Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(linete33 @ 2015 06 02, 20:27)
Limpopo cilina, ei seimininke kur tv pultelis,kur alus  lotuliukas.gif  zmona zmona nesk zole  doh.gif
user posted image

Oi koks grazuolis!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 06 02, 11:38)

O man įdomu ką reiškia toks elgesys: kai atidarau narvelį ir įkišu ranką,pribėga  su galvyte trinas į delną ir burgzdamas net "vibruoja" visas.Kai glosto kiti šeimos nariai to vibravimo neįjungia g.gif

Aš sakyčiau, kad būtent Jus myli ir pripažįsta biggrin.gif mūsiškis taip burgzdavo tik sūnui.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Grįžtu po atostogų iš pajūrio ir parsivežu du mažučius pūkuotukus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 06 02, 20:27)
Limpopo cilina, ei seimininke kur tv pultelis,kur alus  lotuliukas.gif  zmona zmona nesk zole  doh.gif

Gad grazuolis kudliukas yra, tai jau senai zinojau, bet kad toks dickis... wub.gif Tai kokio gi ugio ir kiek sveria Limpopo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 06 03, 19:28)
Gad grazuolis kudliukas yra, tai jau senai zinojau, bet kad toks dickis... wub.gif  Tai kokio gi ugio ir kiek sveria Limpopo?

Limpopo tikrai ne maziulelis,juolab ,kad gime jie 3 broliukai, sveria paprastai apie 1200, gerais laikais 1300 svere,bet dabar senatvej pabloges ax.gif Sunki ta senatve visiem, na bet jis lepinamas labiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 06 02, 08:47)
zinoma, kad dauginasi, uz tat dabar pas mane trys narvai, viename Mama su dukra, antrame-tetis, treciame-sunus. Kol kas bijau sunu leisti pas teva, nes jis ant jo lipa, o jis dar toks mazutis pagal ji, baisu, kad sutrins. Jam dabar ir taip stresas, nuo mamos atskyriau, visa nakti praverke, jau galvojau eisiu ir leisiu bent nakti su mama pabuti. Planuoju Bondui drauga savaite jaunesni parvezti, tai gales abu kartu gyventi. Didziausia problema su kiaulyciu veisimu, kad vieno, dvieju narvu neuzteks  doh.gif Juk nescia kiaulyte ir atskirti reikes, jai juk ramybes reikes. Paskui mazus berniukus kol naujus namus ras, vel atskirai.

Tai jau dabar visai susimaišiau biggrin.gif
O tai kam tada jums imti Belai berniuką, o Bondui žmonelę jei jie vis tiek poromis gyventi negali. Argi negalima kaip yra šunų/kačių/žiurkių pasaulyje nuvežti patelę pas patiną, ar atsivežti patiną pas save?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2015 06 03, 21:33)
Tai jau dabar visai susimaišiau  biggrin.gif
O tai kam tada jums imti Belai berniuką, o Bondui žmonelę jei jie vis tiek poromis gyventi negali. Argi negalima kaip yra šunų/kačių/žiurkių pasaulyje nuvežti patelę pas patiną, ar atsivežti patiną pas save?

Bandysiu pasakyti savo mintis- jei klysiu Kadukas pataisys. Kaduko JK- dokumentuotos. Lietuvoj tokių negiminingų, yra labai nedaug- arba visai nėra. Antrų pusių reik ieškoti toliau. Patelės rują pagauti nėra lengva- reikia , kad patinas gyventų gana ilgai kartu bent dvi rujas. taigi -+ 1-2 mėn.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 06 03, 21:39)
Bandysiu pasakyti savo mintis- jei klysiu Kadukas pataisys. Kaduko JK- dokumentuotos. Lietuvoj tokių negiminingų, yra labai nedaug- arba visai nėra. Antrų pusių reik ieškoti toliau.  Patelės rują pagauti nėra lengva- reikia , kad patinas gyventų gana ilgai kartu bent dvi rujas. taigi -+ 1-2 mėn.

taip, gana taikliai pasakete. mano Pige pirma vada turejo po antros rujos praleistos su patinu, o antros vados teko laukti pusantru metu. Uz tat sie antros vados mazyliai laaabai laukti ir labai mylimi. As labiau linkusi buciau parduoti mergyte, o savo vyriskiam mergina ar dvi atvezti is uzsienio. O vyras labiau nori parduoti berniuka, nes jam nepatinka garbaniai. Ir prie mergytes draudzia artintis doh.gif Tad, kad abu butume patenkinti turetume abu parduoti arba abu pasilikti g.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti... blush2.gif siandien Kuciui imontavau antra auksta ir hamaka padariau.Tai dabar vis interesantas savo namuose thumbup.gif laukiu kol is antro auksto nulips I pirma-gal visa nakti neteks sedeti doh.gif hamakas labai patiko tai net nesiruosia nulipti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 06 03, 21:39)
Bandysiu pasakyti savo mintis- jei klysiu Kadukas pataisys. Kaduko JK- dokumentuotos. Lietuvoj tokių negiminingų, yra labai nedaug- arba visai nėra. Antrų pusių reik ieškoti toliau.  Patelės rują pagauti nėra lengva- reikia , kad patinas gyventų gana ilgai kartu bent dvi rujas. taigi -+ 1-2 mėn.

Ačiū už paaiškinimą, negalvojau kad su kiaulyčių kergimais viskas taip sudėtinga biggrin.gif Kai buvau kiaulyčių parodoje prieš 5 metus man jų pasirodė pakankamai daug ir įvairių, taigi natūraliai atrodo kad dabar situacija turi būti dar geresnė rolleyes.gif
Kažkaip su šunų/kačių kergimais problemų niekad nebuvo - sėdi į mašiną/autobusą/traukinį ir važiuoji kur nors Lietuvoje ar į užsienį pas patiną.
Pas rusus žiurkių veisėjus irgi normalu, kai patinai ar patelės keliauja kergimui į kitą miestą ar net kitą šalį kelioms savaitėms pagyventi-susikergti, o kartais patelės ir vaikus kituose namuose augina.
Atsakyti
as saviskius suleidau i viena narva,isnesiau laukan abu, tai kaip prilipo viens prie kito, sirdis neleido isskirt wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Stai mano mazieji kiauliukai Rudis ir Juodis wub.gif
user posted image

Ju mamyte trumpo lygaus plauko, o tevelis Sheltie veisles. Panasu, kad vaikuciai bus ilgaplaukiai, i teveli, nes plaukai auga kaip ant mieliu ir kailis visai kitoks nei trumpaplaukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 10 birželio 2015 - 09:22