Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Labas rytas, labas rytas 4u.gif

Pas mus šianakt tebuvo 0 laipsnių, žiūrėjau savo augmeniją, lyg ir išgyveno 4u.gif

kalalaitės
Atsakyti
Veje Busy blink.gif apkamšyk augmenija pagalvėm nakčiai biggrin.gif
Kalalaitės wub.gif
Dar labai patiko Kivio ir Maivytės sporto pratimai thumbup.gif labai tinka pirmadieniui biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi nenušals, nu labai šiais metais viskas sunkiai dygsta g.gif

Pats geriausias vitaminas C
Atsakyti
Na ką gavom gerą vitamino C dozę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O jau gražuolės abidvi kalalaitės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kiara viena sau vaikštinėja po terasą, jau ko gero žino, kad negalima šokti per tvorą` biggrin.gif o mažoji dar su pavadėliu pratinasi arba geriau su musiuku pažaisti biggrin.gif

Atsakyti
Aha, nežinau kaip čia bus. Mažoji šoka an tvoros ir bando balansuoti, tai g.gif Žiūrėsim kaip čia bus. Kiara stengiasi nerizikuoti, o Tutė sumetė, kad už tos tvoros dar pasaulis tesiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 15, 09:16)
Aha, nežinau kaip čia bus. Mažoji šoka an tvoros ir bando balansuoti, tai g.gif Žiūrėsim kaip čia bus. Kiara stengiasi nerizikuoti, o Tutė sumetė, kad už tos tvoros dar pasaulis tesiasi biggrin.gif

Na dar jaunutė, smalsutė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Baisoka tada vieną paleisti
Atsakyti
Laba, 4u.gif

smagu merginos apturėjot gerą laiką pas Erendirą wub.gif nors kitaip ir būt negalėjo...šiek tiek pavydu....bet mano savaitgalis taip pat nuostabus....aš bneje ir maudžiausi ir daug ir pliažo tinklinį žaidžiau....dvi dienos prabėgo nepastebimai, nors miegui skyriau tik 3 val blink.gif ....na bet vakar jau 8 buvau lovytei...ir iki 7 ryto, kaip kūdikis pramiegojau...tik va susimušiau mažąjį dešnės rankos pirštuką, atrodė nestypriai, vakar sutino, o šiandien dar labiau..per sanarį(kur jau delnas prasuideda..jau 2-jų kauliukų nesimato.....nejau reiks eit pas daktarus g.gif bet neskauda ir lakstosi, tiesa mažiuklas ne iki galo , bet juk pationę...gal tik "suduriau" ?

Kalalaitės fantastiškos wub.gif jau taip dera viena prie kitos

Ai ir pati geriausia žinia- Pypsių vakar nuvežėm pas jo tą gerąją šeimininkę...nors mergina šiuo metu praktiškai be pajamų (įsidarbino, bet atlyginimo dar negavo) bet Pypsiuką priėmė, aišku nuvažiavo pypsius ne tuščioom, dabar man jau ramu, jį ten dievina, o dar ir draugę turi nerealią....

user posted image

user posted image

ir Pypsius namie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 06 15, 10:04)
Laba, 4u.gif

Ai ir pati geriausia žinia- Pypsių vakar nuvežėm pas jo tą gerąją šeimininkę...nors mergina šiuo metu praktiškai be pajamų (įsidarbino, bet atlyginimo dar negavo) bet Pypsiuką priėmė, aišku nuvažiavo pypsius ne tuščioom, dabar man jau ramu, jį ten dievina, o dar ir draugę turi nerealią....

vaje kokia gera žinia dėl Pypsiaus, tikrai labai džiugu. tai merginai daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o ir Pypsiaus draugė labai šauni wub.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi del Pypsiaus wub.gif Svarbiausia rado katukas pagaliau jį mylincius seimininkus.

Kalalaitės labai grazios wub.gif Ner ka i bekalbėt wub.gif

Diinka, gydyk pirsteli 4u.gif Isivaizduoju kaip skaudejo, brrr... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 15 birželio 2015 - 11:56
Labas,

nieko nekomentuosiu beee.gif iš pavydo rolleyes.gif

bet ir man pavydėkit - man ATOSTOGOS yahoo.gif bis.gif
Atsakyti
Diinka, bais smagu dėl Pypsiuko thumbup.gif

Nikuna mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikuna - ot ir nesakysiu kad atostogos pavydžiu tongue.gif