man labai liudna,kad Nikutis pradingo
Ir kogi cia taip tylu ? Kas Birstone buvote prisipazinkite?
taip truksta jos sioje temoje
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 05 30, 23:10)
Ir kogi cia taip tylu ? Kas Birstone buvote prisipazinkite?
taip truksta jos sioje temoje 
Niekur aš nedingusi, visada paskaitau ką parašote, tik pati nieko nerašau. Šiaip atvirai pasakius labai gėda, žadu pasitaisyti.
Mano gyvenimas labai pasikeitė, bet kas liečia šuniukus, tai visi prie manęs. Zuzu nekergiau ir ko gero niekada nebekergsiu. Visi šuniukai gyvena puikiai, linksmi ir patenkinti gyvenimu, tik šiemet kažko erkės juočkes pamėgo. Pernai, kad ir lakstydavo laukais, nei vienos nerasdavau įsisiurbusios, šiais metais padėtis kiek kitokia.
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg. Nežinau ar čia džiaugtis ar ne, norėčiau bent kokius 5 kg priaugti.
Jei kas klausytų mano nuomonės, tai aš prieš mažus ir lengvus šuniukus. O ir kam to reikia? Parodose beveik visada laimi tvirtesnio sudėjimo šuniukai. O kai šuniuko kaulai tvirtesni tai ir traumų nebūna. Teko girdėti kaip smulkūs šuniukai net nuo sofkutės šokdami susilaužo kojytes(čia ne apie mūsų veislę)
QUOTE(Nikutis @ 2015 05 31, 19:42)
Niekur aš nedingusi, visada paskaitau ką parašote, tik pati nieko nerašau. Šiaip atvirai pasakius labai gėda, žadu pasitaisyti.
Mano gyvenimas labai pasikeitė, bet kas liečia šuniukus, tai visi prie manęs. Zuzu nekergiau ir ko gero niekada nebekergsiu. Visi šuniukai gyvena puikiai, linksmi ir patenkinti gyvenimu, tik šiemet kažko erkės juočkes pamėgo. Pernai, kad ir lakstydavo laukais, nei vienos nerasdavau įsisiurbusios, šiais metais padėtis kiek kitokia.
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg. Nežinau ar čia džiaugtis ar ne, norėčiau bent kokius 5 kg priaugti.
Jei kas klausytų mano nuomonės, tai aš prieš mažus ir lengvus šuniukus. O ir kam to reikia? Parodose beveik visada laimi tvirtesnio sudėjimo šuniukai. O kai šuniuko kaulai tvirtesni tai ir traumų nebūna. Teko girdėti kaip smulkūs šuniukai net nuo sofkutės šokdami susilaužo kojytes(čia ne apie mūsų veislę)
na jo nejuokauk 53kg
As pastebejau,kad dauguma teiseju megsta stambesnius sunis.Man ir paciai patinka
QUOTE(Nikutis @ 2015 05 31, 19:42)
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg.
Beveik kaip aš
Prašom bendrauti, kad ir kaip sunku būtų.
Susikaupiam ir gyvenam toliau linskmai ir plepėdamos
QUOTE(pauksciukas @ 2015 06 01, 15:33)
Beveik kaip aš

Pokeris mažas, bet man dar gražiau smulkus šuo. Čia mano asmeninė nuomonė. Pažiūrėjau foto ir kai kurie šuniukai su nuogom ausim (plikiai) ar pašalinat plaukus nuo ir ausų
Šneka buvo apie perspektyvų parodoms šunį, tai smulkumas tikrai nėra pliusas. Mažas ūgis nebūtų blogai, jei sudėjimas būtų geras
. plaukus ant ausų galima auginti arba nuskusti, pagal pageidavimą
. Dantims darome ką nors arba ne, priklausomai nuo jų būklės, jei yra akmenų -valome, jei balti, nieko nedarome
.
Pora nuotraukyčių

Pora nuotraukyčių

Nikuti važiuokit su mumis i Ukmergę, aišku pas mus ne kinukas, bet prasiblaškysit...
QUOTE(zuikelisv @ 2015 06 26, 14:35)
Pokeris mažas, bet man dar gražiau smulkus šuo. Čia mano asmeninė nuomonė. Pažiūrėjau foto ir kai kurie šuniukai su nuogom ausim (plikiai) ar pašalinat plaukus nuo ir ausų
aš niekad to nedarau. Ir dar sakykit, kokia priežiūra reikalinga plikių dantims
aš nieko nedarau jau 2,5 metų
mazas mazas,bet ir parodose nelabai sekasi.
Patikti yra viena,kai suo perkamas namams
Kokia grazi Cikada, tikiuosi nesupainiojau vardu
Ir pauksciuko kompanija
QUOTE(ause makaliause @ 2015 06 30, 10:23)
Nikuti važiuokit su mumis i Ukmergę, aišku pas mus ne kinukas, bet prasiblaškysit... 
Oi, kaip dėkui, tikrai labai norėčiau
Taigi sakėt svorio numetėt
Aišku tilpsit, aš gi dažniausia kai važiuojam į parodas sėdžiu gale, kad jo kondensatą varvantį valyt, kad nesušlaptų visas
Taip, kad Jums vieta laisva
QUOTE(ause makaliause @ 2015 07 03, 09:15)
Taigi sakėt svorio numetėt
Aišku tilpsit, aš gi dažniausia kai važiuojam į parodas sėdžiu gale, kad jo kondensatą varvantį valyt, kad nesušlaptų visas
Taip, kad Jums vieta laisva 
Tai lauksiu skambučio, man kaip tik tomis dienomis bus išeiginės
Deja, vakar Zuzu buvo nubėgusi į kitą plento pusę. Jaučiu ir Tina buvo kartu, bet ji grįžo anksčiau, tad nesu tikra dėl jos. Kaip baisu.