Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(linete33 @ 2015 06 01, 15:19)
Limpopo kelios dienos ede sunkiau,apziurejau,nutariau pakirpt  dantis,tai paskutinis apatinis ir liko rankoj,pasirodo jam dantuka skaudejo, dabar atsikrates ano,kemsa krapukus  blink.gif

blink.gif kaip imanoma pakirpti dantis?Kaip zinot jog reikia?
Musu Kutis pradejo keistai elgtis... Kai pasiimu pas save ant keliu-toks judrus pasidaro-straksi,purtosi,laksto...narvelyje tai tik palaksto. Nesuprantu-ar cia reiskia jog jam patinka kad paimiau ar atvirksciai? g.gif Labai noriu kad jis gerai jaustusi,bet as vis dar nesuprantu jo kalbos... Kai isgirsta jog kas ateina-pradeda svilpauti,kai bandau paimti is narvelio-bando pabegti,kai paleidziu ant lovos-bega link mano ranku sleptis.Pradejo-kai glostau ties galvyte-staigiai kilsteli nosi.Kartais krimsteli ranka bet neskaudziai.Gal gali man kas psichologijos pamokele pravesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2015 06 01, 21:07)
blink.gif  kaip imanoma pakirpti dantis?Kaip zinot jog reikia?
Musu Kutis pradejo keistai elgtis... Kai pasiimu pas save ant keliu-toks judrus pasidaro-straksi,purtosi,laksto...narvelyje tai tik palaksto. Nesuprantu-ar cia reiskia jog jam patinka kad paimiau ar atvirksciai? g.gif  Labai noriu kad jis gerai jaustusi,bet as vis dar nesuprantu jo kalbos... Kai isgirsta jog kas ateina-pradeda svilpauti,kai bandau paimti is narvelio-bando pabegti,kai paleidziu ant lovos-bega link mano ranku sleptis.Pradejo-kai glostau ties galvyte-staigiai kilsteli nosi.Kartais krimsteli ranka bet neskaudziai.Gal gali man kas psichologijos pamokele pravesti?  4u.gif

siaip dantu kirpt nereikia,mano kiauliukas su nuluzusiu zandikauliu gyvena,o ir senukas,jam ypatinga prieziura reikalinga,bet jis moka dziaugtis gyvenimu. Viskas gerai su Jusu parseliu, normalus kiauliskas elgesys mirksiukas.gif Kaiuliukai prastai mato, todel daznai bega ir nuo seimininko, galvyte kilsteli dazniausiai kai uzdengiat akytes glostant, nereiktu liestu uzpakaliuko, anie nemegsta lotuliukas.gif
Atsakyti

reikia surasti parseliu G taska biggrin.gif tada ne vienas nebegs. Va, mano baltukui pagurkli tik pakasyk, tai kaip uzhipnotizuotas stovi galva uzrietes, uz tat ir nuotraukose parodoj graziai atrodo, O va, musu Pigei patinka uzpakaliuka kai kasai, tada net istirpsta, kojyte uzpakaline pakelia ir murkti pradeda. o va baltukui tai net nebandyk ten prisiliest, sokineja kaip igeltas.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 06 01, 15:19)
Limpopo kelios dienos ede sunkiau,apziurejau,nutariau pakirpt  dantis,tai paskutinis apatinis ir liko rankoj,pasirodo jam dantuka skaudejo, dabar atsikrates ano,kemsa krapukus  blink.gif

blink.gif kaip imanoma pakirpti dantis?Kaip zinot jog reikia?
Musu Kutis pradejo keistai elgtis... Kai pasiimu pas save ant keliu-toks judrus pasidaro-straksi,purtosi,laksto...narvelyje tai tik palaksto. Nesuprantu-ar cia reiskia jog jam patinka kad paimiau ar atvirksciai? g.gif Labai noriu kad jis gerai jaustusi,bet as vis dar nesuprantu jo kalbos... Kai isgirsta jog kas ateina-pradeda svilpauti,kai bandau paimti is narvelio-bando pabegti,kai paleidziu ant lovos-bega link mano ranku sleptis.Pradejo-kai glostau ties galvyte-staigiai kilsteli nosi.Kartais krimsteli ranka bet neskaudziai.Gal gali man kas psichologijos pamokele pravesti? 4u.gif
Papildyta:
Atsiprasau-spustelejau dar karta ta pacia zinute doh.gif na kad prie uzpakalio glostyt jam nepatinka tai man tikrai aisku-labai rekti pradeda lotuliukas.gif bandziau pagurkli ir paausius-atrodo jokios reakcijos.Kur dar bandyti-net neisivaisduoju g.gif O tas jo judrumas paemus???Taip pradzioj nebuvo-tik paskutiniu metu taip pradejo elgtis-gal cia tipo jau sustras-drasiai elgiasi g.gif narve tikrai taip nesielgia.
Gal kas zino kur hamaka galiu rasti nupirkti-niekur nerandu verysad.gif Laisvai pati pasiuciau bet net neisivaisduoju kokio dydzio reikia... gal kas turit ir galetumet pamatuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2015 06 01, 21:54)
blink.gif  kaip imanoma pakirpti dantis?Kaip zinot jog reikia?
Musu Kutis pradejo keistai elgtis... Kai pasiimu pas save ant keliu-toks judrus pasidaro-straksi,purtosi,laksto...narvelyje tai tik palaksto. Nesuprantu-ar cia reiskia jog jam patinka kad paimiau ar atvirksciai? g.gif  Labai noriu kad jis gerai jaustusi,bet as vis dar nesuprantu jo kalbos... Kai isgirsta jog kas ateina-pradeda svilpauti,kai bandau paimti is narvelio-bando pabegti,kai paleidziu ant lovos-bega link mano ranku sleptis.Pradejo-kai glostau ties galvyte-staigiai kilsteli nosi.Kartais krimsteli ranka bet neskaudziai.Gal gali man kas psichologijos pamokele pravesti?  4u.gif
Papildyta:
Atsiprasau-spustelejau dar karta ta pacia zinute  doh.gif  na kad prie uzpakalio glostyt jam nepatinka tai man tikrai aisku-labai rekti pradeda  lotuliukas.gif  bandziau pagurkli ir paausius-atrodo jokios reakcijos.Kur dar bandyti-net neisivaisduoju  g.gif  O tas jo judrumas paemus???Taip pradzioj nebuvo-tik paskutiniu metu taip pradejo elgtis-gal cia tipo jau sustras-drasiai elgiasi  g.gif narve tikrai taip nesielgia.
Gal kas zino kur hamaka galiu rasti nupirkti-niekur nerandu  verysad.gif  Laisvai pati pasiuciau bet net neisivaisduoju kokio dydzio reikia... gal kas turit ir galetumet pamatuoti?  blush2.gif

