Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Labas rytas smile.gif

oi kiek ispudziu ir kiek foto thumbup.gif
matyti, kad labai smagus susibegimas buvo thumbup.gif
Aist, puiki rasytoja 4u.gif
Erendiros katineliai wub.gif wub.gif ypac Pedritas wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir visi jųsų augintiniai...

man šis savaitgalis- ypač šiandiena kažkokia.... Brrrrrr

Pirma- uošvijoj kažkuri iš kačių paliko prie laiptelių leisgyvį varnėniuką.. Dičkė atbėgo :- "Mama- daryk kažką- juk jis kankinasi" .Mama "padarė kažką" unsure.gif Po to ėjau kiaušinių rinkti.. Ir vištidėj radau gaidį. Nebegyvą.. Vyrai turėjo rimtesnių darbų nei dubę kasti gun_bandana.gif gun_bandana.gif . Nagi kasiau aš ir nešiau ,ir užkasiau...
Grįžom namo apsitvarkiau. Šiukšles išnešiau... Konteineryje pamačiau... Katės kūną- tiksliau užteko tik pastirusias kojas pamatyti... vat šito nesuprantu. Kieme tokios katės tikrai nebuvo. Negi naminukės kūnelį išmetė kas konteinerin. Pas mus aplinkui vietos kapeliui tikrai yra.. unsure.gif
Žodžiu, visai nėr nuotaikos... verysad.gif
Atsakyti
Vilkra, net nežinau nei kaip pakomentuoti tavo postą, baisu... katę kaip šiukšlę...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 14, 22:42)
Vilkra, net nežinau nei kaip pakomentuoti tavo postą, baisu... katę kaip šiukšlę...

na taip. Niekaip nesuprantu. MB sako- gal gatvėj kas partrenkė- o kiemsargis išmetė konteinerin...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 14 birželio 2015 - 21:50
Vilkra, na išties liūdnai nuteikia tokie dalykai. verysad.gif
Busy, peržiūrėjau filmukus su Tutės terasoje vaikštinėjimais- labai graži mažylės staigių judesių/apsivertimų vaizdinė medžiaga. Ir gėlynai puikūs. wub.gif

Atsakyti
Labas rytas mergynos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vel nauja savaite, vel darbeliai...bet pirma kavute su varskyte bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip ir vėl nauja darbo savaitė , o taip sunku keltis po savaitgalio verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kažkaip išeini iš įprastinio ritmo per savaitgalį doh.gif
Smagiai pasižiūrėjau į Busy kataites wub.gif wub.gif wub.gif
Šiek tiek užpavydėjau susitikimo dalyvėms blush2.gif po šitokio Aist išsamaus pasakojimo, kur čia neužpavydėsi bigsmile.gif smagu jums ten buvo.
Vilkra na ir dienelė verysad.gif

O aš tai po daržų ravėjimo kaime labai šiandien nedarbinga doh.gif ir miego ritmas sutrikęs ir pavargusi esu. Smagu kaime , bet jei nereiktų tiek daug dirbti biggrin.gif Bet vistiek vakare pavakarojom, kepėm sparnelius ant grotelių, šiek tiek atsipalaidavom. Tik kad labai pas mus puola mašalai, mes vadinam moškėm. Jau kiek jų šiemet daug doh.gif neįmanoma lauke būti.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Meet'as atrodo visai smagus buvo thumbup.gif

Rytą reikia pradėti sportu rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 15, 08:28)
Rytą reikia pradėti sportu  rolleyes.gif

Klaušau, Kivi cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 15 birželio 2015 - 07:55
Labas rytas,
apsivertus darbais, bet bais smalsu buvo meeto įspūdžiai tai įlindau paciekavint smile.gif

Aist taip gražiai viską nupasakojo, tikrai smagus laikas turėjo būt. Birštone visą šeštadienį buvo baisiai tvankus oras, tai vis pagalvodavau apie tą baseinėlį Erendiros, ir isivaizdavau kaip visos ten gaiviai mirkstat, o čia matai pasirodo nei viena nesimaudė biggrin.gif

Magnunos nepažinau (eik pirkt kokios loterijos biggrin.gif ) blondinė kokia bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif

Oi, pažiūrėjau Aist reportažą ir pati sau užpavydėjau - kaip smagiai pasibuvom biggrin.gif Ačiū baisiausias visoms už kompaniją ir smagų laiką 4u.gif Na, o baseino įsisavinimą galim įrašyti į artimiausius planus, kai tik leis oras - vėl zaraza, vėsta unsure.gif

Aš vakar sau leidau tingėti ir paraziruoti, nes kuo toliau, tuo daugiau jėgų atima MMM doh.gif ir kur apsieidavau su viena nuskausminamųjų tablete, dabar reikia 3 unsure.gif (ne iškart, aišku)... bet šiandien jau esu gera, atlaidi ir beveik darbinga biggrin.gif

Magnuna, ale brudelka raudonoji iriskė, ėmė ir pražydo sekmadienio rytą. ne kad šeštadienį pasirodytų biggrin.gif

Ai, dar turiu, kaip čia pasakius, ne pretenzijų, o pasiguodimo - nesumojau vakare surankioti gautųjų dovaninių žaisliukų - pusę nakties kėlinėjausi aiškintis kas ką kur barškina ir rekvizuoti biggrin.gif

Bet jau katinams džiaugsmo iš tiek naujienų thumbup.gif siunčiu jų padėką 4u.gif

Vilkra 4u.gif Būna dienų, bet viskas praeina, tik mes imam ir užmirštam kartais, kad gyvenimas brutalus... užtai ir užklumpa šitaip 4u.gif

Delfis apie Protasovą rašo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 birželio 2015 - 08:12
Labas rytas 4u.gif
Kaip čia gaunasi kad šiandien pirmadienis o ne dar vienas sekmadienis doh.gif
Mergytės - visom labai ačiū už smagu pasibuvima thumbup.gif Aist - crem brule buvo dieviškas rolleyes.gif
Vilkra - tiesiog būna dienu 4u.gif
Erendira - vakarėlio pratęsimas naktį buvo biggrin.gif linksminosi uodegos biggrin.gif aš sekmadienį sodan nulėkiau bijuni bendradarbei priskinti tai savo iriskes suskaičiavau - mano raudonoji dar didesnė brudelka, net nesirodo o žymeklis pasimetė doh.gif
Weronica - bėgsiu per pietus loterijos bilieto pirkti biggrin.gif čia turbūt gera nuotaika plaukuose švietė bo dažu spalvos jau smile.gif keli metai nekeičiu
Atsakyti