Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

QUOTE(Vega56 @ 2015 06 15, 13:47)
Mamukai kurios po cp. Ar jums nebuvo ant rando guzelio atsirade. Siandien netycia apciuopiau. Jis nera giliai, bet siaip ziurint nesimato tik uzsiciuopia braukiant. Neskausmingas. Nezinau ne ka galvot, ar cia jau ieskot slieku ar praeis savaime?

Buvo, toks kalniukas kaip.. Labai isgazdino, bet sake normalu, praejo po kokio menesio.

Beje tas luobeles kremas superinis!!! Nu nerealus. Aciu Edena uz informacija!! Patepiau vakare, pabuvo nakti. Ryte atsikeliu, ziuriu vistiek labai tokia siurksti oda, bet aisku maziau, galvoju, ech nelabai padejo, pas mus situacija prasta. Bet galvyte isploviau, kaip parasyta ir beveik nieko neliko.. Svelnute svelnute buvo... Tai superinis daiktas, o svarbiausiai tam ir skirtas...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2015 06 15, 14:55)

PUMPULE, paraseli pasikoreguok tongue.gif

Del guzelio po CP, man viename sone buvo toks vos vos vos ties mazgeliu, kur baige siuti, o siaip ne, viskas ok buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pas mane irgi jautesi keli "kalneliai" ant CP rando.Bet kazkaip nekreipiau demesio,o kai nuejau pas ginekologa jis ismaiges,apziurejes,padares echo pasake kad viskas ok ir tik vieninteli ka padare tai israse krema kad balintu ta pjuvi,nes man pjuvi dar ant senojo ir dabar toks raudonas labai,sake matyt kerotino turiu daug biggrin.gif
O pas mane siandien atejo mm. ax.gif Tikiuos,kad pas mane atejo o pas mano drauge jos nebeateis tongue.gif
O jei rimtai tai klausimas butu toks,ka manot apie kontroceptikus? Mano ginius liepe paskambint kai tik prasides menesines ir sake,kad israsys man kontroceptikus kuriuos galima naudot turint bedu su kraujo kresumu.Bet.... dabar galvoju,kiek zinau kontroceptikai ok kai yra endometrioze,o sia parazite turiu,bet tuo paciu kontroceptikai dar labiau nesumazins ir taip tu sansu dar karta pastot g.gif zodziu,metaus ir vetaus ir nezinau ka daryt g.gif Niekada siaip nenaudojau kontroceptiku jokiu,paauglystej del skausminu mm buvo israse bet man nuo ju budavo labai bloga ir nebegeriau. O ir ten kiek zinau gert reikia kasdien ir jei koks baliukas ar kazkas tai jie nebepatikima apsauga gaunasi.Nezinau.... kaip ir noreciau dar vieno stebuklelio -bet mums leido ne anksciau nei po metu galvoti apie mazyli,o ir kita vertus as kazkaip abejoju kad mums pavyks natur,juk tiek buvo metu laukta,IUI ir IVF daryta,na butu is fantastikos srities realiai kad bac ir yra natur blush2.gif
zodziu,gal kas pasidalins nuomone,nes man nuo mastymo galva plysta,aisku ir mm prisideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 06 15, 17:00)
bet tuo paciu kontroceptikai dar labiau nesumazins ir taip tu sansu dar karta pastot g.gif

mano nuomone, čia mitas. bet nuomonių kaip ir gydytojų, kaip ir straipsnių ir t.t. visokių yra. aš ~8 metus geriau KT be pertraukos, taip, turėjau bėdų su pastojimu, bet vos vos buvo išsiderinę LHS ir FSH hormonai, nes užteko dviejų O stimuliacijų, ir rezultatas mašinėlėm po kojomis žaidžia.
Atsakyti
afrodite, del tu kontraceptiku...manau, jei ciklas pastovus, reguliarus, tai galima apsisaugot tikrai ir be ju wink.gif Vis vien, tai yra chemija, ir nieko gero moters organizmui neduoda sad.gif ....
Tuo labiau, kad ir taip problemu su pastojimu cia besilankancioms buvo, tai nemanau, kad jau taip greit naujas beibius uzkibtu biggrin.gif zinoma, garantuoti nieks negali, bet ... biggrin.gif siaip, galima gi ir barjerines apsisaugojimo priemones naudot... tuo labiau, kad turbut daugumai mamu ne taip daznai jau tenka ta 'meile' pasidziaugt biggrin.gif kaip daugelis pasakytu - geriausias orgazmas - geras, sveikas, gilus ir ilgas miegas biggrin.gif

aplamai, tegu saugosi vyrai wink.gif Jei neplanuojama daugiau vaiku, protingiausia iseitis butu - vazektomija wink.gif
Atsakyti
Kontraceptikus naudočiau tik dėl medicininių priežasčių. Ne..nu jei seksas kiekvieną dieną ir po kelis kartus...tai jo, bet jei kiek dažniau už Naujus metus, tai pilnai užtenka barjerinių priemonių.
Aš apie medicininius tikslus jau svarstau. Nes jei taip ir toliau, gausiu anemiją. Bet kažkada gėriau, priaugo guzų krūtyse ir onkologai griežtai uždraudė. Kažin kaip dabar būtų?

Kitty neranda laiko parašyti, bet jei skaito- linkėjimai ir balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gyvenu Wiliuxinėm nuotaikom. Naktį ilgiau dviejų valandų iš eilės nepamenu kada miegojau. O ir tos dvi virto geriausiu variantu. Papas papas papas. Pabandyk neduoti. Prikelia ne tik mus, manau, kad nubunda rajonas. Pas kaimynus pradeda kaukti šuo. Jau irgi neramu dėl tokios priklausomybės ir negebėjimo miegot doh.gif doh.gif Vyras nepasiduoda. Atsilaisvino kambarys, galėtų eiti kitur miegot, bet jis laikosi. Labai tai vertinu, bet turėti daugiau vietos lovoje būtų neblogai. Nes miegu lovos kojugalyje...
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 06 15, 16:00)
Sveikutes 4u.gif
Pas mane irgi jautesi keli "kalneliai" ant CP rando.Bet kazkaip nekreipiau demesio,o kai nuejau pas ginekologa jis ismaiges,apziurejes,padares echo pasake kad viskas ok ir tik vieninteli ka padare tai israse krema kad balintu ta pjuvi,

Afrodite, man irgi israse kontracep, ir juos naudoti turiu pradet jau siand. kazkokia mikro piliule, kuri atseit su maitinimu nesipesa. truputi nelabai noriu as ju naudot, man jau geriau kokia spirale butu. pries tai esu naudojus normalias kontraceptines irgi kazkur 7 metus. gerai visai su jom jauciausi, dziaugiaus neturedama jokiu pmsu. o nustojus jas vartoti mmm visuomet ateidavo laiku. Na kas liecia kad tai chemija, tai ten juk sintetiniai hormonas, estrogenas ir progesteronas, tik ju dozes atreguliuotos. kiekviena tablete yra vienkartine doze, nemanau kad gaunasi daugiau tos chemijos negu kad privalgom jos su visais E su maistu kasdiena. tik buna kad ne visom tinka kontraceptikai, arba reik atsirinkt kurie tinka tau, kad isvengt pasaliniu poveikiu, nes jie gali buti nemalonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 15, 18:26)
Gyvenu Wiliuxinėm nuotaikom. Naktį ilgiau dviejų valandų iš eilės nepamenu kada miegojau. O ir tos dvi virto geriausiu variantu. Papas papas papas. Pabandyk neduoti. Prikelia ne tik mus, manau, kad nubunda rajonas. Pas kaimynus pradeda kaukti šuo. Jau irgi neramu dėl tokios priklausomybės ir negebėjimo miegot  Vyras nepasiduoda. Atsilaisvino kambarys, galėtų eiti kitur miegot, bet jis laikosi. Labai tai vertinu, bet turėti daugiau vietos lovoje būtų neblogai. Nes miegu lovos kojugalyje...

oho blink.gif o as dar bandau skustis, kad maniskis sugavoja 3 arba 5 val pavalgyt misinio...vsio, tyliu , tyliu tada jau.... biggrin.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 15, 18:29)
Afrodite, man irgi israse kontracep, ir juos naudoti turiu pradet jau siand. kazkokia mikro piliule, kuri atseit su maitinimu nesipesa. truputi nelabai noriu as ju naudot, man jau geriau kokia spirale butu. pries tai esu naudojus normalias kontraceptines irgi kazkur 7 metus. gerai visai su jom jauciausi, dziaugiaus neturedama jokiu pmsu. o nustojus jas vartoti mmm visuomet ateidavo laiku. Na kas liecia kad tai chemija, tai ten juk sintetiniai hormonas, estrogenas ir progesteronas, tik ju dozes atreguliuotos. kiekviena tablete yra vienkartine doze, nemanau kad gaunasi daugiau tos chemijos negu kad privalgom jos su visais E su maistu kasdiena. tik buna kad ne visom tinka kontraceptikai, arba reik atsirinkt kurie tinka tau, kad isvengt pasaliniu poveikiu, nes jie gali buti nemalonus

burbuliacija, butent - kad tai sintetiniai hormonai yra... ir taip atrodo, gal nieko, ir taip tos chemijos privalgom...bet lasas po laso , lasas po laso tos chemijos... ir paskui stebimes, is kur tos baisios ligos atsiranda doh.gif

vat man idomu, kada jau normaliai prades vartot kontraceptikus vyrai ???? viskas dabar moters atsakomybej - ryt visoki bruda, galvot, nervuotis.... o tie, ateina pasisvilpaudami sau su stacia birkele doh.gif doh.gif ir dar kartais, kai pasakai , kad prezervatyva nusipirktu, tai matot, ner malonumo tokio (cia as apie savaji taip biggrin.gif ) tai sakau, nenori - is viso nereik... matai, malonumas ne tas doh.gif kai pasiuliau vazektomija, tai kazkaip atsoko fantazija, nors daugiau vaiku, tikrai neplanuoja turet... bet matot, ponui baisu , gal skaudes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 15, 18:09)
afrodite, del tu kontraceptiku. tuo labiau, kad turbut daugumai mamu ne taip daznai jau tenka ta 'meile' pasidziaugt biggrin.gif  kaip daugelis pasakytu - geriausias orgazmas - geras, sveikas, gilus ir ilgas miegas biggrin.gif

Aciu uz pasisakymus mirksiukas.gif Laina12 na tavo komentaras siuo metu man taiklus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyrui irgi lotuliukas.gif
Tai va ir as galvoju kad retai vistiek tie myliukai bus tai jei jau saugotis tai gal vyras tegul saugos.
Nors tiesa pasakius,jei ne metai gal dar viena ir sumastytumem,o gal ir sumastysim tongue.gif
Burbuliacija,man siaip bloga budavo seniau nuo KT bet tai buvo pries 20 metu geru.O ir dabar kaip supratau tera vieninteliai kuriuos gali vartoti moterys kurios turi bedu su kraujo kresumu.O spirale,bijau kad atmes organizmas,nes man jis nepriima jokiu implantu ir kt dalykeliu.Na,greiciausiai liksim prie vyrisko pasisaugojimo biggrin.gif
Natalija_V o je kokia "fiesta" pas jus.Stiprybes ir kad kuo greiciau praeitu.Tie nemiegojimai labiausiai ir varo is proto doh.gif
Atsakyti
Žiūriu užvirė tema dėl kontraceptikų , tai nesiplesdama pasakysiu, jei įmanoma jų geriau nenaudoti, yra kelios išimtys dėl ko juos reikia naudoti, bet, tai is medicinines puses, pvz endometrioze. Bet, jei dėl nestumo, tai, kad ir kaip apie juos gražiai šneka farmacininkai, bet apie ju kenksmingumą tai nutyli. O ir dauguma ginekologu yra nupirkti farmacininku ir siūlo juos. O moterims turinčioms krešėjimo problemu, tai ka jie bekalbėtų, kad yra nekenksmingų, tai labai suabejočiau. Nejaugi sukūrė estrogenų ir progesteronu pakaitalą ????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2015 06 15, 18:58)
Žiūriu užvirė tema dėl kontraceptikų , tai nesiplesdama pasakysiu, jei įmanoma jų geriau nenaudoti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Del contracepsijos vyrams tai pritariu. bet tai kazin kada to sulauksim irnesakyk.gif
Atsakyti