QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 15, 18:26)
Gyvenu Wiliuxinėm nuotaikom. Naktį ilgiau dviejų valandų iš eilės nepamenu kada miegojau. O ir tos dvi virto geriausiu variantu. Papas papas papas. Pabandyk neduoti. Prikelia ne tik mus, manau, kad nubunda rajonas. Pas kaimynus pradeda kaukti šuo. Jau irgi neramu dėl tokios priklausomybės ir negebėjimo miegot Vyras nepasiduoda. Atsilaisvino kambarys, galėtų eiti kitur miegot, bet jis laikosi. Labai tai vertinu, bet turėti daugiau vietos lovoje būtų neblogai. Nes miegu lovos kojugalyje...
oho

o as dar bandau skustis, kad maniskis sugavoja 3 arba 5 val pavalgyt misinio...vsio, tyliu , tyliu tada jau....
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 15, 18:29)
Afrodite, man irgi israse kontracep, ir juos naudoti turiu pradet jau siand. kazkokia mikro piliule, kuri atseit su maitinimu nesipesa. truputi nelabai noriu as ju naudot, man jau geriau kokia spirale butu. pries tai esu naudojus normalias kontraceptines irgi kazkur 7 metus. gerai visai su jom jauciausi, dziaugiaus neturedama jokiu pmsu. o nustojus jas vartoti mmm visuomet ateidavo laiku. Na kas liecia kad tai chemija, tai ten juk sintetiniai hormonas, estrogenas ir progesteronas, tik ju dozes atreguliuotos. kiekviena tablete yra vienkartine doze, nemanau kad gaunasi daugiau tos chemijos negu kad privalgom jos su visais E su maistu kasdiena. tik buna kad ne visom tinka kontraceptikai, arba reik atsirinkt kurie tinka tau, kad isvengt pasaliniu poveikiu, nes jie gali buti nemalonus
burbuliacija, butent - kad tai sintetiniai hormonai yra... ir taip atrodo, gal nieko, ir taip tos chemijos privalgom...bet lasas po laso , lasas po laso tos chemijos... ir paskui stebimes, is kur tos baisios ligos atsiranda
vat man idomu, kada jau normaliai prades vartot kontraceptikus vyrai ???? viskas dabar moters atsakomybej - ryt visoki bruda, galvot, nervuotis....
o tie, ateina pasisvilpaudami sau su stacia birkele

ir dar kartais, kai pasakai , kad prezervatyva nusipirktu, tai matot, ner malonumo tokio (cia as apie savaji taip

) tai sakau, nenori - is viso nereik... matai, malonumas ne tas

kai pasiuliau vazektomija, tai kazkaip atsoko fantazija, nors daugiau vaiku, tikrai neplanuoja turet... bet matot, ponui baisu , gal skaudes...