Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kuoduotieji šunys (32 tema)

Ir kogi cia taip tylu ? Kas Birstone buvote prisipazinkite?

man labai liudna,kad Nikutis pradingo verysad.gif taip truksta jos sioje temoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 05 30, 23:10)
Ir kogi cia taip tylu ? Kas Birstone buvote prisipazinkite?
man labai liudna,kad Nikutis pradingo  verysad.gif taip truksta jos sioje temoje  verysad.gif

Niekur aš nedingusi, visada paskaitau ką parašote, tik pati nieko nerašau. Šiaip atvirai pasakius labai gėda, žadu pasitaisyti.
Mano gyvenimas labai pasikeitė, bet kas liečia šuniukus, tai visi prie manęs. Zuzu nekergiau ir ko gero niekada nebekergsiu. Visi šuniukai gyvena puikiai, linksmi ir patenkinti gyvenimu, tik šiemet kažko erkės juočkes pamėgo. Pernai, kad ir lakstydavo laukais, nei vienos nerasdavau įsisiurbusios, šiais metais padėtis kiek kitokia.
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg. Nežinau ar čia džiaugtis ar ne, norėčiau bent kokius 5 kg priaugti.
Jei kas klausytų mano nuomonės, tai aš prieš mažus ir lengvus šuniukus. O ir kam to reikia? Parodose beveik visada laimi tvirtesnio sudėjimo šuniukai. O kai šuniuko kaulai tvirtesni tai ir traumų nebūna. Teko girdėti kaip smulkūs šuniukai net nuo sofkutės šokdami susilaužo kojytes(čia ne apie mūsų veislę)
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2015 05 31, 19:42)
Niekur aš nedingusi, visada paskaitau ką parašote, tik pati nieko nerašau. Šiaip atvirai pasakius labai gėda, žadu pasitaisyti.
Mano gyvenimas labai pasikeitė, bet kas liečia šuniukus, tai visi prie manęs. Zuzu nekergiau ir ko gero niekada nebekergsiu. Visi šuniukai gyvena puikiai, linksmi ir patenkinti gyvenimu, tik šiemet kažko erkės juočkes pamėgo. Pernai, kad ir lakstydavo laukais, nei vienos nerasdavau įsisiurbusios, šiais metais padėtis kiek kitokia.
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg. Nežinau ar čia džiaugtis ar ne, norėčiau bent kokius 5 kg priaugti.
Jei kas klausytų mano nuomonės, tai aš prieš mažus ir lengvus šuniukus. O ir kam to reikia? Parodose beveik visada laimi tvirtesnio sudėjimo šuniukai. O kai šuniuko kaulai tvirtesni tai ir traumų nebūna. Teko girdėti kaip smulkūs šuniukai net nuo sofkutės šokdami susilaužo kojytes(čia ne apie mūsų veislę)

thumbup.gif sveika sugrizus wub.gif

na jo nejuokauk 53kg blink.gif galeciau savo paskolinti bent 10 lotuliukas.gif

As pastebejau,kad dauguma teiseju megsta stambesnius sunis.Man ir paciai patinka wub.gif antro noreciau stambesnio nei Cola ax.gif nors ji man prie vidutiniu tokia .
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2015 05 31, 19:42)
Labai pasilgau parodų, norėčiau su jumis susitikti, bet nežinau ar pavyks kur nors nuvažiuoti. Beje, manęs nepažintumėte, sveriu tik 53 kg.

Beveik kaip aš doh.gif

Prašom bendrauti, kad ir kaip sunku būtų.
Susikaupiam ir gyvenam toliau linskmai ir plepėdamos
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2015 06 01, 15:33)
Beveik kaip aš  doh.gif

Prašom bendrauti, kad ir kaip sunku būtų.
Susikaupiam ir gyvenam toliau linskmai ir plepėdamos
gathering.gif

Pokeris mažas, bet man dar gražiau smulkus šuo. Čia mano asmeninė nuomonė. Pažiūrėjau foto ir kai kurie šuniukai su nuogom ausim (plikiai) ar pašalinat plaukus nuo ir ausų g.gif aš niekad to nedarau. Ir dar sakykit, kokia priežiūra reikalinga plikių dantims blink.gif aš nieko nedarau jau 2,5 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 26 birželio 2015 - 14:36
Šneka buvo apie perspektyvų parodoms šunį, tai smulkumas tikrai nėra pliusas. Mažas ūgis nebūtų blogai, jei sudėjimas būtų geras thumbup.gif . plaukus ant ausų galima auginti arba nuskusti, pagal pageidavimą biggrin.gif . Dantims darome ką nors arba ne, priklausomai nuo jų būklės, jei yra akmenų -valome, jei balti, nieko nedarome thumbup.gif .
Pora nuotraukyčių
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 26 birželio 2015 - 22:54
Mūsų šaika smile.gif Užpaliai, konglometarų atodanga

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauksciukas: 30 birželio 2015 - 07:54
Nikuti važiuokit su mumis i Ukmergę, aišku pas mus ne kinukas, bet prasiblaškysit... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2015 06 26, 14:35)
Pokeris mažas, bet man dar gražiau smulkus šuo. Čia mano asmeninė nuomonė. Pažiūrėjau foto ir kai kurie šuniukai su nuogom ausim (plikiai) ar pašalinat plaukus nuo ir ausų g.gif aš niekad to nedarau. Ir dar sakykit, kokia priežiūra reikalinga plikių dantims blink.gif aš nieko nedarau jau 2,5 metų

mazas mazas,bet ir parodose nelabai sekasi.
Patikti yra viena,kai suo perkamas namams smile.gif is vis pas mus miniuku mada, su jorkais lygiai tas pats ,baisu ziureti verysad.gif

Kokia grazi Cikada, tikiuosi nesupainiojau vardu smile.gif

Ir pauksciuko kompanija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 birželio 2015 - 23:38
QUOTE(ause makaliause @ 2015 06 30, 10:23)
Nikuti važiuokit su mumis i Ukmergę, aišku pas mus ne kinukas, bet prasiblaškysit...  mirksiukas.gif

Oi, kaip dėkui, tikrai labai norėčiau wub.gif Jūs man paskambinkite, mano telefono numeriukas yra profilyje mirksiukas.gif Bet ar aš tilpsiu su jūsų juoduliu ant automobilio sėdynės? hihihi.gif
Atsakyti
Taigi sakėt svorio numetėt biggrin.gif Aišku tilpsit, aš gi dažniausia kai važiuojam į parodas sėdžiu gale, kad jo kondensatą varvantį valyt, kad nesušlaptų visas rolleyes.gif Taip, kad Jums vieta laisva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 07 03, 09:15)
Taigi sakėt svorio numetėt  biggrin.gif  Aišku tilpsit, aš gi dažniausia kai važiuojam į parodas sėdžiu gale, kad jo kondensatą  varvantį valyt, kad nesušlaptų visas  rolleyes.gif Taip, kad Jums vieta laisva  mirksiukas.gif

Tai lauksiu skambučio, man kaip tik tomis dienomis bus išeiginės thumbup.gif
Deja, vakar Zuzu buvo nubėgusi į kitą plento pusę. Jaučiu ir Tina buvo kartu, bet ji grįžo anksčiau, tad nesu tikra dėl jos. Kaip baisu. doh.gif 17 val plentu labai intensyvus eismas, visa laimė, kad automobiliai tuo metu nevažiavo, tik keli stovėjo prie išvažiavimo iš Medelyno.
Atsakyti