jei narvas su grotom, jamat ranksluostuka,prisegat popieriaus spaustukais prie grotu ir va hamakas uz dyka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 06 01, 23:01)
jei narvas su grotom, jamat ranksluostuka,prisegat popieriaus spaustukais prie grotu ir va hamakas uz dyka  lotuliukas.gif

Ale grazaus norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2015 06 01, 22:12)
Ale grazaus norisi  4u.gif

tai musu grazus, ranksluostukas spec pirktas su peliukais lotuliukas.gif Limpopas megsta ant jo pasilypeti, o siaip palapine tarnauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 06 01, 17:50)
Dabar reikes Belai berniuko, o Bondui- zmoneles doh.gif

O tai kai porelė nuolat kartu būna nesidaugina ištisai?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2015 06 02, 08:13)
O tai kai porelė nuolat kartu būna nesidaugina ištisai?

zinoma, kad dauginasi, uz tat dabar pas mane trys narvai, viename Mama su dukra, antrame-tetis, treciame-sunus. Kol kas bijau sunu leisti pas teva, nes jis ant jo lipa, o jis dar toks mazutis pagal ji, baisu, kad sutrins. Jam dabar ir taip stresas, nuo mamos atskyriau, visa nakti praverke, jau galvojau eisiu ir leisiu bent nakti su mama pabuti. Planuoju Bondui drauga savaite jaunesni parvezti, tai gales abu kartu gyventi. Didziausia problema su kiaulyciu veisimu, kad vieno, dvieju narvu neuzteks doh.gif Juk nescia kiaulyte ir atskirti reikes, jai juk ramybes reikes. Paskui mazus berniukus kol naujus namus ras, vel atskirai.
Atsakyti

QUOTE(kadukas @ 2015 06 01, 21:35)
reikia surasti parseliu G taska  biggrin.gif  tada ne vienas nebegs. Va, mano baltukui pagurkli tik pakasyk, tai kaip uzhipnotizuotas stovi galva uzrietes, uz tat ir nuotraukose parodoj graziai atrodo, O va, musu Pigei patinka uzpakaliuka kai kasai, tada net istirpsta, kojyte uzpakaline pakelia ir murkti pradeda. o va baltukui tai net nebandyk ten prisiliest, sokineja kaip igeltas.

Maniškis nemėgsta ,kai gostau pagurklį,įspėja,kad kąs į ranką.O nugarą,paausius ir užpakaliuką -mėgsta.Užpakalines kojas ištiesia atgal,net ant šono pasiverčia.
O man įdomu ką reiškia toks elgesys: kai atidarau narvelį ir įkišu ranką,pribėga su galvyte trinas į delną ir burgzdamas net "vibruoja" visas.Kai glosto kiti šeimos nariai to vibravimo neįjungia g.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 06 02, 11:38)
Maniškis nemėgsta ,kai gostau pagurklį,įspėja,kad kąs į ranką.O nugarą,paausius ir užpakaliuką -mėgsta.Užpakalines kojas ištiesia atgal,net ant šono pasiverčia.
O man įdomu ką reiškia toks elgesys: kai atidarau narvelį ir įkišu ranką,pribėga  su galvyte trinas į delną ir burgzdamas net "vibruoja" visas.Kai glosto kiti šeimos nariai to vibravimo neįjungia g.gif

Mano mergina taip elgiasi, bet tik vyrui ikisus ranka ir kiek pastebejom per ruja. tongue.gif
Atsakyti
Limpopo cilina, ei seimininke kur tv pultelis,kur alus lotuliukas.gif zmona zmona nesk zole doh.gif
user posted image
Atsakyti