QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 16, 15:09)
Dar klausimas, ar imanoma kad MP pas visas gali buti skirtingo riebumo/ maistingumo. Man toks vaizdas kad mano vaikai mano pienu nepasisotina. Buna prazinda apie 40 min, tikrai traukia ir geria, girdisi, ir bega jo ten neblogai, jei paspaudziu kruti, ne lasa, bet bega kaip reikiant, reiskia yra pieno, bet pazinde mano leliai uz kokios val vel iesko valgyt. Todel sunkiai su tuo 3 val rezimu gaunas, turiu duot daug dazniau valgyt. ka daryt. Ar cia del to kad jie kolkas mazesniu svoriu nei normalus kudykiai. Tino, ar tavosios taip ir vailgo tiksliai kas 3 val. Ir kiek ml pieno duodi vienu valgymu? 

Burbuliacija tas pats su maniskiu buvo, zinok pradejo prabudinet kas valanda reiskias neuztenka pienuko uztai ligoninej liepe tiek zindyt tiek stimuliuot su pientraukiu daznai , kad ir nutraukto tureciau ir valgytu, dabar valgo is krutines ir damusu damaitinu nutrauktu tik tada ismiega 3 valandas kaip reikia...nes su kiekviena diena ju alkis auga, pagal paras Taviskiams irgi turbut jau kas 3 val koks 60 ml priklauso?! tai gal ir pasitikrink kiek nusitraukia bus aiskiau... o pries nakti as dabar isvis misinuka duot pradejau nes musu normos jau dideles tiek neprigaminu pienuko .. O nuo putimo siandien saviskiui Colic calm daviau pirma karta nu nerealiai suveike, net temperatura puoliau matuot nes raitesi raitesi zvalus tai virkavo tai kazkas, daviau lasus, ir uz 15 minuciu nuluzo taip akyse per sekunde net issigandau kad kazkas atsitiko, bet panasu kad vaistukai suveike ir atleido.. nes bezdejo bezdejo ir issibezdejo matyt..
Norejau kaip tik klaust ar vis dar miegaliukai Taviskiai, mano bahuro bajeriai prasidejo irgi kazkur po 10 paru..
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2015 06 16, 15:46)
Edena, gal nebloges tie miegai nakti. As tarp tu, kurios skaito ir tyli ta tema, mano Mikute 4 men. jau pasiruosusi ismiegot visa nakti, bet as isikeliu maitinti apie 4 val ryto, nes nenoriu, kad visai mp nepasibaigtu. Aisku, ji vakare uzmiega po misinuko, kuris yra sptesnis nei mp.
oho kokia saunuole Mikute