QUOTE(linete33 @ 2015 06 01, 15:19)
Limpopo kelios dienos ede sunkiau,apziurejau,nutariau pakirpt dantis,tai paskutinis apatinis ir liko rankoj,pasirodo jam dantuka skaudejo, dabar atsikrates ano,kemsa krapukus

kaip imanoma pakirpti dantis?Kaip zinot jog reikia?
Musu Kutis pradejo keistai elgtis... Kai pasiimu pas save ant keliu-toks judrus pasidaro-straksi,purtosi,laksto...narvelyje tai tik palaksto. Nesuprantu-ar cia reiskia jog jam patinka kad paimiau ar atvirksciai?

Labai noriu kad jis gerai jaustusi,bet as vis dar nesuprantu jo kalbos... Kai isgirsta jog kas ateina-pradeda svilpauti,kai bandau paimti is narvelio-bando pabegti,kai paleidziu ant lovos-bega link mano ranku sleptis.Pradejo-kai glostau ties galvyte-staigiai kilsteli nosi.Kartais krimsteli ranka bet neskaudziai.Gal gali man kas psichologijos pamokele pravesti?
Papildyta:
Atsiprasau-spustelejau dar karta ta pacia zinute

na kad prie uzpakalio glostyt jam nepatinka tai man tikrai aisku-labai rekti pradeda

bandziau pagurkli ir paausius-atrodo jokios reakcijos.Kur dar bandyti-net neisivaisduoju

O tas jo judrumas paemus???Taip pradzioj nebuvo-tik paskutiniu metu taip pradejo elgtis-gal cia tipo jau sustras-drasiai elgiasi

narve tikrai taip nesielgia.
Gal kas zino kur hamaka galiu rasti nupirkti-niekur nerandu

Laisvai pati pasiuciau bet net neisivaisduoju kokio dydzio reikia... gal kas turit ir galetumet pamatuoti?