3rusis isbandziau. Bet jau sieno tai nespeju kraut, sito gerio kalnais suvaro bigsmile.gif

Gaila neturiu svarstykliu, idomu kiek sveria g.gif nu bet auga tai akyse thumbup.gif

Vakar pirma kart pamaciau kas tas popkornina wub.gif thumbup.gif smagus vaizdelis ax.gif o siandien tai arba super smarkiai popkornina, arba koks tai morcius, nes iki velumos po narva skraide ir pati, ir bliudai, ir namelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 10, 20:25)
Maniškis šaukiamas atsiliepti pradėjo po metų kažkur, specialiai nemokinau tiesiog visada pasiimdama ant rankų ir bendraudama su juo kasdien vardu vadinau ir po metų pradėjo reaguoti į savo vardą net ir vardo "darinius" nes vadinu jį ir Čipsiuku ir Čipsiku ir kai būna ožiuojasi Čipolinaru  lotuliukas.gif  į visus reaguoja. Sveriu ir aš virtuvinėmis elektroninėmis svarstyklėmis, laimei maniškis nesipriešina pastatai ant svarstyklių ir stovi jam įdomu būna žiūrėti į šviečiančius skaičiukus, pirkau specialiai jam, nes reikia sekti svorį man, laimei akcija maximoje buvo tai nebrangiai už 5 eur pavyko nupirkti.  ax.gif . Mano JK namie kaip lygus su mumis vaikšto kur nori, nors į virtuvę ir tualetą vonią neina neįdomu. Į svetainę buvo nuėjęs, bet irgi nebeeina nėra kur pasislėpti tai dabar jau tik pas mus į miegamąjį ateina ir daugiausia pas dukrą kambaryje būna, kur ir jo namai. Ant lovos neįpatingai mėgsta būti stengiasi pabėgti dabar gal kai serga ilgiau pabūna nebebėga jau taip.

fainai, pas mane panašiai kaip aprašei smile.gif irgi atsiliepia kai pašauki vardeliu, ir jei būna pasislėpusi už radiatoriaus tai kai kalbini , atsako kriuksėdama smile.gif dėl bastymosi po namus ir pan, pas dukrą kamb karalienė, viską žino o ir narvas ten smile.gif salione būna, bet nelabai vaikštinėja, o kitur išvis neina.. neatrastos erdvės dar vis biggrin.gif liepą bus metai kaip gyvena pas mus smile.gif

QUOTE(Deimantina.D @ 2016 02 10, 22:54)

Vakar pirma kart pamaciau kas tas popkornina  wub.gif  thumbup.gif  smagus vaizdelis  ax.gif  o siandien tai arba super smarkiai popkornina, arba koks tai morcius, nes iki velumos po narva skraide ir pati, ir bliudai, ir namelis  doh.gif

biggrin.gif gali būt kad morčius, susidūriau ir aš su tuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 10, 19:33)
" kas rūko?... Nieko nemačiau, kad kas rūkytų...." 

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti