Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kuoduotieji šunys (32 tema)

QUOTE(pauksciukas @ 2015 05 28, 15:28)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
sineriuke
Būtinai ateikite į CACIB parodą, pažiūrėsite kokie laimi ir kiek yra 3-4 kg CCD šunų parodoje.

Turite vaikų? Ne kiekvienas CCD vaikus mėgsta, myli ir pripažysta.
Dėl lojimo loja jie ne ką mažiau už toiterjerus. Dažnas CCD ir nėra meilus, ypač plikis, kuris prisiriša prie vieno šeimininko ir jį pripažysta. Pūkių charakteris visiškai kitoks.
Kiek CCD augintojų pažystate? Jie visi skirtingi, todėl reiktų pabūvot ir pabendraut ne pas vieną namuose, kad įsitikint ar tikrai tai jūsų veislė.
Tokio kokio Jūs norite puošnaus ir kad nereiktų dažnai skusti nebūna.
O darbo ar depiliuot ar trimeriu darbuotis turėsite nemažai, pilingas, maudymas, dantų priežiūra, nes genetika pagailėjo jiems dantų, reikia saugoti kiek turi.

Daugybė yra atvejų, kai nori nori CCD, o paskui staiga apsižiūri, kad darbo daug malonumo mažai ir nebenori. Dėl veisimo išvis tyliu, tikrai nėra pati pelningiausia veislė veisimui smile.gif

LT yra tik keli veislynai, kurie daug investuoja į parodas (tame tarpe ir Pasaulinio lygio). Turi gerus šunis ir nuolat atnaujina kraujus.

drinks_cheers.gif

tik pvz maniske loja tik skambuciui i duris paskambinus. Aplinkiniu lauke nera aplojusi..
Bet svetimu nemegsta schmoll.gif taip pat ir vaiku svetimu netoleruoja
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 05 28, 15:53)
Vieniems patinka dideli sunys,kitiems kuo mazesni,as nenoriu butent tos veisles kuo mazesnio atstovo,as noriu mazo suniuko... jorko neissirinkau 100%,dar galvoju,ieskau...aisku,jei noriu maziuko suniuko,tai geriausia veisle butu rusu toiterjeras arba chichuachua,bet toiterjerai tokie skandalistai doh.gif chichuachua,taip pat turisavo charakteri...kinukai man labai patinka,bet gal jau per dideli,jei vistik dazniausiai jie buna 30 cm ir virs 4 kg verysad.gif teks apsilankyti paroduoje ir apsispresti galutinai smile.gif

Butinai apsilankykite, nes panasu, kad gal ne i ta veisle dairotes. Kuo jums patinka kinukai? Kiek ju ir kokio dydzio esate gyvai maciusi? Charakteri jie irgi turi ir nebutinai gera biggrin.gif
Erikiux, Colos gimtadienio svente superine, as sau tokios noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 28 gegužės 2015 - 17:24
Šitą temą skaičiau jau dar ir neturėdama nei vieno kiniečio ir metai iš metų eina tas pats biggrin.gif Nenoriu nieko įžeisti, nieko asmeniško, bet kiek čia beužsuksi, kai tik ateina naujas narys ar šiaip žmogeliukas pasiteirauja apie šią veislę iškart jūs nuteikiate neigiamai: depilicijos, lojimas, patinai sisioja nat sienų, daug darbo ir t.t.ir t.t. O ar ne jūs turite šią savo veislę mylimą girti išsakyti jos pliusus, o ne tik minusus.
Laikau jas tris ir dar du kitus šunis ir tragedijos nėra, puikiai sutaria su vaikais,su kitais šunimis, loja 100k mažiau nei terjerai.Terjerai loja tik kam sujudėjus(pas mane), kinukai sulos tik arti kažką jaučiant. Visos trys ir visos skirtingos, bet bjaurių bruožų būtent šios veislės nematau, kas gali būti maloniau kai sutinka tave jos pasišokinėdamos, bučiuodamos ir dar daug kitų teigiamų emocijų.
Kitų veislių forumų aš neskaitau, neturiu tam laiko biggrin.gif Bet visur taip vyksta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoja123: 28 gegužės 2015 - 18:07
QUOTE(zoja123 @ 2015 05 28, 19:04)
Šitą temą skaičiau jau dar ir neturėdama nei vieno kiniečio ir metai iš metų eina tas pats biggrin.gif Nenoriu nieko įžeisti, nieko asmeniško, bet kiek čia beužsuksi, kai tik ateina naujas narys ar šiaip žmogeliukas pasiteirauja apie šią veislę iškart jūs nuteikiate neigiamai: depilicijos, lojimas, patinai sisioja nat sienų,  daug darbo ir t.t.ir t.t. O ar ne jūs turite šią savo veislę mylimą girti išsakyti jos pliusus, o ne tik minusus.
Laikau jas tris ir dar du kitus šunis ir tragedijos nėra, puikiai sutaria su vaikais,su kitais šunimis, loja 100k mažiau nei terjerai.Terjerai loja tik kam sujudėjus(pas mane), kinukai sulos tik arti kažką jaučiant. Visos trys ir visos skirtingos, bet bjaurių bruožų būtent šios veislės nematau, kas gali būti maloniau kai sutinka tave jos pasišokinėdamos, bučiuodamos ir dar daug kitų teigiamų emocijų.
Kitų veislių forumų aš neskaitau, neturiu tam laiko biggrin.gif Bet visur taip vyksta? g.gif

Kaip puiku, kad tavo sunys tokie tobuli ir neturi bjauriu bruozu, bet 3 yra labai mazai. O depiliuoti ir kirpti juos tikrai reikia. Dar galiu naujokus nudziuginti, kad visi irankiai tvarkymui kartais kainuoja daugiau nei suniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zoja123 @ 2015 05 28, 18:04)
Nenoriu nieko įžeisti, nieko asmeniško, bet kiek čia beužsuksi, kai tik ateina naujas narys ar šiaip žmogeliukas pasiteirauja apie šią veislę iškart jūs nuteikiate neigiamai: depilicijos, lojimas, patinai sisioja nat sienų,  daug darbo ir t.t.ir t.t. O ar ne jūs turite šią savo veislę mylimą girti išsakyti jos pliusus, o ne tik minusus.

Tikriausiai retai užsukdavote smile.gif
Nikutis tūkstančius patarimų duodavo naujiems žmogeliukams, kurie tikrai domėdavosi prieš įsigyjant CCD.
Yra žmonių kurie įsivaizduoja, kad šuo plikas ir bus plikas ir nieko jam daryt nereikia, kiek tokių apšepusių vaikšto, kad net nepažinsi kinukas tai ar kas, nulėpusiom ausim, skirtingom akim.
Mūsų laikomi be abejo patys geriausi ir gražiausi wub.gif wub.gif wub.gif ...tik su visais CCD charakterių ir priežiūros minusais tongue.gif
Aš dvejojantiems dėl veislės pasirinkimo žmonėms niekada nerekomenduočiau CCD pirkti ir laikyti. Tikriausiai dėl priežiūros tai ir nėra pati populiariausia veislė.
Ir išvis žmonės turi labai atsakingai žiūrėti į gyvūno įsigijymą, tuo labiau veisimą, nes pilnos prieglaudos ir taip šunų, o kiek dar jų anoj karalystėj kasdien atsiduria, nes šeimininkai nenori, nebegali jų laikyti.
Atsakyti
Pritariu Pauksciukui. Siuo atveju zmogus nenori nei kirpti/skusti, plius netgi netinka suns dydis, tai negi pulti irodineti kokia tai nuostabi veisle g.gif
Atsakyti
o as dziaugiuosi ,kad panos ne tik liaupsina savo veisle drinks_cheers.gif nes man po pudelio kinukas labai skiriasi. Ir jaigu buciau nezinojusi visu niuansu ko gero nusivilciau nusipirkusi..
Tad tik sis forumas padejo susirinkti daug ziniu, nes buvau ta blondine kuri galvojo kad jie pliki nuo gimimo doh.gif

tai manau geriau zinoti ir tada svarstyti ar tau to suns reikia,negu nuspirkti ir galvoti ar to is vis reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2015 05 27, 15:16)
Truputis mūsų nuotraukų smile.gif

Brendis grįžo pas mus iš šeimininkų (Pas mane dvi pūkės skustos ir smarkiai apaugantis plikis, kastruotas)

user posted image

Ka reiskia grizo is seimininku? Vel kazkas paaugiones kinieti, jo atsisake???
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 05 28, 22:51)
Ka reiskia grizo is seimininku? Vel kazkas paaugiones kinieti, jo atsisake???

Cia apie sita jau buvo sneka. O po tokiu istoriju man visai nesinori pulti girti veisle kokie jie geri ir kad nereikalauja prieziuros unsure.gif .
Erikiux, ne tu viena tokia blondine buvai, man apie depiliacijas latve parase, kai domejausi jos kalyte. Isivaizduoju kaip buciau nustebusi kai mano pirkta plike butu apaugusi plaukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 05 28, 21:51)
Ka reiskia grizo is seimininku? Vel kazkas paaugines kinieti, jo atsisake???

Taip jau gavosi, pasiėmė 2 mėn. grąžino 10 mėn. (su nulėpusiom ausim cry.gif, labai nesocializuotas doh.gif )
Negaliu smerkti žmonių, tiesiog, jie per daug užimti, negalėjo skirti dėmesio šuniui.
Džiaugiuosi, kad nėjo dar per kelias rankas, nors jau bandymų buvo.
Vienintelis dalykas, ko iki dabar nesuprantu, kad nuspręndė gražinti ir vistiek jį iškastravo.

Todėl tikrai svarbu, žinoti kad šiai veislei reikia žmogaus visur ir visada.

Tikiuosi ausys jam vis atsistos (čia palikom neklijuotas, bet į dienos pabaigą nulinko)

user posted image

Erikiuxxx mes irgi nuspirkom Flexi Varios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 29 gegužės 2015 - 08:10
QUOTE(Tuse @ 2015 05 28, 23:17)
Cia apie sita jau buvo sneka. O po tokiu istoriju man visai nesinori pulti girti veisle kokie jie geri ir kad nereikalauja prieziuros unsure.gif .
Erikiux,  ne tu viena tokia blondine buvai, man apie depiliacijas latve parase, kai domejausi jos kalyte. Isivaizduoju kaip buciau nustebusi kai mano pirkta plike butu apaugusi plaukais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Kuo kuo kuo daugiau ispejimu,ir rekimu apie veisles minusus, nes tie grazinimai kinuku masisiski, o jeigu jie dar labai linke pririsisirsti prie vieno zmogaus,kaip kazkuri cia rase...reik apsaugot nuo to.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 05 29, 09:47)
drinks_cheers.gif
Kuo kuo kuo daugiau ispejimu,ir rekimu apie veisles minusus, nes tie grazinimai kinuku masisiski, o jeigu jie dar labai linke pririsisirsti prie vieno zmogaus,kaip kazkuri cia rase...reik apsaugot nuo to.

drinks_cheers.gif apie ka ir kalba.

Pauksciuk nerealus sis pavadelis,as kiekviena diena vis atsidziaugti negaliu. Ypac pasiteisino ta amortizacija suniui, maniske kai isibegeja tai pasibaugus pavadeliui labai susvelnina jai wub.gif
o jau skaniukine-maisiuku detuve pasaka,niekas nesitabaluoja wub.gif Prozektoriaus dar vis neprisitrvitinu,tad neisbandem ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuse @ 2015 05 28, 22:17)
Erikiux,  ne tu viena tokia blondine buvai, man apie depiliacijas latve parase, kai domejausi jos kalyte. Isivaizduoju kaip buciau nustebusi kai mano pirkta plike butu apaugusi plaukais  biggrin.gif

na gerai,kad ne as viena tokia biggrin.gif tad reikia rasyti kuo daugiau visko apie veisle,kad zmones matytu realybe pries perkant
Atsakyti